Dodaj do ulubionych

I jak się wam podoba Vietnam?

21.12.10, 16:25
Jak dla mnie klimat bomba (spolszczenie), rzeczywiście trochę wszystko uprościli (znacznie łatwiej zestrzelić helikopter, co dla mnie jest akurat na plus) i jakoś się szybciej gra.

Na pewno się nie zawiodłem.
Obserwuj wątek
    • pimpnino Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 18:18
      A nie miało być po angielsku? Fajnie, gra będzie spójna. Jutro muszę kupić punkty, zresztą dzisiaj dopiero zaopatrzyłem się w BF:BC2 smile
      • syc82pl Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 18:28
        Po głębszym namyśle smile, Wietnamczycy krzyczą po ichniemu, to czemu Amerykanie po polsku?
    • tytacz Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 18:34
      Pytanie czysto techniczne. Na czym grasz? smile
      • screwdriver81 Re: I jak się wam podoba Vietnam? 21.12.10, 21:45
        xbox 360 z kontem pl ,amerykanie gadają po polsku,pingpongi po czeskuwink znaczy ichniemu
        fajnie ze w trakcie ladowania mapy głos lektora nakreśla fabule do niej,choc nei wiem czy to po jakimś czasie nie zmeczy,gra sie szybciej ,w sensie szybciej sie pada i szybciej zdobywa bazy,dynamika gry na poziomie z bc2.
      • blademaster_pl Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 13:00
        PS.Jak by co to ja gram na PS3 smile

PSN ID : CORTARE
    • tpolomski Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 09:22
      Teraz można dodatek wietam kupić za złotówkęsmile

piwo
      • simplex Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 11:47
        Amplifierze z EA, zapomniales dodac, ze trzeba kupic 2 inne gry EA, zeby miec Vietnam za zlotowke.
    • lombokspicy Vietnam 14.01.11, 12:28
      Ja gram na PS3 i bardzo się ciesze, że nie ma spolszczenia. Widziałem wersję xklockową i jak usłyszałem Amerykanów w Wietnamie krzyczących po polsku "uwaga granat" to nóż mi się w kieszeni otwiera.
      Pytanie do osób grających na PS3, czy też macie problem z updatem Vietnamowych statystyk?
      Ostatnio zauważyłem, że drużyny w grach do których się dołączam składają sie z 3-5 osób... Też tak macie?
    • blademaster_pl Re: I jak się wam podoba Vietnam? 14.01.11, 12:59
      Bardzo mi sie podoba!!!To co gramy?? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka