Dodaj do ulubionych

Czy umawialiście się na randki przez internet?

14.07.14, 11:34
Jestem zainteresowana stałym związkiem ale cały czas trafiam na osoby z którymi nie mogę się dogadać, może znajomość przez internet miałaby sens - zwłaszcza ze w takim przypadku najpierw się poznaje drugą osobę , rozmawia, nigdy tak nie robiłam - co polecacie? forum, czaty , portale?
Obserwuj wątek
    • budda Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 14.07.14, 17:38
      polecamy stare forum smile
    • koveina Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 15.07.14, 08:29
      Stare forum jest bardziej zamknięte i mam wrażenie, że są na nim ludzie troszeczkę starsi, chyba warto spróbować umówić się na mecz w fifę smile
    • berciakowa internet 15.07.14, 11:36
      Nie znam starego forum, na czatach to raczej nastolatki siedzą, najlepszym miejscem są portale randkowe, zwłaszcza że skracasz sobie czas bo dopasowują ci ludzi pod twoje wymagania- tak jest na sympatiaplus, na innych nie wiem. Zawsze można tez wpaść na kogos w realu smile
      • don__ Re: internet 15.07.14, 17:39
        kurczę, patrząc na profil społeczny userów, muszę przyznać, że ciekawe miejsce wybrałaś na tego typu pytania....
        • don__ Re: internet 15.07.14, 17:50
          niemniej jednak polecam przeczytanie książki autorstwa Kamili Kacprzak oraz Romana Lepperta „Związki miłosne w sieci”
    • maxan Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 15.07.14, 17:55
      G.I.R.L gay in real life big_grin
    • l.c Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 15.07.14, 18:00
      Kafeteria to nie tu, idź i nie rób wstydu kobietom na poly, dziecko.
      • hydefromt70s Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 22.07.14, 17:16
        Ja tu żadnego wstydu nie widzę w tym pytaniu....
    • derpster Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 16.07.14, 08:08
      Strata czasu. W internecie szukają się ludzie przegrani albo zdesperowani.
      • don__ Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 16.07.14, 15:27
        @derpster
        no powiem ci, że czytając badania/opracowania na ten temat, mógłbyś ostro się zdziwić.. wink
        • derpster Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 23.07.14, 09:57
          Oczywiście, że mógłbym się ostro zdziwić.
          Natomiast odnoszę się do polskich realiów bazując na osobistych perypetiach koleżanki. W dużym skrócie: 1/3 proponowała sponsoring, 1/3 liczyła na łatwe ru...ko, pozostałe 1/3 to były samce beta.
          • darkstar Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 24.09.14, 11:04
            Każdy gracz wie, że beta > alfa. wink
      • hydefromt70s Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 22.07.14, 17:17
        Kolego, ale tym masz wąskie spojrzenie na świat....
        • derpster Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 23.07.14, 10:12
          Kolego prawdopodobnie takie jak ty: 180 stopni nieruchomym okiem.
      • marrond Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 24.09.14, 22:02
        Albo nie mający czasu na aktywne poszukiwania. Większość ludzi zawiera związki z osobami poznanymi u swoich znajomych, w szkole, na studiach, bądź w pracy. Mniejsza część z ludźmi poznanymi przy okazji imprez/uroczystości czy na spotkaniach grupowych (np. Capoeira czy zajęcia z rysunku). Jeżeli ktoś przespał z pewnych czy innych względów powyższe i teraz najzwyczajniej w świecie nie ma czasu na poznawanie nowych ludzi, bo większość czasu sprzędza kursując między pracą a łóżkiem opcja internet wcale nie jest taka zła jak się wydaje. Oczywiście zakładając, że nie trafimy na "Wojtka co też ma 13 lat" :F
    • golan Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 16.07.14, 16:40
      Sympatia i badoo - spróbuj tam - ja poznałem na sympati ślicznotkę z którą byłem prawie 4 lata w związku (to że sie rozpadło to inna sprawa). Czaty odpuść - omijaj miejsca gdzie ludzie nie pokazują gęby (widocznie mają ku temu silny powód smile ).

Tylko nie baw sie w podchody i zabawe w pisanie w setki wiadomości i czajenie sie jak jeż do gówna (bo szkoda na to czasu). Jak facet przypasuje - ustawka w realu i działasz dalej.
      • don__ Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 19.07.14, 21:18
        natemat.pl/110399,mezczyzna-jak-produkt-z-ekskluzywnego-sklepu-teraz-to-kobiety-decyduja-czy-bedziesz-mogl-do-nich-zagadac
    • enemcore Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 24.07.14, 07:29
      ja swoja kobiete poznalaem przez internet, we wrzesniu bede ojcem heheh. Musisz szukac, w koncu znajdziesz dla siebie faceta, pozdrawiam.
    • fionulka randki 07.08.14, 00:53

Oj tam generalizujesz, kazde iejsce jest dobre by kogoś poznać; ) a książki nje przeczytam ; P wolę aktywne poszukiwania
      • fionulka Re: randki 07.08.14, 01:01
        Odniosę się do reszty wypowiedzi bo mi urwało w pół zdania. W zasadzie zawsze się dogadywalam z facetami niż z dziewczynami, i też cenię sobie męskie zdanie. Ale mam duże wymagania (co do charaktru) i też przez to wszyscy odpadają bo blizszym poznaniu.
        • ifene Re: randki 07.08.14, 02:44
          Przypomniało mi się - www.youtube.com/watch?v=rOoLmNkNw60
        • maxan Re: randki 09.08.14, 10:41
          szukaj dalej :E ale nie na polygamii sciana
          • don__ Re: randki 09.08.14, 11:24
            ...mi też się coś przypomniało
            www.youtube.com/watch?v=gVmDFnFXdJs
        • laxman Re: randki 14.08.14, 21:18
          To może w końcu napiszesz coś więcej?
    • goniata randki 13.08.14, 23:29

Dobre są te testy doboru, może brzmi to trochę sztucznie ale bardzo trafnie dobierają osoby, coś takiego jest na sympatii plus. wg mnie warto zawsze spróbować i samemu ocenić
    • ayeka_jurai dlaczego nie skasowano tego spamu? 15.08.14, 18:47
      Dlaczego moderator nie skasował tego spamu? Taki temat to pasuje do plotka a nie do portalu o grach.
      • l.c Re: dlaczego nie skasowano tego spamu? 27.09.14, 14:35
        też sie zastanawiam. wypowiedź oraz tok myślenia tej pani uwłacza mojej inteligencji.
    • qbes Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 18.08.14, 11:45
      Polecam sympatie można tam znaleźć odpowiednią osobę. Sam tam znalazłem kobietę. A wypowiedzi niektórych zdesperowanych samców "beta" są żenujące.
    • gusia8 Re: Czy umawialiście się na randki przez internet 21.10.14, 11:18
      Ja polecamsmile Spotkałam się z facetem po pół roku pisania w necie. Teraz jesteśmy ze sobą ponad dwa latasmile Naprawdę można znaleźć drugą połówkę przez siećsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka