Dodaj do ulubionych

w co grać?

19.02.12, 15:46
szukam jakiegoś tytułu na długie zimowe wieczory. na co dzień siekam w BF3, ale chciałbym coś albo strategicznego albo w stylu zbieranie goldów, kupowanie mieczy i szeroko rozumiana przygoda wink

mocno zastanawiam się nad skyrim, ale odstraszają mnie negatywne opinie (że zabugowane i się szybko nudzi). a może Dragon Age origins? lepsze to od mass effecta 2? starsze tytuły też wchodzą w grę

z góry dzięki za propozycje!
Obserwuj wątek
    • buddas Re: w co grać? 19.02.12, 16:50
      drakensang: river of time testowałeś?

świetny system rozwoju postaci, historyjka i klimat spoko, kupa złomu i roślinek do pozbierania
    • wicen Re: w co grać? 19.02.12, 18:48
      kingdoms of amalur
      Naprawdę zaskoczyłem się to pozycją. Jeżeli chciałbyś pograć w arcadowego rpg to jest to dla Ciebie, coś jak Golden Axe 2012. Ku swojemu zdumieniu gram z rosnącą przyjemnością i bawię się lepiej niż w Skyrim (choć dla mnie porównywanie tych gier jest bezsensowne). Oczywiście, to żadne dzieło sztuki, ale według mnie kawałek naprawdę wciągającego kodusmile
      • brunner20 Re: w co grać? 19.02.12, 22:15
        A ja polecam ci Diablo 2, stare, ale jare smile
      • nocny007 Re: w co grać? 26.02.12, 21:40
        Popieram, bardzo wciągająca gra. A skoro o kodzie mowa, to cała branża powinna brać przykład z developerów KOA. Niesamowicie stabilny, dopieszczony w najmniejszych szczegółach, przemyślany. Aż powiedziałbym, że za bardzo. O uroku TESów decyduje między innymi to, że gracz mógł wykorzystywać różnego rodzaju niedopatrzenia na swoją korzyść, lub po prostu dla zabawy. W KOA próżno szukać takiego fenomenu jak Fus Roh Dah, które zaczęło żyć w internecie własny życiem. KOA w porównaniu wydaje się być sterylny. Mimo to gra jest fantastyczna. O ile kogoś nie odstraszy specyficzna baśniowa estetyka.
    • muchamacha Re: w co grać? 19.02.12, 22:41
      A ja proponuję Ci jednak zagrać w Skyrim'a, Ja pa 150 godzinach nawet nie zacząłem wątku głównego smile Gram sobie nową postacią i mam już nastukane następne 50 godzin i NIE NUDZI SIĘ !!!!!!!!!!!
      Najnowsza wersja 1.4.21 chyba nie ma prawie żadnych bugów, a przynajmniej żadnych wielkich smile
      Polecam gorąco stronke skyrim.nexusmods.com z modami do skyrima .
      Grając po raz 2 własnie modyfikuję gierę i naprawdę daje to sporo możliwości.
    • r4lph2 Re: w co grać? 20.02.12, 08:54
      Ze strategii to nieśmiertelne Civilization 4/5 lub też Anno2070. W tym roku na razie jedyną grą którą udało mi się ukończyć to Space Pirates and Zombies zaupiona za ok. 3$ na steamie w promocji - cholera potrafi wciągnąć (40h) - jak się lubi strzelanki w kosmosie.
    • twister112 Re: w co grać? 20.02.12, 09:16
      Jak coś ma być na dłużej to polecam Star Trek Online.
      Świetny klimat, przypominający ten z serialu. Ciekawa fabuła. Na początku może odstraszać skomplikowaniem, ale to tylko pozory. Potem to już tylko radość i w ogóle nie przykładamy się do bicia leveli. Same wskakują, a możliwości na otrzymanie doświadczenia jest masa.
    • thiefi Re: w co grać? 20.02.12, 14:47
      Tak, Skyrim się nudzi, ale gdzieś po 80-100 godzinie grania, tyle czasu zajeły mi obie częsci Dragon Age + Mass Efect, więc gra jest ogromna, ciekawa i wystarczy właściwie na wszystkie zimowe wieczory.

Oczywiście przy założeniu , że lubi się Elders Scrollsy i skradanie smile
      • atarieste Re: w co grać? 22.02.12, 12:29
        a co to są Elders Scrollsy i skradanie? wink
        • pan-hydraulik Re: w co grać? 26.02.12, 14:03
          Elder Scrollsy to seria a Skyrim to jej ostatnie objawienie. Psiocze na tą gre strasznie a jednak mam juz nabite > 70h grania. Co do bugow to jakos nie zauważyłem ich wiecej niż w innych produkcjach. A skradanie to jedna ze strategii przetrwania w tym swiecie.
    • atarieste Re: w co grać? 21.02.12, 13:56
      dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
      • muchamacha Re: w co grać? 25.02.12, 00:57
        A sorry ,że pytam ile masz lat??????????
    • lottharangelo Re: w co grać? 27.02.12, 21:55
      Naprawianie questów z poziomu konsoli to w grach Bethesdy połowa zabawy ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka