rock307 07.03.11, 12:06 Będąc ostatnio w odwiedzinach u kolegi trafiłem na starą okładkę filmu "Omega Doom" która mnie zaintrygowała zobaczcie sami co nam to przypomina www.covershut.com/covers/Omega-Doom-Front-Cover-12029.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turbogadkotick Re: Killzone - OMEGA DOOM 07.03.11, 12:28 Ale ta okładka jest jakaś "lewa". Film jest z 1996 roku (więc właściwe żaden z elementów na niej znajdujących się jeszcze wtedy nie istniał, a ten gość w berecie to też na 99% z innego filmu), a na okładce oprócz Helghastów jest jeszcze serbski "specjalista" z filmu "Za linią wroga" (z Owenem Wilsonem) i laska z Silent HillThe Room. To jest ręcznie zrobiona tandeta, IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
rock307 Re: Killzone - OMEGA DOOM 07.03.11, 13:17 Nieomieszkam się zapytać czy dodrukował tą okładkę. Tak wiem film ma inna okładke znaczy nawet inne bo znalazłem różne z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Killzone - OMEGA DOOM 08.03.11, 07:29 Ten w niebieskim dresie byl w : Za linią wroga chyba i oczywiśćie w Call Of Duty 4 Odpowiedz Link Zgłoś
s.p. Re: Killzone - OMEGA DOOM 08.03.11, 10:35 Jeszcze Ellen Ripley z tyłu . Nie ma tego złego przynajmniej nie ma spoilerów na okładce xD Odpowiedz Link Zgłoś