blademaster_pl 12.02.11, 16:46 Sprzedam Dead Space 2 w Foli. Wersja Gry agnielska okladka i ksiązeczka PL. Pytałem się w sklepie jaka jest wersja gry itd. Cena 163 zł allegro.pl/dead-space-2-limited-edition-2xpl-nowa-folia-i1457338559.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blademaster_pl Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 12.02.11, 19:33 Dodatkową zawatością jest gra : Dead Space Extraction - Gra znajduje sie na plycie,wystarczy zainstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 12.02.11, 19:41 Jaką grę już chcesz kupić za DS 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 12.02.11, 19:48 Kz 3 helgast edyszyn, ale figurka mu sie roz...i po kilku dniach sprzeda ja w czesciach. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 12.02.11, 19:48 Bulletstorm Juz pisałem że moj plan jest taki by mieć : Bulletstorm,Black Ops,Killzone 3. KZ3 juz preorder od 2-3 tygodni,Black Ops kombinuje kupić (Musze sprzedać U1 i BC2,U1 niby sie sprzedalo ale gosciu zrezygnowal bo nie po Polsku i ze trzeba znac dobrze angielski ) A bulleta kupie jak sprzedam DS2 Odpowiedz Link Zgłoś
hardcoregamer Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 13.02.11, 09:32 powiem wam że rozwiązałem zagadkę czemu blademaster odrazu kupuje nowe gry a potem je sprzedaje za szybko i tak wkółko,jeśli jest ktoś chętny to pisać do napisać do mnie prywatną wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 13.02.11, 10:44 Kupuje,przechodze,sprzedaje,i kupuje inną. Teraz najabardziej mi zalezy na Bulletstorm i Killzone 3 wiec zanim sprzedam te dwie gry(BL i KZ3)to troche napewno sie zejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
hardcoregamer Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 13.02.11, 11:06 szczerze to podejrzewałem cię o to że masz jailbreaka bo tak zazwyczaj robią osoby z tym urządzeniem, kupują grę inastalują ją potem na konsoli sprzedają a i tak mogą grać na konsoli bez płyty ale już cie o to nie podejrzewam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 13.02.11, 11:18 Mnie zastanawia to jak grasz bez zięcia folii. Proszę oświeć mnie, ja też chce tak robić. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 13.02.11, 11:33 To moja słodka tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 13.02.11, 14:38 Może kupujesz używane gry w dobrym stanie na allegro, przechodzisz, ładujesz w folie i sprzedajesz jako nówkę. Zalatuje oszustwem. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Sprzedam Dead Space 2 Limited Edition 14.02.11, 16:45 Ciekawe skad ci znajde folie z orginalnym paskiem Playstation na niej. Poknij sie w leb zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś