Dodaj do ulubionych

Diablo 3 - Guest Pass

15.05.12, 01:25
Z przyjemnością przygarnę guest pass do Diablo 3 jeśli ktoś jeszcze takowy posiada. Chętnie bym w najbliższych dniach pograł z racji na wolne od pracy, ale jeszcze trochę czasu minie zanim wypłata pojawi się na moim koncie, a bez tego jak wiadomo ciężko nabyć własną kopię gry.. Dlatego też bardzo bym prosił o takowy GP, obiecuję pojawić się tutaj ponownie jak tylko zakupię własną wersję i obdzielić wybranych GP z mojego pudełka.

Jeżeli ktoś będzie tak miły to podaję maila:
scorpios17_(at)_gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • naczelniq Re: Diablo 3 - Guest Pass 15.05.12, 02:34
      scorpionx napisał(a):

> Z przyjemnością przygarnę guest pass do Diablo 3 jeśli ktoś jeszcze takowy posi
      > ada. Chętnie bym w najbliższych dniach pograł z racji na wolne od pracy, ale je
      > szcze trochę czasu minie zanim wypłata pojawi się na moim koncie, a bez tego ja
      > k wiadomo ciężko nabyć własną kopię gry.. Dlatego też bardzo bym prosił o takow
      > y GP, obiecuję pojawić się tutaj ponownie jak tylko zakupię własną wersję i obd
      > zielić wybranych GP z mojego pudełka.
      >
      > Jeżeli ktoś będzie tak miły to podaję maila:
      > scorpios17_(at)_gmail.com
      >
      > Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dobry pomysł! Ja póki co nawet nie wiem czy mi D3 ruszyuncertain SC II działał to może i diaboł da radę. Więc gdyby ktoś miał niepotrzebne zaproszenie do demka to również będę wdzięczny za możliwość sprawdzenia czy gra w ogóle zadziała. Więc w razie czego można przez PW takową wiadomość podesłać smile
    • diabloguesttt Diablo guest pass 16.05.12, 17:24
      witam, prosiłbym o guest pass (będę wdzięczny!)<br />
      <br />
      serafin098@o2.pl
    • gambitggk Re: Diablo 3 - Guest Pass 16.05.12, 18:01
      Jak już pisałem w innym wątku, niedługo będzie kilka kodów do rozdania. Ale nie mogę głośno mówić gdzie, bo to reklama będzie. Ale kto bardzo chce, ten szybko sie domyśli gdzie zacząć szukać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka