Dodaj do ulubionych

Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 !!!

26.10.11, 19:54
santa Witajcie Forumowicze !!!smile choinkachoinkachoinkachoinkachoinkachoinka

Tak mnie natchnęło w związku ze bliżającymi się Świętami miłoby było zainicjować akcję wspierania społeczności , do której , niestety bez legitymacji , należę odkąd pamiętam czyli całe 35 lat smile
Zamiast wystawiać coś na Allegro i zyskać małą sumkę , która pójdzie na byle co , wolałbym zobaczyć uśmiech na twarzy jakiegoś potrzebującego forumowicza . Dlatego chciałem zainicjować coś , co z braku weny nazwałem :
" Świateczna Akcja Pomocy Graczom 2011" !!! Mam bowiem nadzieję na następne edycje ....smile Każdy z nas , albo jakaś część ma coś ze sprzętu co niekoniecznie da się sprzedać , albo jest tego niewarte a może przyspożyć dużo radości bliźniemu smile Więc inincując akcję chciałbym podarować niżej wymieniony sprzęt kompletnemu nieznajomemu o ile udowodni we wpisach komentarza , że faktycznie mu się "należy" z uzasadnieniem dlaczego smile

Mój całkowicie darmowy prezent dla Gracza w roku 2011 to :

santasantaFormula Force FX ( zestaw kierownica + pedały (smile) + zasilacz ( wystarczy wpisać w google i wiadomo o co chodzi ). To nawet ma force feedback smile Zestaw bez gwarancji , ma może ze 3 lata , z czego 1 lub 2 był użyty ....

Opis : www.grocal.pl/2008/01/15/logitech-formula-force-ex/

Zestaw
jest mi zbędny , nie gram w takowe gry , nie chce mi się go sprzedawać a chętnie go podaruję Potrzebującemu smile

Warunki :

1. Nie odpsprzeda go w ciągu roku ( niesprawdzalne , ale w celu weryfikacji solenne zapewnienie na forum z zarejestrowanym nickiem i potwierdzoną aktywnością , sam dokonam wyboru użytkownika )
2. Jeżeli mu sie znudzi - podaruje go dalej ... elementarna uczciwość i empatia to coś w co naiwnie wierzę pomimo dzisiejszego kultu mamony .
3. Pochwali się za rok jak sprzęt mu służył smile
4. ... no coż Mikołaj też człowiek - obdarowany zapłaci za przesyłkę ( wybór spedycji należy do obdarowanego , odbiór na terenie Szczecina gratis , ja ładnie zapakuję smile )

A więc drodzy forumowicze , nie chce mi się pisać więcej ...do dzieła , czekam na tego , który na ten sprzęt czeka najbardziej ...HOHOHO smile Na zgłoszenia czekam , a niech mnie - 2 tygodnie smile

choinkachoinka:csantahoinka:choinkachoinkachoinkachoinkachoinkachoinkasanta
Obserwuj wątek
    • squashik Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 26.10.11, 20:45
      Pomysł fajny , tylko zaraz twoją kierownicę weźmie jakaś hiena i wystawi na allegro.
      ot , taka polska rzeczywistość...
      • zoombie Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 26.10.11, 20:51
        Być może , liczę jednak , tak jak pisałem , że jednak znajdzie się jakiś potrzebujący fan wyścigów smile
    • trikson gz 26.10.11, 20:49
      Nie gram w ścigałki więc do prezentu pretendował nie będę, chciałem jedynie pogratulować pomysłu i braterskiego gestu.

Pozdrawiam,
      Trik
      • wwwiktor Re: gz 26.10.11, 20:58
        Gratulacje świetna inicjatywa.Nie często spotykana.Brawa za chęci!
        Ja nie bede sie bił o ten zestaw ,niech otrzyma go ktoś kto na gry musi skubać każdy grosz.
    • kyuubi Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 26.10.11, 22:17
      Też nie gram w ścigałki, ale również chciałbym pogratulować inicjatywy. Mam nadzieję, że dostanie to ktoś, kto faktycznie będzie tego używał smile.
    • blue_ Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 26.10.11, 23:21
      Coś fajnego mikołajowego uskuteczniają na grach planszowych. Z tego co pamiętam daje się swoje tytuły do pozbycia(niekoniecznie, bo chyba ludzie też nówki wysyłali, nawet sklepy to jakoś wspierały), jakąś wishlistę, ktoś tym zarządza i maszyna rusza, wysyłasz komuś gry i wiesz mniej więcej co dostaniesz, ale nigdy do końca nie wiesz co wink.

Jak komuś by się chciało zorganizować to byłoby ciekawie, tylko o ile tamta społeczność była mocno uczciwa, tutaj nie wiem do końca jakby z tym było wink.
    • kas_ptas Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 08:12
      Pomysł fajny. Taka ściepa narodowa od graczy dla graczy.
    • niput Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 09:04
      Ja w ścigałki bym grał jak bym miał kierownice - niestety na razie to dla mnie za duzy wydatek. Jezeli został bym tym szczesliwcem który owa kierownice by dostal to moge zagwarantowac ze na pewno nie odsprzedam jej na alegro a w razie checi wyzbycia sie jej jako nie uzywanej zrobie to ta sama droga co autor tego pomyslu
      • laxman Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 09:18
        Czy można składać oferty tutaj, w tym wpisie, czy gdzie?
        • zoombie Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 10:15
          Nie oferty a uzasadnienie smile Ja tego nie sprzedaję a chcę sie tylko upewnić , że ten Ktoś jest faktycznie Potrzebujący ( w miarę skromnych forumowych możliwości oczywiście na tzw "nosa" ) . Można wpisywać się tutaj smilesanta
          • arczx Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 12:09
            Inicjatywa jak najbardziej super, dlatego spróbuję swoich sil smile
            Przydałby mi się taki zestaw z prostego względu, mam Gran Turismo 5 (niestety tylko DualShock3), a egzamin państwowy mojego syna jest coraz bliżej. Skoro Gran Turismo 5 jest symulatorem dlaczego ma nie mieć frajdy, tak jak my dorośli i co niektórzy już, starzy, posiadacze aut? Lubi jeździć, a do tego póki co się nie zapowiada na to, aby dostał własny samochód (za duże koszta), wiec chciałem sprawić młodemu trochę frajdy. (Egzamin powinien mieć na początku stycznia, jeśli jazdy będą mu dalej tak dobrze szły) Ale nie oszukujmy się, nie odmowie sobie próbnej jazdy na tej kierownicy wink
    • szulcu Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 13:59
      Inicjatywa słuszna i godna pochwały, ale... wiadomo jak to z ludźmi jest.

Proponuję spakować kierownicę i zanieść do najbliższego Domu Dziecka (sam kiedyś zaniosłem rower z którego wyrosłem). Dzieci też tam grają, a ciężko mi wyobrazić sobie bardziej potrzebującą grupę.

Pozdrawiam!
      Marcin
      • zoombie Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 14:11
        Myślałem i o takim rozwiązaniu , ale niestety wiem , że nie zawsze się to sprawdza . Mianowicie opiekunom nie zawsze chce się nadzorować to jak dzieci z tego korzystają, więc na wszelki wypadek niekoniecznie są zainteresowani montażem smile
        Poza tym , akcji dla bezdomnych , dzieci chcianych czy niechcianych jest już trochę , a ja nie mam zamiaru zbawiać świata a jedynie uszczęśliwić kogoś , kto będzie miał na to ochotę. Więc jednak zostanę przy tym , że fajnie jakby to był Gracz ( a czy z domu dziecka czy nie , policjant , młynarz czy też lekkoatleta - nie oceniam i nie chcę wiedzieć smile )
    • ekzuzy Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 27.10.11, 14:20
      Ja też bym się z chęcią pobawił kierownicą. Na nową mnie nie stać (na używane zresztą też tongue_out), dziecko i żona na utrzymanie swoje robią. Dorwałem ostatnio Burnout Paradise i na klawirce nawet da się grać, ale to nie to samo, co kierownica. wink
      Jako gwarant spełnienia wymaganych warunków mogę potwierdzić, że jeszcze nic nie sprzedałem na Allegro i nie zamierzam - przywiązuję się do swoich sprzętów wink. A co 2 miesiące mogę przysyłać nowe zdjęcia kierownicy z niebem w tle, coby pokazać, że zdjęcia zrobione były w różnych porach roku i że wciąż ją mam. A jak mi się znudzi, to z odstąpię kolejnemu potrzebującemu (co też ostatnio uczyniłem z kolekcją płyt z CD-Action).
    • zoombie Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 14.11.11, 20:16
      Witam

... i od razu przepraszam za spóźnienie w podejmowaniu decyzji , ale niestety długi weekend w listopadzie popsułmi trochę szyki ....Biłem się z myślami pomiędzy P. ekuzy a P. arczx ....

Minimalną ilością punktów wewnętrznej słabości ogłaszam P. arczx zwycięzcą i zapraszam na gg w celu ustalenia odbioru zestawu smile Nr wyślę na priv .

Na pocieszenie P. ekuzy mogę wysłać gry "Toca Race Driver 3" i/lub Colin McRae 2005. Wiem , że wiekowe ... ale co zrobić , innch nie mam santasanta

Mam nadzieję , że nikt nie będzie zły , każdy będzie się cieszył radością bliźniego i takiem tam big_grin HOHOHO santasantasanta
      • ekzuzy Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 14.11.11, 21:25
        Mogę tylko pogratulować zwycięzcy i życzyć miłych wrażeń z jazdy testowej. Oraz przede wszystkim podziękować Zoombiemu za zorganizowanie Świątecznej Akcji Pomocy graczom. Sam będę musiał nad czymś podobnym pomyśleć, może nie w tym roku, ale w przyszłym? Czemu nie wink.
      • arczx Re: Uwaga ! Świąteczna Akcja Pomocy Graczom 2011 14.11.11, 23:25
        Wow, naprawdę jestem pod wrażeniem, że to właśnie mi udało się wygrać. Oczywiście będę o nią dbał i obiecuję, że w ramach tejże akcji dotrze ona do kolejnych osób w przyszłości! smile

santasantasanta
      • martinesspl [PS3] FIFA 2010 World Cup 14.11.11, 23:53
        No to bawimy się dalej smile. Ja, mikołaj Martiness oddam w/w grę smile santachoinka uzasadnienia pisać poniżej tejże wiadomości smile. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt! santasantachoinkabrawobrawobrawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka