kadinnui Re: Wspólne granie 14.11.10, 23:10 PSN id: Kadinnui Najlepiej zrobić cały serwer tylko na polygamistów i dać na hasło jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 14.11.10, 23:56 Szczerze, to nie grałem jakoś namiętnie w multi KillZone`a, ale postaramy się zrobić tak żeby było dobrze Jakby coś nie wychodziło to zgłosimy się do Ciebie z prośbą o pomoc, jeśli wiesz jak to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Wspólne granie 14.11.10, 23:20 Ostatnio z Turbomonkeymanem i Saqurado (sora no iro) tworzyliśmy niezły team w U2, grając z obcymi ludźmi. Jakbyś dołączył do nas ze swoim shotgunem, to w ogóle może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
szympo Re: Wspólne granie 15.11.10, 14:15 PNS ID: Szympo Jak mi juz oddadza pleya to sie pojawie bo dalem w sobote do naprawy Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 15.11.10, 17:34 Co powiecie na zmianę dnia tygodnia naszego grania? Jesteście za, czy przeciw? Jeśli za, to na jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
kadinnui Re: Wspólne granie 19.11.10, 19:37 Ja chyba nie będę grał, bo mnie już oczy bolą od nabijania leveli w BO. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Wspólne granie 20.11.10, 20:06 Zmieńcie temat na "Wspólne granie na ps3", bo chyba tej platformy się on tyczy, a w tej postaci dezorientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 20:19 2x graliśmy a już płaczecie o platformę. No naprawdę... Zaproponowałeś coś na Xboxa? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Wspólne granie 20.11.10, 23:37 Nie płacze, tylko po 120 postach widać, że zainteresowanie "wspólnym graniem" jest ze strony użytkowników Sony, zatem po co się wpychać z x-boxem jak i tak nie byłoby odzewu. Po prostu zastanawiam się czy nie lepiej byłoby, gdyby powstały 2 tematy, osobne dla obu konsol. Poza tym, w tematach zdominowanych przez użytkowników jednej konsoli, próba "wepchnięcia" drugiej najczęściej kończy się na idiotycznych kłótniach. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 21.11.10, 00:05 dlatego zaproponuj coś, a nie taką kłótnię wszczynasz masz ac:b na xboxa? Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 21.11.10, 00:33 W dodatku jestem więcej niż pewien, że jakbyś znalazł ekipę, która zagrałaby w jakąś konkretną grę na x`ie, to redaktorzy również by w takiej rozgrywce z chęcią uczestniczyli Wystarczy chcieć. No i zawsze możesz założyć wątek dotyczący grania wyłącznie na konsoli ms. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Wspólne granie 21.11.10, 09:23 Wszczynam kłótnie? Nie proponuje, bo nie mam ostatnio czasu na granie, a gdybym zaproponował, a potem nie grał w umawianych terminach, byłbym niepoważnym. Ale skoro "muszę" coś zaproponować to chętnie pograłbym w Halo:Reach, bo ariakan powiedział mi jak zabijać nożem, a to jest strasznie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 21.11.10, 09:33 To już macie 2 głosy, bo Paweł Winiarski z dziką rozkoszą pograłby z Wami w Halo Odpowiedz Link Zgłoś
chorypastor Re: Wspólne granie 26.11.10, 10:04 reven napisał(a): > Przypominam o dzisiejszym graniu Znajdź sobie dziewczyne XD chcesz grać w piątek o 20.00? Przynajmniej w weekend można się odmuliać bez konsoli, no ale jak ktoś ma 12 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Wspólne granie 15.11.10, 18:27 Mi piątek odpowiada, bo to jedyny dzień kiedy mam mniej pracy niż zwykle . Ogólnie jeśli zmieniać, to chyba tylko na sobotę. Chociaż prywatnie wolałbym zostać przy piątku, ale to tylko IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Wspólne granie 15.11.10, 19:10 Mi też jedynie piątek odpowiada, inne dni nie są za bardzo pewne. No ale ja na razie głosu nie mam bo w ten piątek nie gram. Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Wspólne granie 15.11.10, 19:13 O nie wiedziałem o tej akcji Jestem chętny choć widzę, że raczej nie gracie w tytuły, które posiadam, ale ja akurat mało mam gier z multi. To jeśli chodzi o mnie to: PS3 MS: Pacific Rift, GTA IV, WipEout HD, BF:BC2 i ACII: Brotherhood ( tak na przyszłość już pisze ) Piątek - Niedziela, godzina do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marko1005 Re: Wspólne granie 15.11.10, 20:37 Ja się zgłaszam PSN ID: marko1005 Dzień jaki większości pasuje, mnie również, jednak najlepiej jakieś godziny wieczorne - inaczej lagi mnie męczą Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:27 Może nie śledziłem całego wątku, ale wydaje mi się, że gracie głównie na PS3. Planujecie może grać na 360? Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:36 a ty kiedy grasz?^^ masz jakieś tytuły multi? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:56 No zobacz sobie u mnie w trofeach jakie mam Z gier multi zamierzam dostać RDR na gwiazdkę i coś jeszcze kupię sobie z pieniędzy na urodziny. Musisz jeszcze miesiąc poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 12:29 Nie słuchajcie jej Piotrek proponuje AC:B na Xboxa 360, ale na razie jakoś nikt go nie zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
marko1005 Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:05 Ja już po dzisiejszym wspólnym graniu Byłem co prawda chwilę bo jednak lagi mnie męczyły jak przewidywałem Fajna sprawa grać z forumowiczami Poly PS. Dla tych którzy pytali mnie w sprawie meczu czy ich słysze- tak słyszałem a HS mam nie podładowany Odpowiedz Link Zgłoś
marko1005 Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:07 edit: powinno być "w trakcie" meczu Odpowiedz Link Zgłoś
kadinnui Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:35 Dziękuję za wspólne granie, było miło. Dam wam rade. Strzelajcie z biodra Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:38 dostałem wciry, ale kilka headshotów poszło! kadinnui napisał(a): > Dziękuję za wspólne granie, było miło. Dam wam rade. Strzelajcie z biodra Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Wspólne granie 20.11.10, 13:38 Powinieneś przestać grać, reven, bo jeszcze trochę i znienawidzisz każdą multiplayerową grę w którą gramy. Najczęstsze słowa revena podczas grania z polygamistami? 1. "Nienawidzę tej gry" 2. "Nie lubię Cię" Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 13:44 Nie, nie, nie. To nie było "nie lubię" a "nienawidzę". Ale było też "kocham", jak mnie ktoś uzdrowił Te gry budzą we mnie skrajne emocje Odpowiedz Link Zgłoś
kadinnui Re: Wspólne granie 20.11.10, 14:52 Od razu oszustwa. Ja tak gram. Raz nawet byłem w 10% najlepszych graczy Odpowiedz Link Zgłoś
psfan Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:39 psfan napisał(a): > Ja chętnie zagram w: > 1. Medal of Honor > 2. Bad Company 2 > 3. Mod Nation Racers > 4. NFS Shift > Już niedługo Hot Pursuit > platforma: PS3 Zapomniałem o PSNid: singstarpolska - dużo polygamistów mnie ma u znajomych A kolejność tych gier - pierwszy najlepszy - czwarty najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
kadinnui Re: Wspólne granie 23.11.10, 21:58 Może ustalimy w co będziemy grać w ten piątek. Może jakiś CoD na PS3? Halo 3 też może być ,ale raczej w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Wspólne granie 25.11.10, 09:58 Reven pewnie już całkiem zatopił się w quizach - ciemny pokój oświetla tylko blada poświata monitora, zaś zza zamkniętych drzwi słychać co jakiś czas szyderczy śmiech i wołanie ''nigdy tego nie zgadną! Ha ha ha!''. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 25.11.10, 10:08 Na KillZonie było 6 osób - tak bez szału Jutro możemy pograć jeszcze raz w U2, a za tydzień... Piotrek bardzo chciałby z Wami pograć w AC:B. Także za tydzień w czwartek AC:B na X360 Wpisujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Wspólne granie 25.11.10, 10:33 Wydaje mi się, że sama forma umawiania się jest nie do końca udana. Stąd takie niewielkie zainteresowanie. Niewiele osób wchodzi na forum, lub czyta ostatnie tematy, widoczne na stronie. Proponowałbym w każdy piątek wrzucać informację na stronę w formie newsa: "Dzisiaj gramy w taką grę od tej i tej godziny na taką i taką platformę." Poza tym, żeby Reven nie miał problemów z dodawaniem osób do znajomych itp, dopisać do newsa, by Ci prosili o zaproszenie (np. do Revena) do listy znajomych 10min przed spotkaniem , z hipotetyczną informacją "Uncharted 2 - gram ". Podejrzewam, że w taki sposób zainteresowanie wspólnym graniem po pierwsze przypominałoby graczom o spotkaniu, po drugie trafiłoby w szersze grono. Nawet ludziom, którzy zaglądają na tematy z forum, nie do końca chce się zaglądać na temat z tak ogromną ilością postów. To takie moje dywagacje. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:02 No właśnie ja też myślę nad inną formą, tylko, że jakby news poleciał na główną, to zgłosiłoby się pewnie parędziesiąt osób. No i jak tu działać? Kto pierwszy ten lepszy? Poza tym nie wszystkie gry mam, a nie wiem czy redakcji chciałoby się to organizować, bo oni słabo z czasem stoją. Nie wiem, czy taka forma w ogóle ma sens, nie lepiej byłoby się umawiać na konkretną grę w odpowiednim temacie? Wtedy po prostu redaktorzy by się dopisywali. No nie wiem, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Wspólne granie 25.11.10, 12:30 W takim razie na forum tworzysz plan, w co gramy w który piątek, na jaką platfromę (powiedzmy na cały miesiąc), a news informowałby tylko jako przypominacz w piątek, że gramy w daną grę, na danyej konsoli o danej godzinie. A co do ilości osób, killzone 2 ma max 32 osoby, jeśli się nie mylę. Podobnie BC2 i pewnie kilka innych tytułów. Jeśli w U2 zgłosiłoby się więcej osób niż 2, to wyznaczasz dwie grupy, za drugą ktoś inny będzie odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:11 Jak u2 to oczywiście gram. Co do xboxowego grania to trzeba walnąć newsa, bo zmieni się skład i dużo "wtajemniczonych" grać nie będzie Ps: w u2 jest podwójny xp Odpowiedz Link Zgłoś
cidrr Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:43 PSNid: CidRr Może dać jednego, informującego o takich spotkaniach, newsa na głównej? Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: Wspólne granie 25.11.10, 16:36 Gdyby ktoś chciał pograć na X360 w np. Bad Company 2, ew. Forze 3, to mój gamertag jest identyczny z tym na poly. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Wspólne granie 25.11.10, 17:46 Również mogę się dołączyć. Zarówno Forzę 3, jak i BC2 posiadam na Xboxie. Poza tym F1 2010, AvP, Grid, Dirt 2, Bioshock 2. Na PS3 natomiast posiadam(poza U2 i Kz2) jeszcze Motorstorm Pacific Rift, Modnation, Resistance 2, AC Brotherhood. Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Wspólne granie 25.11.10, 22:06 Mi z kolei marzy się taka forma turnieju jak była zapowiadana na livelog. Jakiś ranking czy coś w tym guście. Wydaje mi się, że sporo osób byłoby zainteresowanych, gdyby tylko nieco mocniej nagłośnić sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
cidrr Re: Wspólne granie 26.11.10, 00:03 @soultimer Brawo! Polygamia mogłaby organizować całą ligę graczy, a zwycięzcy ofiarować Mercedesa SLS AMG (podobno ostatnio popularny w konkursach). Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Wspólne granie 26.11.10, 00:32 Polska liga U2 już istnieje i z tego co mi wiadomo, ma się całkiem dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 26.11.10, 10:42 Tylko do tego trzeba mieć jakieś fajne nagrody, które zmotywują graczy do rozegrania kilkunastu meczy. Taki pomysł już był, ale wiadomo jak jest. My mamy koszulki i inne gadżety Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Wspólne granie 26.11.10, 11:21 E tam nagrody od razu. I tak przecież chodzi o to żeby sobie pograć, a dodatkowy element rywalizacji czyni samą rozgrywkę atrakcyjniejszą (jeśli turnieje byłyby "pod patronatem" poly, a nie jak "wspólne granie" czyli partyzantka bez większego planowania). Podanie zwycięzców do publicznej wiadomości jest wystarczającym wyróżnieniem. Nagrody tylko przyciągają hieny z zewnątrz. Może i fajnie bo więcej użytkowników, ale zakładają konta na czas trwania konkursu, a potem ślad po nich ginie A tak na marginesie, jedzie do mnie ssf4, więc jak ktoś będzie chciał się zmierzyć to zapraszam. Dawno nie grałem w sf, więc jakiś czas jestem noob i gram na padzie, ale nie ma dla mnie znaczenia czego używa przeciwnik Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Re: Wspólne granie 28.11.10, 02:34 @cidrr, reven - a gdzie ja coś o nagrodach napisałem? Chodziło m mniej więcej o coś takiego jak opisuje sora_no_iro. Odpowiedz Link Zgłoś
cidrr Re: Wspólne granie 28.11.10, 08:36 @soultimer Nagrodę dodałem od siebie, ale rzeczywiście sora_no_iro słusznie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Wspólne granie 17.01.11, 00:21 byłoby spoko, ale potrzebna jest organizacja. Wspólne granie zdechło, bo tak naprawdę poza uncharted 2 nie było sensownych propozycji i w końcu części osób chyba się znudziło. No i jak graliśmy to niewielu polygamistów w ogóle wiedziało o temacie Mimo wszystko jestem za^^ Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Wspólne granie 17.01.11, 00:45 Niedługo powstanie dział online na forum i tam będziemy się umawiać na konkretne gry Myślę, że tak będzie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Wspólne granie 17.01.11, 11:12 To niech powstaje, a w miedzyczasie zapytam sie- czy chce ktos pograc w RDR na ps3? Bedziemy jezdzic na niedzwiedzie, zabijac strozow prawa z dachu salonu w Armadillo, robic misje coop itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rzarvior Re: Wspólne granie 17.01.11, 14:25 jestem za.... jak coś się urodzi to ja jestem na tak, a RDR nie jest złym pomysłem btw... Odpowiedz Link Zgłoś