Dodaj do ulubionych

Diablo III BETA - Konto dla wybrańca !

07.11.11, 20:57
Diablo III jak wiemy, jest przez wielu z nas wyczekiwane z wielką niecierpliwością. Wychodzę na przeciw tym, którzy do bety się nie dostali, a chcą w nią pograć. Otóż ja ją dostałem big_grin. Jako przykładny ateista - katolik, daje wam szanse wypróbowania tej gry na swoim własnym PieCyku. Polega to na tym: Daje mój login i hasło, szczęśliwiec gra tak długo jak chce, ja na to wpływu nie mam; ale bądźmy odpowiedzialni i nie dopuśćmy do sytuacji przedłużania się grania, inni też będą czekać! Również nie można dopuścić do sytuacji gdzie nie odzyskam mojego konta... Mam tam Diablo II + LoD i Warcrafta III + TFT.

Jak zdobyć miano testera? Wystarczy mnie do tego przekonać. W jaki sposób, jakimi materiałami to już wasza sprawa. Może to być cokolwiek co Mi się spodoba suspicious

Teraz ktoś już testuje Diablo na moim koncie. Mam nadzieje, że go nie stracę smile

No, a teraz ? GO! devil
Obserwuj wątek
    • deathclaws Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 08:42
      Gratuluję odwagi.
    • pryka.iluvatar Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 11:55
      Powiem Ci, że znając ludzką naturę to jest wielce prawdopodobne że tego konta już nigdy nie odzyskasz.
      • spaqin Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 14:31
        Jak mi pożyczy to konto to OBIECUJĘ, że nic mu nie zrobię! Nawet się nie ośmielę zajrzeć do ustawień!
    • tom_tom_1 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 14:52
      Już parę razy widziałem takie zagrania.
      Koleś ustawia układ, w którym on zasiada wygodnie w fotelu jury a reszta ma odwalać klaunów.

Spierd...aj trollu angry!!
      • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 17:25
        Od razu takie gorzkie słowa... Jedna osoba już gra na moim koncie:
        hej,
        wczoraj grałem do 3 rano, teraz mam mały ruch w sklepie i też pykam.
        Gram już 4 postacią. Wciąga jak diabli Szeroki uśmiech. Chciałbym jeszcze przetestować Doktora i trochę pokrafcić.
        Byłoby super gdybym mógł oddać konto jutro rano. Dzisiaj po pracy pograłbym jeszcze do rana Uśmiech
        Może tak być? Mam nadzieję, że nie nadużywam cierpliwości.

Pozdrawiam
        Wojtek

Bardzo fajny koleś. 35 lat, właściciel internetowego sklepu modelarskiego smile
        Jeżeli tom_tom_1 nie wierzysz to nie... ale dlaczego musisz od razu rzucać takimi słowami, jeżeli nawet tego nie sprawdziłeś. Kto tu trolluje ? smile

Boję się o moje konto, ale w celu zminimalizowania tego strachu właśnie chcę, abyście jakoś mnie przekonali. Wiersz, paint czy muzyka, nie ma dla mnie znaczenia.

Pozdrawiam, pietruszka, Caligari, Piotr, Troll
        • awior2 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 17:52
          To ja proponuje konto starcraft 2 za konto z beta DIII big_grin
          • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 17:57
            awior2 napisał:

> To ja proponuje konto starcraft 2 za konto z beta DIII big_grin

Bądźmy poważni. Nic od was nie chce, oprócz lekkiego wkładu smile Nie wchodzą w grę zamiana, sprzedaż czy inne herezje.
        • tom_tom_1 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 18:08
          ostatnie słowa mojego (w.w) postu możesz potraktować jako krótki wierszyk

• pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 18:24
            So funny smile
    • littlebigfun Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 08.11.11, 18:10
      Ja też bym poprosiła, nigdy jeszcze nie grałam w Diabolo wink i nie wiem, czy jest w moim guście. Jeśli nie będzie dema to na pewno nie kupie, więc taka beta by się przydała. Obiecuję, że można mi zaufać i nie zrobię nic złego smile
    • kaenek Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 14.11.11, 13:44
      To może tak?smile

Tej jesieni przyszła zima,
      Więc wieczorna, mroźna pora
      W domu raczej człeka trzyma,
      By się grzał od procesora.

Siedzi człek przy komputerze
      Szturcha myszę, warząc jadło
      Zje, w piżamę się przebierze,
      Może by se zagrał w Diablo?
      • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 15.11.11, 21:12
        kaenek napisał:

> To może tak?smile
        >
        > Tej jesieni przyszła zima,
        > Więc wieczorna, mroźna pora
        > W domu raczej człeka trzyma,
        > By się grzał od procesora.
        >
        > Siedzi człek przy komputerze
        > Szturcha myszę, warząc jadło
        > Zje, w piżamę się przebierze,
        > Może by se zagrał w Diablo?

Wierzę, że jest napisane trzynastozgłoskowcem ;] Napisz na sliwinski.cyryl@gmail.com suspicious
        • kaenek Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 17.11.11, 17:00
          Dostałem dostęp do konta, klient kończy się drzeć. To rzeczywiście po prostu dobry uczynek, a nie ściemasuspicious.
    • michgre82 Dil jest prosty 15.11.11, 16:11
      Dil jest prosty ( oczywiście jeśłi nie ma zakazu ze strony Blizzarda). Jeśli udostępnisz mi betę na parę dni, do tygodnia - opiszę wrażenia na blogu gamecornera. Jeszcze go nie mam, ale specjalnie założę smile

Odezwij się na priv, jeśli Cię przekonałem.
      • pietruszka23 Re: Dil jest prosty 15.11.11, 21:14
        michgre82 napisał:

> Dil jest prosty ( oczywiście jeśłi nie ma zakazu ze strony Blizzarda). Jeśli ud
        > ostępnisz mi betę na parę dni, do tygodnia - opiszę wrażenia na blogu gamecorne
        > ra. Jeszcze go nie mam, ale specjalnie założę smile
        >
        > Odezwij się na priv, jeśli Cię przekonałem.

Nie wiem jak tu działa priv confused Ale całkiem miło, chociaż tydzień to trochę dużo, w końcu inni ludzie też czekają... (nie tylko na gamecornerze to zamieściłem) No ale może zrobię sobie odpoczynek na odpisywanie maili smile Napisz na: sliwinski.cyryl@gmail.com
    • cyrecok Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 17.11.11, 18:21
      Czuj się dumny. Dla ciebie szukałem 20 minut hasła, odkopywałem konto i tworze 2 post w życiu. Zmęczyłem się...
      • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 17.11.11, 19:42
        brawo smile
    • dersan too good to be truth... ? 18.11.11, 21:34
      Hej.
      Moja wrodzona podejrzliwość każe traktować mi ten post z dużą dozą ostrożności, ale uwielbienie dla produktów "Zamieci" każe mi przełamać moje obawy.
      Dlaczego ja?
      Jestem wielbicielem Diablo od samego początku - jak wielu tutaj.
      Moje ulubione wspomnienie z jedynki to stan bliski zawału serca, kiedy grałem późno w nocy na słuchawkach i na jednym z levelów 9-12 (lava i te sprawy) nagle zza ekranu (nie było go widać) zaryczał jeden z nosorożców (wiecie o które monstery chodzi) i wybiegł na mnie. Fakt że nie było go widać na początku (element zaskoczenia) i volume up do maksimum na słuchawkach sprawił że podskoczyłem na półmetra w górę i musiałem dać pauzę na kilka minut, żeby uspokoić rytm serca... Do dziś wspominam to jako jedno z milszych wspomnień z mojego AMD 100 mhz smile
      A Diablo II - ech.. Te godziny spędzone z nim i dodatkiem....
      Ostatnio robiłem kasację CDków zalegających na półkach (z ponad 300 CD zostało w sumie materiału na 1 płytę Blue-raysmile ) - i jednym z elementów które wypaliłem "ku pamięci" były nie tylko save'y z DII (to jest oczywiste) ale screeny wszystkich znalezionych przeze mnie unique'ów, lepszych rare'ów oraz setów (i wiele innych ciekawych screenów) - właśnie zapodałem tego blue-raya i patrzę na to - mam 145 jpgów w katalogu unique, 80 w set, 46 w rare i wiele innych... Dla dowodu mogę podesłać screeny smile
      I naprawdę chciałbym zagrać w betę D3 - co środę patrzę na losowanie facebookowe czy wylosuję klucz - ale na razie nie mam szczęścia.
      Wystarczy mi dwa wieczory smile
      I przysięgam na Deckarda Caina nic nie robić z kontem.
      • pietruszka23 Re: too good to be truth... ? 19.11.11, 18:37
        Prześlij jakieś fajne screeny na: sliwinski.cyryl@gmail.com smile
        • cyrecok Re: too good to be truth... ? 22.11.11, 23:56
          Nadal aktualne? Da się dostać?
          • pietruszka23 Everything is possible :) 23.11.11, 10:51
            Jasne, że się da. Trzeba tylko chcieć smile
            • cyrecok Re: Everything is possible :) 06.12.11, 20:36
              To co mam zrobić smile?
              • pietruszka23 Everything is possible :) 11.12.11, 14:31
                Zobacz co zrobili inni żeby dostać konto. Zaskocz mnie smile W sumie to kolejka już się skończyła, ostatnia osoba z niej właśnie trzyma konto smile

devil
    • niekopkotka Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 11.12.11, 23:32
      oto powody dla których powienieneś, szanowny autorze tematu, rozważyć moją kandydaturę w walce o betę D3:

1. specjalnie w tym celu założyłam konto na gamecorner (choć w tej chwili nie jestem już pewna czy było to konieczne do napisania posta - nieważne)
      2. z jakiegoś powodu, nie miałam na tyle szczęścia aby dostać klucz od blizza, co samo w sobie uważam, za wielką niesprawiedliwość.
      3. jestem kobietą! nie żebym sugerowała, że jestem przez to lepszym kandydatem, ale, sam powiedz, ile dziewczyn prosiło o ten klucz? wink
      4. teraz będzie metoda na litość - jestem aktualnie bez pracy, wspomagana jedynie skąpym państwowym (pfu!) zasiłkiem, co, o ile ta sytuacja nie zmieni się do dnia premiery D3, może mi utrudnić rozgrywkę. (choć biorąc pod uwagę fakt, ze gra może wyjść za 7 lat, jest pewnie słabym argumentem wink
      5. mocno wierzę w swoją siłę przekonywania zatem jeśli mi odmówisz, będę zmuszona zwątpić w moje metody perswazji. a tego przecież nie chcemy wink

na koniec bardzo, bardzo ładnie, proszę - jeśli "konkurs" nadal trwa, rozpatrz moją prośbę pozytywnie suspicious

pozdrawiam.

PS. i oczywiście, nie ukradnę Ci konta! wink
      • pietruszka23 Call me ;] 13.12.11, 22:41
        W sumie to wystarczyło tylko "założyłam" ;] Napisz do mnie na sliwinski.cyryl@gmail.com. Why, oh why nie mogę kopać kotka?

Piotruś smile
    • derpster Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 12.12.11, 10:11
      grałem kiedyś w diablo III tak jak ty ale zostałem trafiony strzałą w kolano
      • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 13.12.11, 22:43
        Brawo! Mam nadzieję, że kolano działa.

Piotruś
    • figimigi1 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 21.12.11, 23:53
      Trzech masywnych oprychów otoczyło biedną dziewczynę, śmiejąc się głośno zbliżali się w jej kierunku . Lecz w jej spojrzeniu nie było strachu. Wiedziała dobrze co ma robić . Zgrabnym ruchem z pod płaszcza wyjęła sztylet i popędziła w kierunku pierwszego napastnika . Zadała z niesamowitą precyzja śmiertelny cios zanim przeciwnik zorientował się co się dzieje. Pozostali rzucili się z dziką furią, lecz ich ataki przecięły zaledwie powietrze. Mała Aerie odskoczyła od mocnych ciosów by natychmiast zaatakować i zgładzić wrogów.
      Spojrzała na swój piękny runiczny sztylet i wyszeptała słowa że nie podda się póki nie pomści to co strąciła, po czym ruszyła w dalsza podroż. Minął rok zanim dotarła do bramy o której słyszała opowiadania i legendy . Mało kto wierzył w istnienie tych opowieści . Pewna legenda głosi że bramy otworzą się i świat zaleje piekielny ogień. Wyłonią się bestie których ten świat jeszcze nie widział . Największym zdziwieniem dziewczyny było że wokół portalu znajduje się niewielka osada. Po dziennej obserwacji mogła wywnioskować że żyją tam 3 starsze osoby i jedna młodsza. Wyglądali na mnichów .
      Postanowiła zaryzykować i po cichu zakraść się nocą by przedostać się na druga stronę portalu. Zbliżając się coraz bliżej bohaterka nagle poczuła że wokół niej świat zaczyna wirować i znikać. Odruchowo wyjęła broń lecz na wiele się to nie zdało ponieważ strąciła czucie w rękach i upuściła broń . Przez chwile wszystko wokół niej było czarne . Po krótkiej chwili ukazało się jej oczom 4 mnichów których widziała już wcześniej i osoba uwdziana w złote szaty i zbroję. Nagle postać w złotej szacie przemówiła:
      - Aerie ... wiemy po co tu przybyłaś.
      Mimo zdziwienia dziewczyna nie odpowiedziała ani słowem
      -Wiemy że chcesz przedostać się na druga stronę . Lecz zanim wyruszysz w dalsza podroż muszę pokazać Ci co czai się za portalem .
      Postać zaczęła się zbliżać i oczom dziewczyny ukazały się skrzydła miały kształt białych, świecących macek, spokojnie falujących w powietrzu. Nagle anioł wyciągnęła rękę i dziewczynie pokazało się mnóstwo obrazów.
      Upadla na kolana i z jej oczu same wypłynęły łzy po czym powiedziała
      -nie poddam się !
      -niech tak będzie
      Zemdlała i obudziła się na drugi dzień , mężczyzna który opiekował się mała Aerią opowiedział jej historię ich istnienia i co musi dalej zrobić .
      Dowiedziała się że runy które otwierają portal są dwie , jeden z nich ma anioł, a drogą runę zwykły śmiertelnik, który żyje w mieście położonym 14 dni drogi stąd. Bez zwłoki zastanowienia ruszyła .
      Przez całą podroż analizowała wszystko co zobaczyła , inny świat , okropieństwa i przerażającą postać, demona zwanego przez tamtych ludzi Diablo .
      Droga minęła bez większych przeszkód, mnich powiedział jej jak wygląda osoba której szuka, dzięki temu nie miała problemu z jej znalezieniem . Bez zwłoki zastanowienia podeszła do człowieka i wyjaśniła krotko sytuacje . Po czym czekała na odpowiedz ...

Mam nadzieje że zaciekawi historyjka . Wybacz za wszelkie błędy ale z j.polskiego mistrzem nie jestem.
    • pietruszka23 Co jest panowie/panie ? 07.01.12, 12:08
      Konto dostaję powoli odleżyn, bo nie ma kto się nim zająć. :}
      • mikaele29 Re: Co jest panowie/panie ? 31.01.12, 15:05
        Hej, czy konto BETY jeszcze aktywne i możliwe do przetestowania ?
    • gra1980 eh 01.02.12, 20:38
      co za bzdura...
      • spider936 Re: eh 02.02.12, 22:15
        Moim zdaniem żadna bzdura, wiele osób po ogłoszeniu bety czekało całymi dniami i nocami odświeżając pocztę, także i wielu musiało obejść się smakiem, także i ja. Na betę dostała się garstka. Jak dla mnie to bardzo miłe dać szansę fanom gry by poczuli przedsmak tego co ich czekabig_grin brawo
    • gra1980 ech2 03.02.12, 15:35
      Spider lepiej zapytaj się czy ktoś dostał ten klucz.

Bzdura.
      • pryka.iluvatar Re: ech2 05.02.12, 17:23
        Komentarz w stylu. "Nie wiem nic na ten temat ale się wypowiem"

Owszem klucze były rozsyłane, mój znajomy ma, byłem, grałem, widziałem.

Zresztą na necie jest masa filmików z bety w tym polaków którzy się dostali.
        • pietruszka23 Ech? 06.02.12, 17:19
          Pisanie bez sensu: "Bzdura", nie wiem w czym ma pomóc komukolwiek. Są ludzie, którzy dostali ode mnie dostęp do bety, jeżeli ktoś chce to sprawdzić to zróbcie to co poleciłem w pierwszym poście. Jeżeli nie wierzycie, to nie - wasza sprawa, ale nie piszcie bezsensownych komentarzy...

P.S. Rzadko już tu zaglądam, więc napiszcie tutaj i od razu wyślijcie to samo na maila. smile
    • gra1980 ... 06.02.12, 20:29
      Po prostu ręce opadają!
      • dersan Re: ... 14.02.12, 01:24
        Drogi kolego gra1980. Mógłbyś za przeproszeniem przestać piep....ć farmazony?

Powyższe konto D III beta jest AUTENTYCZNE. Dzieki uprzejmości Pietruszki23 mialem to konto do dyspozycji przez tydzień w końcówce 2011, teraz znowu mam przyjemność z niego korzystać i widze jak wiele zmieniło się w międzyczasie w grze.

Nie - nie znam się prywatnie z Pietruszką23 - zaufał mi jak obcemu człowiekowi i chyba nie żałuje, skoro konto wypożyczył mi teraz po raz drugi.

Jeśli nie wierzysz - no problemo dla mnie - ale przestań puszczać sugestie jakoby był to fake.
        Nie jest to fake.
        Oczywiście moglibyśmy próbować to udowodnić, zrobić Ci printscreena z dowolnie wybranego ekranu, ba, nawet nazwać postać twoim nickiem i zrobic screena - tylko po co?

Do wszystkich zainteresowanych - piszcie, przekonujcie Pietruszkę23 - naprawdę WARTO.
        Tylko nie za szybko - chciałbym to konto kilka dni jeszcze mieć wink
    • bjaczes dalej aktualne? 15.02.12, 21:45
      Czy opcja wypożyczenia konta do bety na pare dni jest dalej aktualna? smile
      • pietruszka23 Dalej akutalne! 16.02.12, 18:15
        Owszem jest dalej aktualna. :}
        • bjaczes Re: Dalej akutalne! 16.02.12, 18:41
          Mam ja proste dziś pytanie
          czy aktualne jest pożyczanie?
          Więc czy dałbyś Ty mi bete?
          Będę dbał jak o kobietę smile
          Przetestuje, rzucę okiem
          Aż mi beta wyjdzie bokiem.
          A w niedziele zwróce Tobie
          I tak będę marzył sobie
          Aby Zamieć mnie wybrała
          Gdy znów będzie testowała smile

No to wrzucam. I dzięki smile
    • gra1980 heh 17.02.12, 09:47
      Dersan zapomniałeś aktywować konta na GC a może to Ty matole Pietruszko.
      Dość tej dyskusji, żal mi Ciebie.
      • dersan Re: heh 17.02.12, 15:25
        Nie potrzebuję aktywować konta na GC, rzadko się tu udzielam. Ale jestem zarejestrowany na forum.gazeta.pl i moje wpisy na forach gazety.pl są od 2003 roku (rzadko bo rzadko, ale są) więc weź relanium i sie uspokój.
        A temat faktycznie kończę, bo nie ma o czym dyskutować - poza obrażaniem ludzi nie masz ŻADNYCH argumentów i jesteś poza tematem wątku, więc "do nie widzenia".
        • pietruszka23 Ciekawe... 17.02.12, 17:49
          Ciekawe, że człowiek rękę wyciąga, a Oni mówią mu, że śmierdzi i, że jej nie chcą, nawet jej nie wąchając. To chyba ten jeden powód dla których nie lubię ludzi. Myślisz, że nie mam co robić, i chce patrzeć jak ludzie sobie wypruwają flaki, żeby dostać konto? Właściwie to Ci się nie dziwie, jeżeli byłbym takim człowiekiem jak Ty, możliwe, że tak bym robił. Jeżeli miałbym już coś takiego zrobić, to sorry, ale flaki walałby się wszędzie. Wystarczy 5 minut, czasami nawet nie, żeby dostać ode mnie konto. Wiadomo, że często gęsto ktoś już gra, i trzeba poczekać kilka dni; ale 5 minut wkładu (napisanie wiersza itp.) i masz dostęp do bety Diablo. Nie rozumiem jaki sens miałoby śmianie się z 5 minut czyjejś czasami bardzo fajnej pracy.

Dość sporo ludzi już się odezwało. Będzie już coś koło dwudziestki. Jeden kolega chciał nawet wysłać mi 50 zł, ale odmówiłem, i powiedział, że wyśle to na jakieś schronisko. Jeżeli chcesz możesz nawet do mnie przyjechać. Z chęcią wyjdę sobie na browara smile
      • pietruszka23 Re: heh 17.02.12, 17:53
        W Twoim profilu widnieje maksyma: Imperare sibi maximum est imperium; ciekawe jak często się do niej stosujesz smile
    • malutor12 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 18.02.12, 14:27
      Chętnie bym skorzystał z użycia twojego konta do pogrania w Diablo III betę... zapisałem się już w ponad 10 konkursach i loteriach, ale bez skutku... chciałem jedynie stworzyć swoją postać i pograć sobie Demon Hunterem, zobaczyć jak to jest grać w Diablo III, a nie tylko oglądać filmy.. Nie potrzebuję tego konta tylko dla siebie gdyż i tak nie mam dużo czasu na gry, więc na wyłączność konto mi jest zbyteczne. Mam nadzieję, że udzielisz mi pozwolenia na wejście i pogranie! Pozdrawiam ze Szczecina, mam nadzieję, że będę mógł ci u mnie postawić browarka ;] Dzięki!
      • malutor12 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 18.02.12, 14:37
        I może wierszyk mały do tego smile

W Diablo "trójkę" pograć chciałem..
        Jednak beta klucza nie dostałem..
        Myślę dniami i nocami...
        Jak tu walczyć z demonami...

Głowa boli, głowa pęka
        Mózg ociera się na ścianie
        Dalsze czekanie niczym męka
        Wolę Diablo, niż spanie..

Pozdrawiam smile
        • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 18.02.12, 15:07
          Sweet ;] Napisz do mnie na maila: sliwinski.cyryl@gmail.com. Na pewno znajdziemy czas smile
    • narsereg beta 22.02.12, 17:33
      Kolejny konkurs, kolejna przegrana,
      A beta w myślach już cała ograna,
      już tylko na necie oglądam co grane
      Z tej całej radości rozwalam głową ścianę

Znaczy się po tym 'genialnym' rymowanym popisie nie pozostaje mi nic innego jak zapytać, czy "pożyczanie konta" jest aktualne?
    • waywardvictoriangirl Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 20.03.12, 11:55
      http://i.imgur.com/E4CDA.jpg<br />
      <br />
      Za dużo tych wierszyków. Rysunku chyba jeszcze nie było, co? suspicious<br />
      <br />
      devildevildevil
      • pietruszka23 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 20.03.12, 16:11
        Passy z radością przesłałem w odpowiedzi na Twojego maila devil
        • narsereg Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 21.03.12, 13:48
          Tak w ogóle to wielkie dzięki pod adresem pana Pietruszki, dzięki któremu udało mi się bezstresowo i kompleksowo przetestować betę. Dzięki temu zakupiłem preordera i będę hulał po sanktuarium od dnia premiery.

Mam nadzieje na partyjkę, tudzież dwie po premierze pełnej wersji gry. :]
        • mroku1000 Re: Diablo III BETA - Konto dla wybrańca ! 21.03.12, 19:45
          Hej hejsmile Czy sprawdzenie konta jest nadal aktualne? W sumie nawet jeden dzień pobiegać przed premierą byłby satysfakcjonujący. Pre-ordea złoże na pewno smile ale chciałbym choć każdą klasę wypróbować z 30 min , żeby zobaczyć która daję najwięcej FUNU. Jeżeli propozycja jest aktualna to wal śmiało na mrokowisko@o2.pl .!!! Z góry Thanks!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka