edycja_kopiuj_wklej 21.05.11, 08:06 Z okazji 5 lecia Dragona pojawily sie nowe jajka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganoreg Re: Nowe jajka 21.05.11, 18:53 Wlasnie zajrzalam, kto mi polapal? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Nowe jajka 21.05.11, 22:47 Akurat sie z rana pojawily, wiec byl wysyp i lapalam. No akurat u ciebie troche kiepsko, bo 3 takie same sie zlapaly Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Nowe jajka 22.05.11, 10:17 Nic nie szkodzi, zlapalam sobie inne na zapasowe konta. W ogole cud, ze wczoraj zajrzalam na dragona, bo mnie wnerwia Po Wielkanocy byla padaka, wszystkie jajka i trofea z koszyka zniknely, a mialam akurat wtedy kilka nowek zlapanych. Nie zagladalam od tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Nowe jajka 26.05.11, 10:24 aganoreg napisała: > Wlasnie zajrzalam, kto mi polapal? Dzieki No właśnie. Ja też zajrzałam, po dłuugiej przerwie, bo się obraziłam na dragona i też dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Nowe jajka 22.05.11, 18:16 O, dziękuję A to one są takie tiny czy mnie się coś poprzestawiało w komputerze?? (też mnie drażni ogólnopanująca padaka dragonowa ) Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Rennya 24.05.11, 12:45 Dodalam ci trzy jajka do ER i wieczorem przeniose z zapasowych. Zlapalam ci tez na dwojce i trojce, ale najpierw "pozbede" sie starszych, ok? Odpowiedz Link Zgłoś