dekimasen 28.07.11, 21:41 Miał by ktoś może stripa, obojętnie jaki kolor, strasznie mi się podobają. Fajnie by było jakby był 2genu. Ale inne też mogą być. Jutro mogę spróbować coś rzadkiego zlapać, jakąś kurkę, dinka albo coś i można zrobić "wymianę". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vixiak Re: Stripy 29.07.11, 23:07 Haha, jak mi powiesz, kolego, co to ten strip to Ci wybreduję (o ile sama mam). Nie znam się na nazwach tych smoków. [; Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Stripy 30.07.11, 13:00 No dobra, to ja mam ich sporo i myślę, że nie będzie problemu z wybredowaniem nawet kilku takich, tylko mi powiedz, co to znaczy 2genu xD'' Odpowiedz Link Zgłoś
dekimasen Re: Stripy 30.07.11, 17:09 OJEJU, czy wy interesujecie sie lineageami? Smok 2 genu to smok który ma rodziców z cave, np. dragcave.net/lineage/9q3pG ale byle jaki też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Stripy 30.07.11, 18:45 Ja sie nie interesuje [; Ale zobacze, może sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Stripy 30.07.11, 18:52 Niestety, ani jeden nie dał jaja, a mam ich sporo. Spróbuję za tydzień. [; Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Stripy 06.08.11, 11:42 Przykro mi, ale ani jeden nie byl zainteresowany zniesieniem jajek. Odpowiedz Link Zgłoś