Dodaj do ulubionych

Pomocy, co to jest?

23.04.12, 18:11
Witajcie polygamiści, pisze do was z pytaniem i radą, bo wygrałem w konkursie 2 sprzęty, nie jestem za bardzo kumaty jeżeli chodzi o gadżety i chciałbym, żebyście powiedzieli mi czy jest to coś ciekawego i co z tym mogę zrobić tongue_out Więc pierwszym gadżetem jest jakiś tablet, nieznanej mi marki arnova 9 g2. Nie znam się na tych rzeczach totalnie i nawet nie mam pojęcia do czego mógłbym tego użyć (oprócz grania w angry birdsy tongue_out) i czy jest to coś... Fajnego? Cokolwiek by to nie znaczyło. Drugim sprzętem jest urządzenie o nazwie Onyx Boox X61E. Chyba jakiś czytnik ebooków. Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • lubiemajonez Re: Pomocy, co to jest? 23.04.12, 18:12
      lubiemajonez napisał(a):

> Witajcie polygamiści, pisze do was z pytaniem i radą,

tfu. " i prośbą o udzielenie rady".
      • dead.space Re: Pomocy, co to jest? 23.04.12, 19:13
        Wpisz modele w polskim Google, mozesz dodac receznaja/test a poznasz co wygrales
    • wredniak Ciężka sprawa 23.04.12, 19:47
      Ten onyx to kicha dla emerytów, chetnie Ci ulżę, wystarrczy, że odeślesz go do mnie. Za przesyłkę naturalnie zapłacę. polygamia.pl/i/emoticons/devil.gif
      • tieu Re: Ciężka sprawa 23.04.12, 20:25
        Za 500zł?

www.vobis.pl/oferta/notebooki_i_tablety/czytniki_e-book/czytniki/113087_onyx_boox_x61e.aspx
    • olekskazany Re: Pomocy, co to jest? 29.04.12, 20:19
      możesz mi je oddać
    • cidrr Re: Pomocy, co to jest? 01.05.12, 14:30
      Jakoś nie porywają. Czytnik kosztuje w vobisie ~ 500zł. Tablet pewnie lepszy niż ten "Biedronkowy", ale chyba lepiej sprzedać i kupić sobie np. Kindle Touch/Fire. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka