Dodaj do ulubionych

PS3 czy warto

15.10.14, 20:00
Mam takie pytanko czy warto jeszcze kupić ps3 ?
Obserwuj wątek
    • angh Re: PS3 czy warto 15.10.14, 21:35
      tak, jezeli grafika nie jest dla Ciebie najwazniejsza.
    • maciek_it Re: PS3 czy warto 17.10.14, 22:33
      Hehe, pytanie... Oczywiście, że watro, jeśli nigdy nie miałeś PS3, a chciałeś zagrać w kilka gier z tej konsoli, to najwyższy czas smile Jeśli jednak jesteś pecetowcem, który od gier wymaga najwyższej jakości grafiki od strony technicznej ( nie koniecznie artystycznej ) i stawia grafikę na pierwszym miejscu, to odradzam. Poza tym PS3 ma tyle świetnych exclusiveów, że nawet gdybyś się chciał tylko na takich grach skupić, to wydał byś nie mało, bo uwierz, że jest w czym wybierać smile Jeśli jednak jakimś cudem nie chcesz grać w exclusive'y, to najlepszym wyborem będzie mocniejszy PC. Ja jednak zachęcam do konsoli, bo ta droga już nie jest a gry możesz kupować używane w świetnych cenach, pomijając już, że konsola, to wygoda - Siedzieć z nosem w monitorze, a siedzieć na kanapie z 3-4 metrów od dużego TV to duża różnica wink
    • wiadroglowy lold 17.10.14, 23:53
      Chyba była zamrożony przez 30 lat kolego bo w dzisiejszych czasach (o dziwo !) można podłączyć PC i pada (wiem, wow).
      • angh Re: lold 19.10.14, 21:52
        Chyba zle kliknales 'odpowiedz'. Ale mimo to, jednak troche inaczej sie gra na pc, a inaczej na konsoli i kosola po prostu jakos bardziej pasuje do salonu. Mam solidnego gamingowego peceta, a i tak wielokrotnie wole pograc na konsoli, nie zwracajac uwagi na grafike. Poza tym, jest wbyt wiele swietnych exow na konsole, aby ograniczac sie tylko do PC.
        I majc peceta podpietego do duzego monitora, nie chcialo by mi sie go targac z meijsca na miejsce, tym bardziej ze konsola jest wlasnie dobrym rozwiazaniem - tania, cicha, spokojnie brzeczy pod tv i rowniez dostarcza sporo zabawy.
    • johny_banana Re: PS3 czy warto 24.10.14, 09:09
      Na pewno warto kupić PS3 - to oczywiste.
      Gorzej jedynie z dostępnością. Sprzęt wymiotło ze sklepów, są jedynie nieopłacalne zestawy albo jakieś ostatki - to może być ryzykowne (zwroty, poserwisowe etc.). <br />
      W Japonii miesiąc temu ukazała się nieco nowsza wersja CECH-4300C. Pewnie niebawem pojawi się w Europie i zapełni sklepy. Niestety nie jest to model w nowej litografii 22nm/28nm - to na co czekałem. Procesory Cell i RSX w nowszym procesie technologicznym pracują ponoć w serwerach do streamowania "PlayStation Now". <br />
      Gorzej jeżeli Sony jest zainteresowane zarabianiem na streamowaniu starszych gier i celowo ogranicza dostępność PS3. Czas pokaże.
    • dante71 Re: PS3 czy warto 25.10.14, 01:29
      Zadałeś głupie pytanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka