fix_poland 23.11.10, 12:56 Jakie są wasze Ulubione/najlepsze gry na PSX'a ? Jak dla mnie najlepszą grą był Spyro The Year of the Dragon i Tekken 3 a jakie są wasze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wik1992 Re: Ulubione/Najlepsze gry na PSX'a 23.11.10, 17:51 fix_poland napisał(a): > Jakie są wasze Ulubione/najlepsze gry na PSX'a ? > Jak dla mnie najlepszą grą był Spyro The Year of the Dragon i Tekken 3 a jakie > są wasze ? Crash Team Racing Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Ulubione/Najlepsze gry na PSX'a x 5 23.11.10, 19:32 Final Fantasy 7 Suikoden 2 Final Fantasy 6 Star Ocean the Second Story Chrono Trigger Kolejnosc przypadkowa, pisalem tak jak mi sie nasuwaly na mysl. Oczywiscie FF7 to gra the best of the best Odpowiedz Link Zgłoś
rzezol Moja ulubiona 5 23.11.10, 20:29 1. Parasite Eve 2 (przeszedłem całe, po japońsku, mając 10 lat...) 2. Vagrant Story 3. Pro Evolution Soccer 2 (ahh całe wakacje stracone grając z kumplem kilka razy dziennie 4. Tekken 3 5. Colin McRae 2 I wyróżnienie dla: Crash Bandicoot (przeszedłem całego bez karty pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Ulubione/Najlepsze gry na PSX'a 23.11.10, 20:52 malo oryginalnie - finale, chrono cross, oddworld... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Re: Ulubione/Najlepsze gry na PSX'a 23.11.10, 22:02 angh napisał(a): > malo oryginalnie - finale, chrono cross, oddworld... powinienes sprobowac chrono triggera,jakby nie bylo chrono cross powstal bo byl chrono trigger. Gra nie jest kontynuacja w sensie spotkania z bohaterami, ale w sensie powstania paradoksu czasowego i rownoleglych swiatow. Odpowiedz Link Zgłoś