Dodaj do ulubionych

Metro: Last Light

11.05.13, 17:15
W nowym Metro aby mieć dostęp do wyższego poziomu trudności trzeba grę zamówić przed premierą lub... dokupić jako DLC za 5$. Dziwne straszne że tak o tym cicho, jak dla mnie to za takie zagranie powinien być szum w mediach i nieco ,,czarnego Pi-aRu", a tu nic jakby to była normalna praktyka... Wydawca reklamuje ową dodatkową zawartość jako tryb w którym gra POWINNA być przechodzona, została tworzona właśnie z myślą o tym trybie. Jeśli będziemy to akceptować i siedzieć cichutko jak muszki to może za jakiś czas by zagrać w jakikolwiek tryb powyżej ,,easy" trzeba będzie dopłacić. Więcej o tym w filmiku Angry Joe: www.youtube.com/watch?vshockYSCjGbv3YY&feature=youtu.be
Obserwuj wątek
    • anonim1979 Re: Metro: Last Light 11.05.13, 19:22
      https://i.imagebanana.com/img/d6pwp6ui/ajgeal0.png
      5$? Okazja.
    • dead.space Re: Metro: Last Light 11.05.13, 19:43
      Podobnie jest w serii MGS - nie jestem znawca tej serii ale wiele gierek z logiem MGS posiadalo tryb VR Mission, na PC pierwszy MGS je posiadal, MGS2 rowniez, nawet wersja GBC, a dzis? Trzeba dobie je dokupic ""The DLC adds 30 all-new missions to the game, featuring the classic VR look inspired by the original Metal Gear Solid VR Missions. The pack is pure, uncut gameplay that introduces a host of unique new challenges that will push Raiden's skills to its limits,"
    • krzychui Re: Metro: Last Light 12.05.13, 10:01
      Zadziwia mnie wybiórczość w nagłaśnianiu takich tematów. Nawet sami gracze zdają się olewać cały temat - widać hejtowanie gier wychodzących spod szyldu wielkich, złych korporacji jak ea lub capcom daje znacznie większe pole do popisu niż wytykanie prawdziwych patologii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka