Dodaj do ulubionych

problem z b3

17.02.12, 18:19
Witam mam problem z b3 na ps3 a więc bronie które odblokowuje po prostu ich nie ma wcześniej grałem technikiem i wszystkie bronie i tym podobne ładnie sie odblokowywały i mogłem normalnie tego używać a teraz jak zacząłem grać medykiem juz z pierwszą bronią to chyba był granatnik wyskoczyło mi ze został odblokowany ale w inwentarzu jej nie ma no nic dalej grałem zatem potem odblokowałem m413 chyba tak to się nazywa i potem bo paru mapkach odblokowałem broń ale nie wiem jak się nazywa ale po tej wcześniejszej ale i ta tez nie działa po prostu jej nie mam co mam zrobić czym to jest spowodowane czy da się to jakoś naprawić czy ja coś źle robię proszę o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • finear Re: problem z b3 17.02.12, 18:44
      granatnik podczepiasz pod jakaś bron wiec powinien byc w opcjacj jej modyfikacji (zgaduje - nie gram medykiem)
      na PC na początku jeżeli wywaliło cie z serwera lub z niego wyszedłeś a w trakcie meczu coś odblokowałeś to gra tego nie zapamiętywała być może na ps3 nadal tak jest
      • dewon Re: problem z b3 17.02.12, 20:19
        aha no ok granatnik ale ta broń gdzie ona jest big_grin przepadła z nieczego nie wychodziłem uncertain
        • dewon Re: problem z b3 17.02.12, 20:34
          ta broń to chyba sg553lb ale nie jestem pewien tylko przez chwile ją widziałem
          • finear Re: problem z b3 17.02.12, 20:46
            sg553 jest z coopa wiec raczej nie odblokowałeś go na normalnej mapie
            na battlelogu powinna byc lista dokładna co sie ma i co jest do odblokowania
            • dewon Re: problem z b3 17.02.12, 23:39
              hmm to ja nie wiem big_grin ok dzieki za info
              • finear Re: problem z b3 18.02.12, 05:22
                sprawdz battleloga
                jak odblokowałeś jakaś bron to powinna być
                zobacz ile masz pkt do następnej może poprostu ci sie wydawało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka