arti2307 22.03.05, 18:19 Koniecznie potrzebuję crack do Heroes of Might and Magic IV. Jeżeli ktoś wie, gdzie mogę go zdobyć to proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osse Re: gdzie zdobyć crack do Heroes IV 23.03.05, 17:10 arti2307 napisał: > Koniecznie potrzebuję crack do Heroes of Might and Magic IV. Jeżeli ktoś wie, > gdzie mogę go zdobyć to proszę o odpowiedź. Spytaj mojej babci. Handule na bazarach kartoflami. Wie wszystko, to ci powie. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 crack 23.03.05, 21:21 Po pierwsze musze znać wersje gry a po drugie o jaki crack ci chodzi, bo jest kilka rodzajów, napisz w czym masz problem i jak sie objawie to wtedy moge ci go przysłać, bo tak w ciemno to możemy probować wiele razy. Jeśli chodzi o wypowiedź arti2307 to proponuje takich debili od razu banować na IP, ciekawe gdzie jest admin tego forum, bo chyba pozucił już zabawe w administracje tak mi to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
nnorbik Re: crack 05.05.05, 18:42 Grałem keidyś w heroesa 4, teraz nowu mnie naszła chęć. To wie ktoś skąd dostać tego cracka? Szukałem już na tyle stronach, że nie wiem. Zawsze trafia się jakiś 32-kilobajtowy. Potrzebny mi do wersji polskiej. Z góry za pomoc dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś