30.05.05, 20:49
moze cos nowego:
82.165.36.232/_adventurex.de/
Obserwuj wątek
    • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 21:10
      hmm, mam pistolet, zapalilam lampke w lazience, kluczykiem wlaczylam prad prz
      pralkach, odslonilam obroz w kuchni i stoje
      • kalkos Re: pokoje 30.05.05, 21:15
        jest jeden trudny moment. strzelalas juz 2 razy pistoletem?
        • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 21:37
          wcake nie strzelalam - nie wiem gdzie go uzyc
          • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 21:41
            strzelalam, mam pilota i kawalek szkla. nie wiem jeszcze co z nimi zrobic
            • kalkos Re: pokoje 30.05.05, 21:47
              wykorzystaj szklo po tapicerce
              • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 22:08
                mam, ale nie wiem co dalej. i do czego napis w lazience?
                • kalkos Re: pokoje 30.05.05, 22:21
                  sluzy do: jakich czerwonych cyfer nie naciskac przy otwieraniu pralek (od lewej
                  do prawej)
                  • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 22:27
                    chyba jednak nie wiem o co chodzi. z nowosci to zapalilam tez palniki w kuchni -
                    nie wiem po co.
                    • angoulene Re: pokoje 30.05.05, 22:39
                      a w co strzelic, zeby dostac pilota?
                      • angoulene Re: pokoje 30.05.05, 22:41
                        poza tym mialam tylko jedna kule. a teraz nie mam. i skad wziac?
                        • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 22:54
                          kule sa pod kanapa - chyba
                          strzelaj w kuchni
                          • angoulene Re: pokoje 30.05.05, 23:00
                            ale w co mam strzelic crying(((
                            • angoulene Re: pokoje 30.05.05, 23:01
                              mam wink to juz chyba tak, ze zaraz po zadaniu pytani na forum udaje mi sie to
                              zrobic wink)
                        • kalkos Re: pokoje 30.05.05, 23:00
                          kuli masz dosyc. strzelasz tylko dwa razy
                          • kalkos Re: pokoje 30.05.05, 23:01
                            rozwiazaliscie/lyscie kod z pralek?
                            • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 23:10
                              nie wiem nic na temat kodu z praleksad
                          • angoulene Re: pokoje 30.05.05, 23:02
                            No dobra. a do czego mam teraz wykorzystac te cyferki?
                            • kalkos Re: pokoje 30.05.05, 23:33
                              to jest wlasnie kod do praleksmile
                              • rosa_canina Re: pokoje 30.05.05, 23:51
                                mowcie jasniej, bo ja nie wiem o co chodzisad
                                • kalkos Re: pokoje 31.05.05, 00:10
                                  pralki masz tez trzy
                                  • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 00:11
                                    zauwazylam, ale i tak nie wiem co z ta wiedza zrobic
                                    • kalkos Re: pokoje 31.05.05, 00:30
                                      no to zapisz sobie kod z telewizora likwidujac na zawsze czworki i
                                      przyloz/przeloz go na klapy pralkowe.
                                      • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 01:09
                                        dzieki - o te klapy wlasnie mi chodzilobig_grin nie wiedzialam jak przelozyc kod.
                                        • kalkos Re: pokoje 31.05.05, 09:44
                                          fajnie, ze zgadlas. tym bardziej, ze mi sie pomylilo: nie czworki ominac a
                                          czerwone. skad mi sie po nocy czworki wziely??
                                          • angoulene Re: pokoje 31.05.05, 10:34
                                            i co z ta swieca?
                                            • kalkos Re: pokoje 31.05.05, 10:50
                                              a gaz zapalilas?
                                              • angoulene Re: pokoje 31.05.05, 11:14
                                                a jak go zapalic???
                                                • angoulene Re: pokoje 31.05.05, 11:16
                                                  chyba pisane postow sprzyja mysleniu. zapalilam go zaraz po napisaniu postu wink)
                                                  • angoulene Re: pokoje 31.05.05, 11:16
                                                    a probowalam wczesniej z 10 razy ;')
                                          • neuron8 Re: pokoje 31.05.05, 12:41
                                            No na co trzba klikac na tyhc prlakach i n aklapy klikma ina te guziki - bez
                                            czerwonego i nic - nie mam pojeciaco i jak
                                            • mimbla_x Re: pokoje 31.05.05, 13:03
                                              klikasz na klapy
                                              • neuron8 Re: pokoje 31.05.05, 13:09
                                                Ale klapy te okragłe "włazy" bo i od prawej klikam i od lewje zaczynajc i nic
                                                sie neidziej - amoze na "zbliżeniu" w tym miejscu gdiz byłą żarówka? no bo jak
                                                nic....

Kóra jest 1 ta koło rury czy 1 z brzegu bo juz nie wiem
                                                • nie.lubie.wampirow Re: pokoje 31.05.05, 13:11
                                                  pierwsza jest ta z lewej
                                                  • neuron8 Re: pokoje 31.05.05, 13:15
                                                    to albo ta gra sie na mnieuwziela - albo zle kod zpisalem - ale to am byc
                                                    dokladnie ta kolejnosc co leci z kasety bez dodawanek, kolory cyferek maj
                                                    jakies znaczenie? i mowimy o pralcha tych z okraglymi wlazmi oczywiscie i od
                                                    lewej zorumie to ta najdalsz z okragluym wlazme - bo jzu mnie to mierzi
                                                    powoli... smile
                                                  • neuron8 Re: pokoje 31.05.05, 13:17
                                                    no tka czerwone cyfry a eni czerwone swiecace na pralce - aja sie patrz na te
                                                    swiecace na pralce - czerown to nie dotykam hheheheh
                                                  • katg1 Re: pokoje 31.05.05, 21:24
                                                    a skąd wziąć świecę do zapalenia gazu?
                                                  • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 21:28
                                                    jak wpiszesz kod do pralek to ci sie cos otworzy i tam bedzie swieca. ale ona
                                                    nie sluzy do zapalania gazu, tylko zapalony gaz do zapalenia swiecysmile
                                                  • katg1 Re: pokoje 31.05.05, 21:31
                                                    w którą część klapy klikać żeby sie otworzyła?
                                                  • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 21:35
                                                    masz kod? spisujesz go z filmu z kasety, omijasz czerwone cyferki i walisz po
                                                    klapach wedlug tego kodu: 1 jest od lewej. jak skonczysz to ci sie samo otworzy.
                                                  • katg1 Re: pokoje 31.05.05, 22:02
                                                    o co chodzi z tym kodem ? mam klikać na te czerwone guziki pierwsza, druga,
                                                    trzecia pralka potem druga itd?
                                                  • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 22:03
                                                    na klapy nie na guziki
                                                  • katg1 Re: pokoje 31.05.05, 22:09
                                                    no nie mogę ! Mam 12 cyfr., klikam obok guzików na pralkach i nic !
                                                  • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 22:12
                                                    omijasz czerwone cyfry i klepiesz w klapy (nie w guziki) od pralek - 1 to
                                                    pierwsza z lewej, 3 z prawej. dziala?
                                                  • katg1 Re: pokoje 31.05.05, 22:12
                                                    czekajcie - przeszłam - dla mnie klapa to klapa, a tu chodziło o bęben pralki !
                                                  • kalkos Re: pokoje 31.05.05, 22:14
                                                    no tak klapa to klapa a beben to beben
                                                  • rosa_canina Re: pokoje 31.05.05, 22:18
                                                    dla mnie beben jest zamkniety przez klape, ale nie umiem obslugiwac tego
                                                    urzadzenia wiec nie jestem specjalistkasmile
                                                  • kalkos Re: pokoje 31.05.05, 22:36
                                                    to zupelnie jak jasmile
                                                  • martmarta Re: pokoje 01.06.05, 18:00
                                                    zeby wpisac kod w pralki trzeba je najpierw włączyc nie? jakims kluczem, jak
                                                    sie zorientowalam z forum, ale skad go wziac??
                                                  • martmarta Re: pokoje 01.06.05, 18:03
                                                    okej. na prawde pisanie posta pomaga w mysleniu. znalazłam wsyztsko, skzoda ze
                                                    taka krotka ta grasmile
                                                  • cezar8 Re: pokoje 01.06.05, 20:14
                                                    lo my gad gdzie znalezliscie klucz?
                                                  • cezar8 Re: pokoje 01.06.05, 20:20
                                                    ok znalazlam i zakonczylam.
    • owca Re: pokoje 02.06.05, 00:56

nie mogę włączyć telewizora aby otrzymać kod uncertain
      mam pilota i nic nie działa
      • owca Re: pokoje 02.06.05, 01:02

już mamsmile
        fajne
    • barben Re: pokoje 02.06.05, 14:44
      jak zapalić gaz??
    • mowawe Re: pokoje 08.06.05, 22:14
      Ludzie help !
      Gdzie ten klucz !
      Obkilkałam wszystko i nie zasnę póki nie skończę !!!!!!!!!
      • owca Re: pokoje 09.06.05, 16:31

w kuchni na półce
    • wilma.flinstone ??? 09.06.05, 15:53
      Nie moge znalezc kasety...sad
      • owca Re: ??? 09.06.05, 16:31

musisz rozciąć tapicerkę
        • wilma.flinstone Re: ??? 09.06.05, 16:38
          OK, zapalilam juz swiece. I co dalej? Stoje...sad((
          • wilma.flinstone Re: ??? 09.06.05, 16:39
            A, juz przeszlam. dziwny koniec.
    • muszka_tse_tse Pomocy !!! Nic nie znajduję :(( 15.06.05, 15:07
      Proszę o kilka podpowiedzi, gdzie m.in.znaleźć kule, pilota do tv itd.
      Do tej pory znalazłam pistolet, zapaliłam lampkę w łazience i odkryłam obrus
      (właściwie nie wiem, po co ten znak na stole) aha jeszcze włączyłam prąd w
      pralni.
      Błagam o wszystkie wskazówki.
    • attena76 Re: pokoje 15.06.05, 16:44
      buu a oco chodziz pralkami? mrygają ale nie wiem po co?
      • attena76 Re: pokoje 15.06.05, 17:00
        juz wiem wszystkosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka