soultimer 12.05.11, 00:30 Nie da się nie zauważyć, że mamy troszkę Plotka na Polygamii. Ktoś chce poczytać o Candy Girl? Czy może to tak specjalnie dla niektórych użytkowników zwanych popularnie trollami, aby przerzucili się gdzie indzie (minuski dla antyfanów Dżastina ? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwirz Re: Plotek na Polygamii 12.05.11, 06:29 Twój komentarz podziałał na mnie jak "klin na kaca". To prawda. Jeżeli nie tyle plotek taki ogólny (sms od policji? A co mnie to! też dostałem to gó...) czy info o "super-duper" grze - GagaVille. No, ale. Trzeba się przyzwyczaić, bo to tak widocznie musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Plotek na Polygamii 12.05.11, 07:52 Chyba chodziło o polecane artykuły Czasami jest taki błąd, co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: Plotek na Polygamii 12.05.11, 09:00 Aha. Taki błąd, że strona wyróżnia wiadomości lub artykuły które niezbyt są powiązane z grami? No spoko. Każdy błąd można poprawić... Ale jeżeli strona bierze takie artykuły to sama sobie ich nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Plotek na Polygamii 12.05.11, 11:35 zwirz, dalej nie rozumiesz. Wczoraj w tabeli "Najczęściej czytane" były same artykuły pobierane z bazy plotek.pl. News o smsie od policji został usunięty - autor zdał sobie sprawę z własnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Plotek na Polygamii 12.05.11, 12:22 Jest to problem znany i już coś w tym kierunku jest robione. Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Plotek na Polygamii 12.05.11, 13:45 Tak, chodziło mi o najczęściej czytane. A jak zobaczyłem czym się ludzie stamtąd najbardziej intresują - przeraziłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
kmh Re: Plotek na Polygamii 13.05.11, 10:25 Ej, Pippa Middleton jest spoko ale pracujemy nad tym, aby nie było jej widać na Poly Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Re: Plotek na Polygamii 13.05.11, 14:24 Pipa jak pipa, ta ''średniego tonu'' może i owszem . Mimo wszystko, jeśli wczytać się w tę treść, w te komentarze... Syntax error, brain reset Odpowiedz Link Zgłoś