Witajcie Forumowicze !!!

Tak mnie natchnęło w związku ze bliżającymi się Świętami miłoby było zainicjować akcję wspierania społeczności , do której , niestety bez legitymacji , należę odkąd pamiętam czyli całe 35 lat

Zamiast wystawiać coś na Allegro i zyskać małą sumkę , która pójdzie na byle co , wolałbym zobaczyć uśmiech na twarzy jakiegoś potrzebującego forumowicza . Dlatego chciałem zainicjować coś , co z braku weny nazwałem :
" Świateczna Akcja Pomocy Graczom 2011" !!! Mam bowiem nadzieję na następne edycje ....

Każdy z nas , albo jakaś część ma coś ze sprzętu co niekoniecznie da się sprzedać , albo jest tego niewarte a może przyspożyć dużo radości bliźniemu

Więc inincując akcję chciałbym podarować niżej wymieniony sprzęt kompletnemu nieznajomemu o ile udowodni we wpisach komentarza , że faktycznie mu się "należy" z uzasadnieniem dlaczego
Mój całkowicie darmowy prezent dla Gracza w roku 2011 to :

Formula
Force FX ( zestaw kierownica + pedały (
) + zasilacz ( wystarczy wpisać w google i wiadomo o co chodzi ). To nawet ma force feedback
Zestaw bez gwarancji , ma może ze 3 lata , z czego 1 lub 2 był użyty ....
Opis : www.grocal.pl/2008/01/15/logitech-formula-force-ex/
Zestaw jest mi zbędny , nie gram w takowe gry , nie chce mi się go sprzedawać a chętnie go podaruję Potrzebującemu
Warunki :
1. Nie odpsprzeda go w ciągu roku ( niesprawdzalne , ale w celu weryfikacji solenne zapewnienie na forum z zarejestrowanym nickiem i potwierdzoną aktywnością , sam dokonam wyboru użytkownika )
2. Jeżeli mu sie znudzi - podaruje go dalej ... elementarna uczciwość i empatia to coś w co naiwnie wierzę pomimo dzisiejszego kultu mamony .
3. Pochwali się za rok jak sprzęt mu służył

4. ... no coż Mikołaj też człowiek - obdarowany zapłaci za przesyłkę ( wybór spedycji należy do obdarowanego , odbiór na terenie Szczecina gratis , ja ładnie zapakuję

)
A więc drodzy forumowicze , nie chce mi się pisać więcej ...do dzieła , czekam na tego , który na ten sprzęt czeka najbardziej ...HOHOHO

Na zgłoszenia czekam , a niech mnie - 2 tygodnie

:c

hoinka: