kalkos 10.06.05, 14:53 gralem w pierwsza czesc i byla przyjemnie straszna. zobaczymy, co z druga:www.comp.nus.edu.sg/~chanhaor/darkness2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla_x Re: darkness2 10.06.05, 15:28 nie lubie tej gry bo mi "space bar" nie chce dzialac; prawie przeszlam (dzieki chowaniu sie w roznych miejscach), ale jak doszlam na klatke po klucze to sie duch pojawil i mnie zamordowal, a nie mialam sie gdzie schowac Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: darkness2 10.06.05, 16:57 no fakt, mi tez nie dziala, ale jak mnie morduje, to moge grac dalej. tyle, ze to mordowanie jest coraz czestsze i coraz mniej przyjemne. ile razy na minute mozna byc zabijanym przez ducha??? Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: darkness2 30.06.05, 15:38 A jak to zrobiłeś bo ja biegam po salach, mam zapałki, świeczkę, latarkę, jakiś patyczek i chyba ziarenko, czy coś tam i nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: darkness2 30.06.05, 22:42 czerwona butelka, trzecia od prawej w ambulatorium tam znajdziesz klucz, ktory pasuje do zegara. Niestety budzi on ducha wiec musisz byc przygotowany. Pozniej odkrylam korytarz za zamknietymi drzwiami. Klucz do niego jest w pokoju pielegniarek; poszukaj dokladnie i rozbij cos. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszchol Re: darkness2 30.06.05, 23:46 Podpowiedź: Duch nie dochodzi do 2 piętra (początkowo akcja rozgrywa się na 3). Odpowiedz Link Zgłoś