uzumaki 11.02.11, 14:20 CZEŚĆ JESTEM TU NOWY I MAM PYTANIE CZY WIE KTOŚ CZY TA GRA WYJDZIE I KIEDY M/W CZY BĘDZIE TAM MOJA ULUBIONA POSTAĆ ZETSU CZY TO BĘDZIE NA X360??? Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fix_poland Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 11.02.11, 18:06 NIE PISZE SIĘ WSZYSTKIEGO Z CAPSLOCKIEM. Poza tym nie wiem kiedy wyjdzie ten badziew ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 11.02.11, 23:30 Po nicku sądzę że fan, po temacie... dupa nie fan. Po pierwsze gra jest oparta na anime. Po drugie, każda część zamyka daną serię owego anime. Do tej pory wyszły dwie serie, więc i gry są dwie 1. Naruto ultimate ninja storm - zawierająca historię pierwszej serii 2. Naruto shippuuden ultimate ninja storm 2 - na podstawie serii shippuuden. Więc chyba już dotarło do makówki, że potrzebne są nowe odcinki, żeby zrobić 3 część. Niefortunnie 10 sezon kończy się chyba w marcu, a to troszkę za mało na nową grę... Odpowiedz Link Zgłoś
uzumaki Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 17:39 No fajnie że wyjdzie. dla mnie to nowych postaci nie musi być byle byłby ZETSU,MADARA i NAGATO co prawda w shippuden ultimate ninja storm 2 jest madara ale jako tobi A gra ktoś w to z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 17:47 Tutaj wszyscy grają w Battlefieldy,CODy,Niedługo w w Killzone 3 i jest jedna taka nachalka co sie nachala w LBP 2 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 19:29 Ty to cepem jestes naprawde. Tutaj owszem sa dzieci grajace w coda i kz, ale to na szczescie mniejszosc. Smieje sie dorosly 13 latek ze gram w lbp2, a w rdr np. bym cie rozpie... Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 19:46 @blademaster_pl A ja sam gram w LBP 1 i niedługo zacznę w LBP 2 . LBP to bardzo fajna gra wciąga bez względu na wiek no chyba że jest się potomkiem Rambo i woli się grać w CoD'y ciągle itp . Paulinea gra w LBP 2 to niech gra może grać w co chce i nie gadaj że jest gorsza że gra w LBP bo wcale nie jest . Chyba wiesz że LBP to jedna z bardziej innowacyjnych gier tej generacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 19:55 Przecież to wiadome, że w LBP grają największe hardcory. Blademaster nie zaczynaj, bo cie zniszczą, takiego CoDa to zjadają na śniadanie. Ty widziałeś co tam w tym LBP się wyprawia? Flaki aż latają na lewo i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 18:02 no i co ci po nagato w grze? przecież masz paina, który używa jego zdolności. Sam nagato jest niemobilnym inwalidą który osobiście nie walczy, więc co miałby robić w grze która nie wyjdzie? Jeśli coś sę pojawi to dodatek do dwójki zawierający obecne epizody, bo trzecia seria anime nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
uzumaki Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 18:44 Fakt nagato nic by robił ale żeby tak zetsu był. tylko że tak naprawdę o zetsu za dużo nie wiadomo, więc technik by dużo nie było ;/ O jeszcze i Danzo i Hanzo Salamandra.ooooo wtedy to było by coś. Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 19:51 O_O........................ ja pier* stary odstaw to, bo ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 20:04 Werty - wszyscy graja w to co lubia to nie czepiaj sie ze on gra w naruto itd Odpowiedz Link Zgłoś
uzumaki Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 20:07 soorki ale strasznie to lubię i nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 12.02.11, 21:04 @blademaster & uzumaki Ależ ja się nie czepiam w co ty grasz i owszem niech każdy gra w to co lubi. Tylko gdy słyszę teksty w stylu "dla mnie to nowych postaci nie musi być byle byłby ZETSU,MADARA i NAGATO co prawda w shippuden ultimate ninja storm 2 jest madara ale jako tobi" albo "O jeszcze i Danzo i Hanzo Salamandra.ooooo wtedy to było by coś." już o CAPS LOCKU nie wspominając, koleś wyluzuj. xD Odpowiedz Link Zgłoś
uzumaki Re: Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 17.02.11, 18:44 A może ktoś zna jakieś kody albo mody do NSUNS2? Odpowiedz Link Zgłoś