Dodaj do ulubionych

Wspólne granie

• soultimer Wspólne granie 14.11.10, 22:37
      PSN ID: Gnacki

Zgłaszam się wink.
      • kadinnui Re: Wspólne granie 14.11.10, 23:10
        PSN id: Kadinnui Najlepiej zrobić cały serwer tylko na polygamistów i dać na hasło jakieś.
        • reven Re: Wspólne granie 14.11.10, 23:56
          Szczerze, to nie grałem jakoś namiętnie w multi KillZone`a, ale postaramy się zrobić tak żeby było dobrze smile Jakby coś nie wychodziło to zgłosimy się do Ciebie z prośbą o pomoc, jeśli wiesz jak to zrobićsmile
          • kadinnui Re: Wspólne granie 15.11.10, 13:38
            Zobaczę co da się zrobić big_grin
      • arczisan Re: Wspólne granie 14.11.10, 23:20
        Ostatnio z Turbomonkeymanem i Saqurado (sora no iro) tworzyliśmy niezły team w U2, grając z obcymi ludźmi. Jakbyś dołączył do nas ze swoim shotgunem, to w ogóle może być ciekawie.
    • szympo Re: Wspólne granie 15.11.10, 14:15
      PNS ID: Szympo

Jak mi juz oddadza pleya to sie pojawie bo dalem w sobote do naprawy
    • reven Re: Wspólne granie 15.11.10, 17:34
      Co powiecie na zmianę dnia tygodnia naszego grania? Jesteście za, czy przeciw? Jeśli za, to na jaki?
      • reven Re: Wspólne granie 19.11.10, 18:53
        Przypominam o dzisiejszym graniu smile
        • kadinnui Re: Wspólne granie 19.11.10, 19:37
          Ja chyba nie będę grał, bo mnie już oczy bolą od nabijania leveli w BO. sad
        • pimpnino Re: Wspólne granie 20.11.10, 20:06
          Zmieńcie temat na "Wspólne granie na ps3", bo chyba tej platformy się on tyczy, a w tej postaci dezorientuje.
          • reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 20:19
            2x graliśmy a już płaczecie o platformę. No naprawdę... Zaproponowałeś coś na Xboxa?
            • pimpnino Re: Wspólne granie 20.11.10, 23:37
              Nie płacze, tylko po 120 postach widać, że zainteresowanie "wspólnym graniem" jest ze strony użytkowników Sony, zatem po co się wpychać z x-boxem jak i tak nie byłoby odzewu. Po prostu zastanawiam się czy nie lepiej byłoby, gdyby powstały 2 tematy, osobne dla obu konsol. Poza tym, w tematach zdominowanych przez użytkowników jednej konsoli, próba "wepchnięcia" drugiej najczęściej kończy się na idiotycznych kłótniach.
              • reven Re: Wspólne granie 21.11.10, 00:05
                dlatego zaproponuj coś, a nie taką kłótnię wszczynasz smile masz ac:b na xboxa?
              • reven Re: Wspólne granie 21.11.10, 00:33
                W dodatku jestem więcej niż pewien, że jakbyś znalazł ekipę, która zagrałaby w jakąś konkretną grę na x`ie, to redaktorzy również by w takiej rozgrywce z chęcią uczestniczyli smile Wystarczy chcieć. No i zawsze możesz założyć wątek dotyczący grania wyłącznie na konsoli ms.
                • pimpnino Re: Wspólne granie 21.11.10, 09:23
                  Wszczynam kłótnie?sad
                  Nie proponuje, bo nie mam ostatnio czasu na granie, a gdybym zaproponował, a potem nie grał w umawianych terminach, byłbym niepoważnym.
                  Ale skoro "muszę" coś zaproponować to chętnie pograłbym w Halo:Reach, bo ariakan powiedział mi jak zabijać nożem, a to jest strasznie fajne wink
                  • reven Re: Wspólne granie 21.11.10, 09:33
                    To już macie 2 głosy, bo Paweł Winiarski z dziką rozkoszą pograłby z Wami w Halo smile
        • chorypastor Re: Wspólne granie 26.11.10, 10:04
          reven napisał(a):

> Przypominam o dzisiejszym graniu smile

Znajdź sobie dziewczyne XD chcesz grać w piątek o 20.00? Przynajmniej w weekend można się odmuliać bez konsoli, no ale jak ktoś ma 12 lat...
    • soultimer Wspólne granie 15.11.10, 18:27
      Mi piątek odpowiada, bo to jedyny dzień kiedy mam mniej pracy niż zwykle wink. Ogólnie jeśli zmieniać, to chyba tylko na sobotę. Chociaż prywatnie wolałbym zostać przy piątku, ale to tylko IMO.
      • sora_no_iro. Re: Wspólne granie 15.11.10, 19:10
        Mi też jedynie piątek odpowiada, inne dni nie są za bardzo pewne. No ale ja na razie głosu nie mam bo w ten piątek nie gram.
      • ninesly Re: Wspólne granie 15.11.10, 19:13
        O nie wiedziałem o tej akcji tongue_out Jestem chętny choć widzę, że raczej nie gracie w tytuły, które posiadam, ale ja akurat mało mam gier z multi. To jeśli chodzi o mnie to:

PS3
        MS: Pacific Rift, GTA IV, WipEout HD, BF:BC2 i ACII: Brotherhood ( tak na przyszłość już pisze wink )
        Piątek - Niedziela, godzina do ustalenia.
        • marko1005 Re: Wspólne granie 15.11.10, 20:37
          Ja się zgłaszam
          PSN ID: marko1005
          Dzień jaki większości pasuje, mnie również, jednak najlepiej jakieś godziny wieczorne - inaczej lagi mnie męczą uncertain
    • syc82pl Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:27
      Może nie śledziłem całego wątku, ale wydaje mi się, że gracie głównie na PS3. Planujecie może grać na 360?
      • paulinea Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:29
        Hmm... Nie smile
        • sora_no_iro. Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:36
          a ty kiedy grasz?^^ masz jakieś tytuły multi?suspicious
          • paulinea Re: Wspólne granie 19.11.10, 20:56
            No zobacz sobie u mnie w trofeach jakie mam suspicious Z gier multi zamierzam dostać RDR na gwiazdkę i coś jeszcze kupię sobie z pieniędzy na urodziny. Musisz jeszcze miesiąc poczekać tongue_out
        • syc82pl Re: Wspólne granie 20.11.10, 10:39
          Bo?
        • reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 12:29
          Nie słuchajcie jej smile Piotrek proponuje AC:B na Xboxa 360, ale na razie jakoś nikt go nie zaproponował.
    • marko1005 Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:05
      Ja już po dzisiejszym wspólnym graniu smile Byłem co prawda chwilę bo jednak lagi mnie męczyły jak przewidywałem uncertain Fajna sprawa grać z forumowiczami Poly big_grin
      PS. Dla tych którzy pytali mnie w sprawie meczu czy ich słysze- tak słyszałem tongue_out a HS mam nie podładowanyuncertain
      • marko1005 Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:07
        edit: powinno być "w trakcie" meczu smile
        • kadinnui Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:35
          Dziękuję za wspólne granie, było miło. Dam wam rade. Strzelajcie z biodrawink
          • radek.zaleski Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:38
            dostałem wciry, ale kilka headshotów poszło!

kadinnui napisał(a):

> Dziękuję za wspólne granie, było miło. Dam wam rade. Strzelajcie z biodrawink
          • reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 12:29
            Oszukiwałeś tongue_out
            • arczisan Re: Wspólne granie 20.11.10, 13:38
              Powinieneś przestać grać, reven, bo jeszcze trochę i znienawidzisz każdą multiplayerową grę w którą gramytongue_out.
              Najczęstsze słowa revena podczas grania z polygamistami?
              1. "Nienawidzę tej gry"
              2. "Nie lubię Cię"

tongue_out
              • reven Re: Wspólne granie 20.11.10, 13:44
                Nie, nie, nie. To nie było "nie lubię" a "nienawidzę". Ale było też "kocham", jak mnie ktoś uzdrowił smile Te gry budzą we mnie skrajne emocje big_grin
                • kadinnui Re: Wspólne granie 20.11.10, 14:52
                  Od razu oszustwa. Ja tak gram. Raz nawet byłem w 10% najlepszych graczy big_grin
    • psfan Re: Wspólne granie 19.11.10, 21:39
      psfan napisał(a):

> Ja chętnie zagram w:
      > 1. Medal of Honor
      > 2. Bad Company 2
      > 3. Mod Nation Racers
      > 4. NFS Shift
      > Już niedługo Hot Pursuitbig_grin
      > platforma: PS3

Zapomniałem o PSNid: singstarpolska - dużo polygamistów mnie ma u znajomych
      A kolejność tych gier - pierwszy najlepszy - czwarty najgorszy
      • kadinnui Re: Wspólne granie 23.11.10, 21:58
        Może ustalimy w co będziemy grać w ten piątek. Może jakiś CoD na PS3? Halo 3 też może być ,ale raczej w weekend.
    • soultimer Wspólne granie 25.11.10, 09:58
      Reven pewnie już całkiem zatopił się w quizach - ciemny pokój oświetla tylko blada poświata monitora, zaś zza zamkniętych drzwi słychać co jakiś czas szyderczy śmiech i wołanie ''nigdy tego nie zgadną! Ha ha ha!''. tongue_out
      • reven Re: Wspólne granie 25.11.10, 10:08
        Na KillZonie było 6 osób - tak bez szału smile Jutro możemy pograć jeszcze raz w U2, a za tydzień... Piotrek bardzo chciałby z Wami pograć w AC:B.

Także za tydzień w czwartek AC:B na X360 smile Wpisujcie się.
        • reven Re: Wspólne granie 25.11.10, 10:08
          Matchmaking w KZ2 mnie zniszczył :x
          • arczisan Re: Wspólne granie 25.11.10, 10:33
            Wydaje mi się, że sama forma umawiania się jest nie do końca udana. Stąd takie niewielkie zainteresowanie. Niewiele osób wchodzi na forum, lub czyta ostatnie tematy, widoczne na stronie.
            Proponowałbym w każdy piątek wrzucać informację na stronę w formie newsa: "Dzisiaj gramy w taką grę od tej i tej godziny na taką i taką platformę." Poza tym, żeby Reven nie miał problemów z dodawaniem osób do znajomych itp, dopisać do newsa, by Ci prosili o zaproszenie (np. do Revena) do listy znajomych 10min przed spotkaniem , z hipotetyczną informacją "Uncharted 2 - gram ".
            Podejrzewam, że w taki sposób zainteresowanie wspólnym graniem po pierwsze przypominałoby graczom o spotkaniu, po drugie trafiłoby w szersze grono. Nawet ludziom, którzy zaglądają na tematy z forum, nie do końca chce się zaglądać na temat z tak ogromną ilością postów.
            To takie moje dywagacje.
            • reven Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:02
              No właśnie ja też myślę nad inną formą, tylko, że jakby news poleciał na główną, to zgłosiłoby się pewnie parędziesiąt osób. No i jak tu działać? Kto pierwszy ten lepszy? Poza tym nie wszystkie gry mam, a nie wiem czy redakcji chciałoby się to organizować, bo oni słabo z czasem stoją. Nie wiem, czy taka forma w ogóle ma sens, nie lepiej byłoby się umawiać na konkretną grę w odpowiednim temacie? Wtedy po prostu redaktorzy by się dopisywali. No nie wiem, zobaczymy.
              • arczisan Re: Wspólne granie 25.11.10, 12:30
                W takim razie na forum tworzysz plan, w co gramy w który piątek, na jaką platfromę (powiedzmy na cały miesiąc), a news informowałby tylko jako przypominacz w piątek, że gramy w daną grę, na danyej konsoli o danej godzinie. A co do ilości osób, killzone 2 ma max 32 osoby, jeśli się nie mylę. Podobnie BC2 i pewnie kilka innych tytułów. Jeśli w U2 zgłosiłoby się więcej osób niż 2, to wyznaczasz dwie grupy, za drugą ktoś inny będzie odpowiedzialny.
            • sora_no_iro. Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:11
              Jak u2 to oczywiście gram. Co do xboxowego grania to trzeba walnąć newsa, bo zmieni się skład i dużo "wtajemniczonych" grać nie będzie

Ps: w u2 jest podwójny xpwink
              • cidrr Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:43
                PSNid: CidRr
                Może dać jednego, informującego o takich spotkaniach, newsa na głównej?
            • radek.zaleski Re: Wspólne granie 25.11.10, 11:57
              +1
    • syc82pl Re: Wspólne granie 25.11.10, 16:36
      Gdyby ktoś chciał pograć na X360 w np. Bad Company 2, ew. Forze 3, to mój gamertag jest identyczny z tym na poly.
      • arczisan Re: Wspólne granie 25.11.10, 17:46
        Również mogę się dołączyć. Zarówno Forzę 3, jak i BC2 posiadam na Xboxie. Poza tym F1 2010, AvP, Grid, Dirt 2, Bioshock 2.

Na PS3 natomiast posiadam(poza U2 i Kz2) jeszcze Motorstorm Pacific Rift, Modnation, Resistance 2, AC Brotherhood.
    • soultimer Wspólne granie 25.11.10, 22:06
      Mi z kolei marzy się taka forma turnieju jak była zapowiadana na livelog. Jakiś ranking czy coś w tym guście. Wydaje mi się, że sporo osób byłoby zainteresowanych, gdyby tylko nieco mocniej nagłośnić sprawę.
      • cidrr Re: Wspólne granie 26.11.10, 00:03
        @soultimer Brawo! Polygamia mogłaby organizować całą ligę graczy, a zwycięzcy ofiarować Mercedesa SLS AMG (podobno ostatnio popularny w konkursach).
      • arczisan Re: Wspólne granie 26.11.10, 00:32
        Polska liga U2 już istnieje i z tego co mi wiadomo, ma się całkiem dobrze...
        • reven Re: Wspólne granie 26.11.10, 10:42
          Tylko do tego trzeba mieć jakieś fajne nagrody, które zmotywują graczy do rozegrania kilkunastu meczy. Taki pomysł już był, ale wiadomo jak jest. My mamy koszulki i inne gadżetysmile
          • sora_no_iro. Re: Wspólne granie 26.11.10, 11:21
            E tam nagrody od razu. I tak przecież chodzi o to żeby sobie pograć, a dodatkowy element rywalizacji czyni samą rozgrywkę atrakcyjniejszą (jeśli turnieje byłyby "pod patronatem" poly, a nie jak "wspólne granie" czyli partyzantka bez większego planowania). Podanie zwycięzców do publicznej wiadomości jest wystarczającym wyróżnieniem. Nagrody tylko przyciągają hieny z zewnątrz. Może i fajnie bo więcej użytkowników, ale zakładają konta na czas trwania konkursu, a potem ślad po nich ginietongue_out

A tak na marginesie, jedzie do mnie ssf4, więc jak ktoś będzie chciał się zmierzyć to zapraszam. Dawno nie grałem w sf, więc jakiś czas jestem noob i gram na padzie, ale nie ma dla mnie znaczenia czego używa przeciwnikwink
            • soultimer Re: Wspólne granie 28.11.10, 02:34
              @cidrr, reven - a gdzie ja coś o nagrodach napisałem? Chodziło m mniej więcej o coś takiego jak opisuje sora_no_iro.
              • cidrr Re: Wspólne granie 28.11.10, 08:36
                @soultimer Nagrodę dodałem od siebie, ale rzeczywiście sora_no_iro słusznie pisze.
                • kadinnui Re: Wspólne granie 17.01.11, 00:05
                  Może tak wznowimy akcję, co? cool
                  • sora_no_iro. Re: Wspólne granie 17.01.11, 00:21
                    byłoby spoko, ale potrzebna jest organizacja. Wspólne granie zdechło, bo tak naprawdę poza uncharted 2 nie było sensownych propozycji i w końcu części osób chyba się znudziło. No i jak graliśmy to niewielu polygamistów w ogóle wiedziało o temaciebig_grin Mimo wszystko jestem za^^
                    • reven Re: Wspólne granie 17.01.11, 00:45
                      Niedługo powstanie dział online na forum i tam będziemy się umawiać na konkretne gry smile Myślę, że tak będzie najlepiej
                      • paulinea Re: Wspólne granie 17.01.11, 11:12
                        To niech powstaje, a w miedzyczasie zapytam sie- czy chce ktos pograc w RDR na ps3? Bedziemy jezdzic na niedzwiedzie, zabijac strozow prawa z dachu salonu w Armadillo, robic misje coop itp. smile
                    • rzarvior Re: Wspólne granie 17.01.11, 14:25
                      jestem za.... jak coś się urodzi to ja jestem na tak, a RDR nie jest złym pomysłem btw...
                      • camo Re: Wspólne granie 17.01.11, 14:53
                        Do grania w RDR i ja się zgłaszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka