Dodaj do ulubionych

World of Warcraft

17.06.12, 19:18
Cześć, bardzo chciałbym zagrać w Wowa, więc postanowiłem w wakacje sprobować sił na prywatnym serwerze a potem od września wykupić subskrypcję.

To rodzi się moje pytanie. Jest ktoś kto mógłby mnie na takim prywatnym serwerze w grę wprowadzić? Zależy mi żeby był to serwer dokładnie taki jak oryginalna gra, bez zmian typu szybsze zdobywanie doświadczenia.

Może ktoś zna jakiś fajny prywatny polski serwer? Są takie spolszczone serwery?
Obserwuj wątek
    • finear Re: World of Warcraft 18.06.12, 00:03
      nie polecam grania na prywatnym serwerze
      nigdy nie dorównują one oryginalnym nawet te które nie maja aktualnego patcha
      brakuje połowę rzeczy a cześć jest dorobiona jakimiś amatorskimi skryptami

jak bardzo chcesz to tutaj zazwyczaj maja całkiem aktualne listy
      www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
      a i nie wydaje mi sie żeby był całkowicie polski serwer bo nie ma takiej wersji clienta
    • shokako Re: World of Warcraft 18.06.12, 09:07
      Można zapytać dlaczego zdecydowałeś się zagrać w tą grę? Czym WoW cię przyciągnął?
      • finear Re: World of Warcraft 18.06.12, 12:26
        najlepsze mmo na rynku ^^?
        • shokako Re: World of Warcraft 18.06.12, 20:16
          Ja tak na serio pytam
          • finear Re: World of Warcraft 18.06.12, 22:23
            umm to serio odpowiedz
            nie ma lepszego mmo niż wow w tej chwili
    • pjotrula Re: World of Warcraft 18.06.12, 10:36
      "Zależy mi żeby był to serwer dokładnie taki jak oryginalna gra" Polecam zatem założyć postać na oryginalnym, legalnym serwerze. Do poziomu 20-go można grać kompletnie za darmo. Ograj jedną, dwie postacie, po tym czasie powinieneś już wiedzieć, czy chcesz w to inwestować czas i pieniądze.
    • gwaltownik x 18.06.12, 10:59
      Jeżeli chcesz grac na prywatnych serwerze to lepiej zagraj w tibie, bo wow na prywaciakach to syf i tona mułu, same bugi, lagi, hackerzy i średnia wieku graczy 13 lat. Podaj maila to wyśle ci zaproszenie w wowie na legalny serwer na którym można grac do 20 levela za darmo, a jeżeli kupisz podstawkę wowa za 30zł to można grac przez 2 miesiące nic więcej nie płacąc (do 70 levela)
    • kmh Re: World of Warcraft 18.06.12, 11:12
      Z tego co pamiętam, World of Warcraft ma obecnie całkiem długi "okres próbny". Granie przez ten czas na oficjalnym serwerze powinno Ci wystarczyć do oceny, czy warto w tę grę inwestować dalej, czy nie.

Na dodatek Blizzard zrobił bardzo wiele, aby ułatwić graczom "wejście" w Azeroth, więc nie powinieneś mieć z tym problemów smile Ta gra się sama przechodzi.
    • koveina Re: World of Warcraft 18.06.12, 12:46
      Wyglądajcie mnie w Azeroth smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka