syc82pl 21.12.10, 16:25 Jak dla mnie klimat bomba (spolszczenie), rzeczywiście trochę wszystko uprościli (znacznie łatwiej zestrzelić helikopter, co dla mnie jest akurat na plus) i jakoś się szybciej gra. Na pewno się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpnino Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 18:18 A nie miało być po angielsku? Fajnie, gra będzie spójna. Jutro muszę kupić punkty, zresztą dzisiaj dopiero zaopatrzyłem się w BF:BC2 Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 18:28 Po głębszym namyśle , Wietnamczycy krzyczą po ichniemu, to czemu Amerykanie po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 18:34 Pytanie czysto techniczne. Na czym grasz? Odpowiedz Link Zgłoś
screwdriver81 Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 21:45 xbox 360 z kontem pl ,amerykanie gadają po polsku,pingpongi po czesku znaczy ichniemu fajnie ze w trakcie ladowania mapy głos lektora nakreśla fabule do niej,choc nei wiem czy to po jakimś czasie nie zmeczy,gra sie szybciej ,w sensie szybciej sie pada i szybciej zdobywa bazy,dynamika gry na poziomie z bc2. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 13:00 PS.Jak by co to ja gram na PS3 PSN ID : CORTARE Odpowiedz Link Zgłoś
tpolomski Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 09:22 Teraz można dodatek wietam kupić za złotówkę Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 11:47 Amplifierze z EA, zapomniales dodac, ze trzeba kupic 2 inne gry EA, zeby miec Vietnam za zlotowke. Odpowiedz Link Zgłoś
lombokspicy Vietnam 14.01.11, 12:28 Ja gram na PS3 i bardzo się ciesze, że nie ma spolszczenia. Widziałem wersję xklockową i jak usłyszałem Amerykanów w Wietnamie krzyczących po polsku "uwaga granat" to nóż mi się w kieszeni otwiera. Pytanie do osób grających na PS3, czy też macie problem z updatem Vietnamowych statystyk? Ostatnio zauważyłem, że drużyny w grach do których się dołączam składają sie z 3-5 osób... Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 12:59 Bardzo mi sie podoba!!!To co gramy?? Odpowiedz Link Zgłoś