23.03.12, 00:54
Drogi Gamecornerze, czy wykopał może czasem drogi Gamecorner już jakieś informacje tudzież pogłoski na temat Fallout'a 4? Od ostatniej premiery minęło już półtora roku, Skyrim też już ma prawie pól roku, więc pomyślałem, że powinno się zacząć coś dziać wokół nuty post-apokaliptycznej. Nie było jeszcze żadnych pogłosek? Ja bym sobie chętnie zagrał w nowego Fallouta, bo jak nie gram to mi smutno sad
Obserwuj wątek
    • nacho66 Re: Fallout 4 23.03.12, 10:15
      chlopie, gdyby byly jakies pogloski o F4 to trabiliby o tym wszyscy i wszedzie. GC z pewnoscia nie bylby pierwszym medium publikujacym taka informacje smile
      • k0d Wasteland 2 23.03.12, 22:30
        Po co Ci Fallout 4, kiedy na horyzoncie majaczy Wasteland 2?
    • derpster Re: Fallout 4 26.03.12, 10:32
      ledwo co wyszła kompletna wersja new vegas, daj odetchnąć wink
    • slawomir.serafin Re: Fallout 4 26.03.12, 15:07
      na razie nic nie wiadomo, ale słyszałem, że New Vegas z modem Nevada Project to całkiem inna, siedem razy lepsza gra - już to, że po założeniu hełmu ogranicza pole widzenia (a jak założysz okulary przeciwsłoneczne to na ekran masz nałożony ciemny filtr) mówi o nim w zasadzie wszystko. Czyli to, że trzeba zagrać.
      • lottharangelo Re: Fallout 4 26.03.12, 16:59
        Aj tam, mody modami, wszystkie widziałem, ja chce całkowicie nową post-apokaliptyczną przygodę pełną dziwactw i przyprawioną trzema tonami dobrego humoru ^^ Jak bym już miał tą prace, dzięki której bym sobie w końcu kupił nowego PieCa to bym się RAGE'em zainteresował, a tak to d... 0_o Nie o taką Polskę walczyłem! indifferent
        • alexbonum Re: Fallout 4 27.03.12, 11:26
          Ja też czekam na Folałta 4 jak na szpilkach... Byłoby rewelacyjnie gdyby był na jakimś nowym silniku. Frostbajt 2 albo cuś.
          • lottharangelo Re: Fallout 4 27.03.12, 12:08
            Szczerze wątpię w to, że Fallout 4 miałby powstać na Frostbajcie. Jest raczej pewnym to, że użyją swojego Creation Engine'a (Skyrim).
            • alexbonum Re: Fallout 4 27.03.12, 13:10
              Nie no wiem. Chodzi mi o to, że ten Creation zalatuje średniowieczem. Znam Fallouta i Skyrima i wiem, że siłą tych gier jest klimacior i fabuła ale ten stary silnik trochę kłuje w oczy.
              • muchamacha Re: Fallout 4 27.03.12, 16:18
                Nieeee nooo proooooszę Cię , Skyrim ma słabą grafę ???????
                U mnie na ati 4780 z modami i nowymi teksturami wygląda bajecznie. Pokaż mi lepsza grafikę w otwartym świecie !!!!
                Rzeczywiście mody do Fallota zmieniają tę grę w cudowny sposób. Zacząłem grać (po roku przerwy) parę dni temu, własnie z modami i wciągneła mnie na nowo smile))
                • alexbonum Re: Fallout 4 27.03.12, 18:08
                  Skyrim źle nie wygląda ale przyznasz, że momentami "mechanika" trochę boli.
                • derpster Re: Fallout 4 27.03.12, 18:31
                  W Skyrima nie grałem ale jak oglądałem gameplaye to widziałem, że nowy silnik ma te same bugi i ficzery co były w falloutach więc za ten silnik Creation z góry dziękuję.
                  A niedługo zabieram się za przejście New Vegas po stronie Cezara, ze względu na tego moda: newvegas.nexusmods.com/downloads/file.php?id=45557
    • killianfallouter Re: Fallout 4 29.04.12, 17:59
      Zagraj w Restoration Project pod Fallout 2. Mod dodaje to, czego twórcy nie dodali, chociaż mieli dodać... Czyli m.in. w końcu uratujemy siostrę Sulika, a nawet odwiedzimy jego rodzinną wioskę smile Więcej nie wiem, bo nie czytałem - będzie niespodzianka. Ja właśnie chcę się w najbliższym czasie zabrać za F2 z Restoration Project. Nawet jest pełne spolszczenie do tego moda smile

Linki:
      Fallout 2 Restoration Project 2.1.2b
      [Ewentualnie] Spolszczenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka