Dodaj do ulubionych

Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl?

31.01.11, 11:27
Hej!

Jak w tytule tematu. Jak idzie sklepowi gram.pl realizacja pre-oderów. Ktoś już u nich coś w taki sposób kupował?

Chce zamówić 3DSa ale boje się, że przed premierą nie wyrobią się z tym wszystkim. konsola będzie dawno na pułkach a na wysyłkę trzeba będzie czekać. Zraziłem się do takiej formy zakupów po akcji z Move i empikiem.

pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • xoyozo13 Re: Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl? 31.01.11, 11:49
      Ja dobrze wspominam gram.pl. Ostatnio zamawiałem u nich Chaos Rising i wysłali jeszcze przed planowanym terminem wysyłki. 3DSa zamówiłem u nich.
    • pimpnino Re: Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl? 31.01.11, 14:09
      Ja u nich często kupuję. Jednak raz mnie wkurzyli. Kupiłem sobie X360+H:Reach+H3+H3surprisedDST+H:W. Miało wszystko przyjść w dniu premiery H:Reach, jednak nie mieli na stanie chyba ODST i nie wysłali. Po wielu komplikacjach rozdzielili zamówienie i przysłali mi konsole z Reach`em, a po bodaj 2 tygodniach resztę gier... Już nie pamiętam jak to było, bo to był straszny kocioł. W ramach rekompensaty za burdel dostałem bidon i torbę Halo:Reach.
    • yupikpl Re: Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl? 31.01.11, 15:56
      Zazwyczaj jestem zadowolony, ale jeżeli mieszkasz w mieście z MM lub Saturnem, to szybciej i taniej będzie w sklepie.

Preorder Move + navi -> 3 tygodnie po premierze nadal nie mieli, musiałem anulować i jestem stratny na jakieś 150zł (bo nawet z Saturna zniknęły startery a aktualna cena tego zestawu jest sporo wyższa). Rozumiem, że było za mało zestawów, ale na forum pisali ludzie, którzy zamówili z opcją "płatne przy odbiorze" i dostali swoje move'y. Ja zapłaciłem z góry i nie dostałem. Niedawno mieli dostawę i sobie znowu zamówiłem i było taniej niż w Saturnie (o 10zł wink)

Preorder Dead Space 2 EK na PS3 - tego samego dnia były na półkach w Saturnie 15zł taniej niż w gram.pl. Ultima miała w tej samej cenie ale dorzucała kod na DS:Ignition

Preorder Halo: Reach dotarł na czas, cena normalna.

To jedyne 2 wpadki sklepu, reszta zamówień bez zastrzeżeń. Jeżeli nie masz możliwości przejścia się do Saturna to można skorzystać.
    • sugaryman Re: Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl? 31.01.11, 19:53
      Generalnie sklep jest w porządku, jakbyś miał pecha to Ci przyjdzie poczekać. Ja w Bad Company 2 tam zamówione grałem 3 dni przed premierą.
    • deep opinie klientów 31.01.11, 20:08
      wystarczy spojrzeć:
      www.ceneo.pl/3989-0a
    • zwirz Re: Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl? 01.02.11, 10:03
      Bardzo pozytywne. Większość pre-orderów dostawałem nawet na dzień przed premierą (TDU 1 na PC, Wiedźmin). Wysyłka szybka, profesjonalna. Minusem sa trochę ceny, ale w pełni polecam sklep CD-Projektu.

Ah! Czasami długo się czeka zanim zaakceptują płatność kartą (przy kupnie WoWa, czekałem około 1,5h), ale to raczej niewielki minus.
      • adel Re: Jakie macie doświadczenia ze sklepem gram.pl? 01.02.11, 14:21
        Dzięki wszystkim za informacje. 3DS już zamówiony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka