malibu6 21.08.04, 20:00 Pomozcie mi jak mozecie .Mam kody do tej gry a nie mam pojecia dlaczego nie pracuja czy jezeli ktos z nich kozystal moze mi podpowiedziec jak je zastosowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejpoczta Re: Pytanie o Far Cry 22.08.04, 12:19 Niestety, nie pomogę, bo NIGDY nie używam kodów i nie rozumiem, co za przyjemność grać z kodami? Odpowiedz Link Zgłoś
malibu6 Re: Pytanie o Far Cry 22.08.04, 14:27 Widzisz przyjacielu ja w sumie tez, tylko zostalem poproszony przez syna mojego kumpla zeby mu pomoc z ta gra bo pare dni walczy w jednym miejscu i nie potrafi z tego wyjsc.( a wie boy ze czasami sobie pogrywam) A ze znalem akurat pare stron z kodami ( opisuja tam nowe gry) to sciagnalem te cody ale a nie chca pracowac u niego i kompletnie nie znam przyczyny dlaczego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominik666 Re: Pytanie o Far Cry 23.08.04, 01:56 heheh zaloze sie ze utknales w pomieszczeniu do ktorego dostaje sie przez zalanie hali woda ? taaa zalany korytarz,sapiacy potwor z granatnikiem i drazaca twoj umysl mysl ze i i tak cie zaraz ubije za to kocham ta gre :B BTW jak nie mozesz przejsc mutanta z granatnikiem to zobaczysz co bedzie w vulcanie Odpowiedz Link Zgłoś
malibu6 Re: Pytanie o Far Cry 30.08.04, 22:44 Nie chlopak utknal na jakiejs wyspie gdzie sa jakies same potworki.I to tyle co wiem na temat tej gry, ale mi chodzi o sposob jaki mozna operowac kodami. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1 Re: Pytanie o Far Cry 14.05.05, 20:01 Dominik666,a może kto inny się zlituje i w końcu mi podpowie.Jestem w tej sali od ubiegłego roku,już nabawiłem się reumatyzmu, cały arsenał mi zardzewiał i za ruskie Chiny nie wiem o co tu chodzi.Schodzę na dół do mutanta,załatwiam go,idę dalej załatwiam dwóch mniejszych,wchodzę do pomieszczenia w którym znajduje się Valeri,ona coś tam do mnie nawija w Tab pisze Save Valeri.Tak tam stoję bodajże od czerwca ub.roku.Próbowałem w ten sposób że omijałem mutanta załatwiałem dwóch mniejszych,wchodziłem do Valeri ona nawijka ,ja wychodzę ,w międzyczasie mutant dochodzi do drzwi i napieprza z tej swojej pukawki,niekiedy Valeri wybiega i go załatwiamy i dalej nic się nie dzieje.Błagam niech mi ktoś pomoże.Co z tym zrobić.Proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
herbiegd Re: Pytanie o Far Cry 01.09.04, 10:02 Uruchom grę z parametrem -DEVMODE i następnie podczas grywciskamy poniższe klawisze: F3-ustawienie punktu kontrolnego P-wszystkie bronie O-999 amunicji do wszystkich broni F4-latanie i przechodzenie przez śćiany F2-zaliczanie następnego punktu kontrolnego F9-zapis gry F10-wczytanie stanu gry F11-dodatkowe informacje Backspace-nieśmiertelność =-zwiększenie prędkości gry F5-normalna prędkość gry Odpowiedz Link Zgłoś
malibu6 Re: Pytanie o Far Cry 02.09.04, 01:31 Dzieki za odzew , ale mam pytanie co oznacza " uruchom gre z parametrem -DEVMODE " Bo tez znalazlem ta informacje ale nie mam pojecia jak sie uruchamia ta gre z tym parametrem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
herbiegd Re: Pytanie o Far Cry 02.09.04, 10:34 Spróbuj tak: wejdź do folderu gdzie jest gra i znajdź plik o nazwie ,,farCry.exe`` , zrób jego skrót na pulpicie .Po wykonaniu tych czynności kliknij prawym klawiszem myszy i wybierz ,,Właściwości``. W lini komend czyli w linijce gdzie będzie napisane Element Docelowy po prawej jest lokalizacja czyli tam gdzie znajduje się dany plik. Na końcu zrób jedną spację i dopisz -devmod Ma to wyglądać mniej więcej jakoś tak: "c:\program Files\FarCry\FarCry.exe" -developer (albo bez cudzysłowiu) Odpowiedz Link Zgłoś
malibu6 Re: Pytanie o Far Cry 02.09.04, 14:59 Dzieki Ci serdecznie nareszcie bede mogl pomoc lebkowi w jego problemach . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
herbiegd Re: Pytanie o Far Cry 03.09.04, 08:43 sorry: nie -developer tylko -devmode, porąbało mi się bo w różnych grach różnie się dopisuje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysstas Re: Pytanie o Far Cry 19.03.06, 13:37 herbiegd pomoz wszystkie kody chodza tylko niesmiertelnosc czyli ten backspace nie dlaczego lub jak wpisuje sie niesmiertelnosc z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
steve13 Re: Pytanie o Far Cry 18.05.05, 19:40 W jaki sposób można uruchomić to -devmode?????? ja wpisuje we właściwościach skrótu: "C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe -devmode" i jak daję zastosuj to wyświetla mi: określona nazwa nie jest poprawna. Jak w koncu uruchomić to devmode????? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1 Re: Pytanie o Far Cry 19.05.05, 00:10 steve13 napisał: > W jaki sposób można uruchomić to -devmode?????? > ja wpisuje we właściwościach skrótu: > "C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe -devmode" > i jak daję zastosuj to wyświetla mi: określona nazwa nie jest poprawna. > Jak w koncu uruchomić to devmode????? U mnie dokładnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
steve13 Re: Pytanie o Far Cry 19.05.05, 19:37 znaczy też ci nie akceptuje tej nazwy??? A jaką masz windę? bo ja win98se. Kto wie jak włączyć devmode????? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1 Re: Pytanie o Far Cry 20.05.05, 00:26 steve13 napisał: > znaczy też ci nie akceptuje tej nazwy??? > A jaką masz windę? bo ja win98se. > > Kto wie jak włączyć devmode????? Ano nie akceptuje,mam XP.Ale wkurza mnie co innego,jak już wspominałem od czerwca ub.roku stoję w misji 13 Cooler,wg.poradnika który mi podesłał dino22 (dzięki) wchodzę do pomieszczenia w którym mam pomóc Valeri rozprawić się z mutantami ale tam nie ma mutantów.Valeri od czasu do czasu sobie pochodzi i tak już prawie rok. Odpowiedz Link Zgłoś
steve13 Re: Pytanie o Far Cry 20.05.05, 13:44 a możesz mi podesłać ten poradnik???? steve13@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś