bedzik997 05.05.05, 01:01 co zrobić? jeżeli w grze Prince of Persia 2: Warior Within psuje mi sie głos i cały czas trzeszczy a jak wyłączam gierke resetuje mi kompa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dino22 Re: Prince of Persia 2 05.05.05, 01:14 Proponował bym to pytanie zadać na forum komputery, ale nie z tematem taki jak tu napisales bo nikt tego nie bedzie czytal, gdyż jest to forum raczej poswiecone programom i problemami z komputerem. Z tego co piszesz to wydaje mi się że być może jest uszkodzona wersja tej gry ktorą masz, ale wcale tak nie musi być. Wielokrotnie mi się zdarzało że jakiś program czy też gra (teraz już nie gram więc problemow nie mam ) nie działała lub się wyłaczała a u kogoś innego działała. Wątpie czy ktoś ci da na to konkretna rade ale możesz sprobować. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: Prince of Persia 2 05.05.05, 09:26 przede wszystkim podaj kilka informacji o twoim sprzęcie - jaka karta dźwiękowa, zintegrowana czy nie, jakie sterowniki, tzn. czy posiadasz najnowsze, czy DirectX zainstalowany prawidłowo - w menu START-> URUCHOM wpisz polecenie dxdiag i zobacz czy występują jakieś błędy. Odpowiedz Link Zgłoś