Dodaj do ulubionych

Sprzedam Bad Company 2 PC

19.12.10, 20:18
Jak już parę osób wie zjarała mi się karta graficzna i raczej z gier na PC rezygnuję bo muszę zbierać na konsole.

Oczywiście dam wszystkie hasła i loginy przed wysyłką po zapłacie np. na maila lub GG aby potencjalny kupujący mógł już sobie pograć przed dostarczeniem paczki z płytą i opakowaniem.
Płyta opakowanie i instrukcja w stanie idealnym, raz w napędzie !

Oczywiście konto VIP nawet po sprzedaży jest zachowane więc dostęp do wszystkich dodatkowych map gwarantowane !!

Mam na tym koncie 29lvl ale oczywiście każdy może dodać nowego gracza i zaczynać od początku

Nowe mapy na prawdę są świetne a nie miałem jeszcze okazji się nimi nacieszyć crying

Cena... kto da więcej??
Obserwuj wątek
    • kajkacz Re: Sprzedam Bad Company 2 PC 05.01.11, 20:30
      Jaka proponowana cena?
      • mariooo_1993 Re: Sprzedam Bad Company 2 PC 05.01.11, 23:03
        W granicach 60 zł i tak nie mogę grać więc cóż mi pozostaje sad a gierka nadal mi się podoba a tu kasy ni ma na nowy sprzęt
    • largo Re: Sprzedam Bad Company 2 PC 09.01.11, 18:05
      Tak tylko zapomniałeś, że BC2 raz zarejestrowane na Twojego emaila w EA już na tym emailu zarejestrowane pozostanie i nie da się tego zmienić. Kolega się tak wkopał bo mając wersję pudełkową chciał komuś sprezentować BC2 w wersji cyfrowej i przy zakupie podał email na który wcześniej rejestrował swoją, pudełkową wersję. Pisanie do EA na niewiele się zdało. Nie chcieli zmienić adresata licencji. Jedyne co zrobili to oddali mu kasę za wersję cyfrową i zdeaktywowali do niej klucz.
      • cparty1233 Re: Sprzedam Bad Company 2 PC 09.01.11, 18:40
        Potwierdzam. Jesli masz na tym koncie wiecej gier to moze byc problem.
        • mariooo_1993 Re: Sprzedam Bad Company 2 PC 09.01.11, 18:50
          Sprzedaż już i tak jest nieaktualna... o wszystkim wiem więc z tym akurat nie miałem problemu zawsze rejestruję gry na nowego maila aby nie było problemów z odsprzedażą, tak jak to było z tym crapem Black Ops jak dobrze że zrobiłem wtedy nowe konto steam gdzie jest jedna gra żeby pozbyć się tego chłamu w tydzień...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka