Dodaj do ulubionych

Epic Name Bro - DkS II

19.01.14, 13:36
tiny.pl/q5pss - (link do artykułu na gamezilli) wiadomość która mnie zaskoczyła i sprawiła że czekanie na premierę zrobiło się wyjątkowo nieznośne.Naprawdę nie wiedziałem że można jeszcze bardziej wyczekiwać tej gry zanim przeczytałem :
pytanie - You already finished dks2? Is it even better than dark souls?
Marcus - Yes. Also, HELL YES.

Trzymam za słowo bo póki co na ENB się nie zawiodłem.
Obserwuj wątek
    • bydlak88 Re: Epic Name Bro - DkS II 19.01.14, 21:51
      Jakoś nigdy nie lubiłem filmików tego gościa. Jak dla mnie jest conajmniej kilku innych youtuberów którzy robią to samo co ENB tylko lepiej (moje zdanie). Poza tym nie oszukujmy się - gostek cieszy się olbrzymim szacunkiem wobec społeczności soulsów, więc cała akcja z pisaniem poradnika (na bank nie robi tego za free) to raczej reklama i zachęta do składania preorderów. Niemniej jednak czuję w kościach, że gra będzie conajmniej równie dobra jak DkS, obym się nie zawiódł.
      • nornik Re: Epic Name Bro - DkS II 20.01.14, 13:05
        Na początku również podszedłem sceptycznie do jego wypowiedzi sądząc że to reklama, ruch PR-owy lub po prostu pieniądze (w końcu niedawno urodziło mu się dziecko). Jednak Szacunek jaki do niego mam i moje fanbojowstwo DkS sprawia że mu ufam (pewnie to źle ale pewnie on sam sobie zdaje sprawę że będzie teraz na głównym froncie). Co do innych mam za subskrybowanych kilku i powoli (średnia znajomość angielskiego co znaczy oglądanie po kilkanaście razy aby zrozumieć) daje mi możliwość poznania różnych opinii i wersji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka