bart_k_pl 28.12.04, 18:19 co trzeba zrobic jezeli juz mam przejechane mapy i wsyskie wyscigi z komputerem po miescie a zostaly mi nieodkryte czesci a nei mam jzu rajdow. co trzeba zrobic?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 30.12.04, 20:42 > co trzeba zrobic jezeli juz mam przejechane mapy i wsyskie wyscigi z > komputerem po miescie a zostaly mi nieodkryte czesci a nei mam jzu rajdow. co > trzeba zrobic?????? Moim zdaniem to niemożliwe! Mapy odkrywają się automatycznie po przejechaniu właśnie "wszystkich" wyścigów. Zwłaszcza "te żółte" są ważne. Nie mam pojęcia - masz uszkodzoną grę, czy jak? Może opisz dokładnie w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu886 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 24.04.06, 20:16 Wyścigi które jeszcze zostały są dostępne w garażu w menu jak jest załadowany twój profil. Niestety nie powiem ci dokładnie gdzie to jest, bo dawno nie grałem Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio90 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 29.04.06, 19:35 Och wy łajzy po prostu trzeba tak odpicować samochód żeby była jak najwieksza liczba reputacji w danym momencie gry! Wejdz do jakiegos sklepu i dokup wszystkie mozliwe bajery do auta! Po wygraniu jednego outrunu zadzwoni ktoś do ciebie i odkryją sie nastepne wyscigi Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_23 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 03.01.05, 00:48 Proponuje kupic w salonie land rowera a zobaczysz nowe trasy Jak je przejdziesz to otworzy ci sie mapa pamietaj tez ze jest duzo ukrytych wyscigów je tez trzeba przechodzic Odpowiedz Link Zgłoś
kamilb22 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 12.04.06, 15:41 musisz upięknić samochód. Wtedy zwiększy ci się ilość gwiazdek i zaproponują ci wiścigi. Ja też miałem taki problam i upiększenie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
grypc Odpowiedź jest bardzo prosta ;) 04.01.05, 09:29 jakbyś czytał grypc.com to byś wiedział, że wystarczy pościgać się z kolesiamy jeżdzącymi po mieście (podjeżdzasz do nich i wciskasz Enter i rozpoczyna się wyścig, musisz mu odjechać na 300 metrów) jeśli i to nie pomoże, to jedz i upgreduj samochód, ewentualnie kup sobie inny. Na 99.95 pomoże Zapraszamy w przyszłości równiez na forum.grypc.com Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Odpowiedź jest bardzo prosta ;) 05.01.05, 02:27 No cóż... zapewne odpowiedź musi być bardzo prosta, dla mnie np to logiczne ze sie sciga z kolesiami lub upgrade'uje autko. I nigdy nie zastanawialem sie, co sie dzieje, jesliby tego nie robic.... ale że aż nie pojawią sie nowe trasy? Buu.... Przerąbane Tak w ogole to tuningowanie aut jest jednym z najfajniejszych elementow gry, dobrym patentem (odpowiednikiem nowych statkow i osłon z kosmicznych symulatorow, czy zbrój i toporów z RPG) - sam mam 3 autka i wszystkie na ponad 10 gwiazdek. Niestety, skala się kończy na 10 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
grypc Re: Odpowiedź jest bardzo prosta ;) 05.01.05, 07:24 Pewnie dlatego, ze nie ma juz czego tuningować Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Odpowiedź jest bardzo prosta ;) 08.01.05, 02:10 Skala się kończy na 10, a tuningować jeszcze można że hoho! Tak sobie obliczałem, że jedno czy dwa moje autka miałyby około 15, bo miały 10, a ja je jeszcze całe ubrałem w włókna węglowe (carbonite), a to dodaje cholernie dużo punktów prestiżu PP Odpowiedz Link Zgłoś
michal-1992 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 08.01.05, 20:27 Ja wiem co trzeba zrobić. Musisz jeździć po ulicach i jeździć na ukrytych wyścigach.Musisz po prostu na ulicach szukać ukrytych wyścigów.będą oznaczone tak jak np. Drift,Drag,Sprint,Stret X itd. taką ikonka z wyścigiem Odpowiedz Link Zgłoś
fifomaniak Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 26.01.05, 20:34 Ja nie jestem pewien czy coś będzie ci się odblokowywać ale pojeżdzij na outrun- ach(podjeżdżasz do kolesia i ten ci miga swiatlami) albo zrób pauze kliknij"Jump to garage" w garażu daj na world map i tam masz liste wszystkich wyścigów iczy je zaliczyłeś czy nie.Po przejechaniu wyścigów nieukończonych może odblokują ci się pozostałe części.Na outrunach odblokowujesz unikalne części Odpowiedz Link Zgłoś
mr.ravven Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 19.04.05, 22:01 Jak masz tuning 10/10 to racja powinieneś ścigaś się z kolesiami ale jeśli masz jakieś braki to dobrze upgreadować auto to zazwyczaj pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 22.04.05, 16:47 W garażu masz mapę. Sprawdź tam jakie masz nieprzejechane wyścigi. Odpowiedz Link Zgłoś
jiggor77 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 23.04.06, 21:37 MOże są jeszcze jakieś zdjęcia do magazynów KLIKNIJ TUTAJ www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=111987 Odpowiedz Link Zgłoś
misiu886 Re: Pomocy Need For Speed Underground 2 24.04.06, 20:18 Wyścigi które jeszcze zostały są dostępne w garażu w menu jak jest załadowany twój profil. Niestety nie powiem ci dokładnie gdzie to jest, bo dawno nie grałem Odpowiedz Link Zgłoś