zuzaa2200 18.09.05, 09:40 Znacie adresy stron, gdzie można ściągnąć za darmo simsy na studiach??? Prooooooooooszę o odpowiedź!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nivetta Re: Simsy na studiach 21.09.05, 02:46 sciagnj sobie emule i tym programem sobie bedziesz mogla sciagnac za darmo simsy Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 11.10.05, 19:50 nivetto, przez e-mule dlugo sie ciagnie i mozna sciagnac cos co jest zawirusowane a dowiesz sie o tym dopiero po sciagnieciu a zanim zorientujesz sie ze cos jest nie tak wirus zaatakauje juz twoj komputer proponuje sciaganie za pomoca stron z wymiana P2P i program takich jak Shareaza czy Azureus Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 11.10.05, 21:43 ta mi sie nigdy cos takiego nie zdazylo nigdy a mam wszystkie czesci simsow emulem sciagniete i mi sie sims2 dwa dni sciagaly a na studiach i nocne zycie jeden dzien wiec niewprowadzaj ludzi w blad Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 12.10.05, 17:55 a ja z doswiadczenia wiem, ze to syf i nie wypalaj mi z takimi textami bo sama wprowadzasz ludzi w blad Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 12.10.05, 18:37 To jestem bardzo ciekawa jakie ty masz doswiadczenie pff i wogule to nie jest syf dla twojej wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
magda690 Re: Simsy na studiach 16.10.05, 19:52 No ja scignelam emulakiem. A mam sprawe : jak to potem instalnąć Odpowiedz Link Zgłoś
asienka83 Re: Simsy na studiach 17.10.05, 09:32 Dziewczyny ja tez sciągam przez emule wszystko- filmy, muzę i teraz simsy 2 na studiach.Tak to prawda że można sobie ściągnąc wirusa, ale wystarczy miec dobry program antywirusowy lub zwykły firewall, co w przypadku przedostania się wirusa w raz z pobieranym plikiem wykrywa go i albo automatycznie wyrzuca albo naprawia jeżeli się da.Ja tez miałam pare razy wirusa przyniesionego przez emule ale tak jak mówie dobry antywirus powstrzyma to świństwo. A co do instalacji to któryś z forumowiczów podawał juz linka gdzie jest wszystko opisane www.ts2.glt.pl/ Pozdrawiam, a wirusów się nie bójcie bo nie pobieracie ich z kazdym plikiem, tylko czasami są gdzieś dołaczone Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 17.10.05, 17:55 deamone otwierasz plytki i instalujesz w razie problemow wejdz na ta strone co podala dziewczyna wyzej a jak nie znajdziesz na to pytanie odpowiedzi napisz mi na e-mail to ci wytlumacze PS.przynajmniej mnie ktos poparl dzieki za poparcie pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 19.10.05, 14:21 Doswiadczenie mam na pewno wieksze od Ciebie. A do twojej wiadomosci Azureus jest lepszy ! Ale to juz wyzsza szkola jazdy, nie dla Ciebie, na pewno ! Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 19.10.05, 20:58 no tak wieksze doswiadczenie moze ale od bobaska tak sie sklada ze mam doswiadczenie w tych sprawach bo moj tata jest informatykiem (jesli nie wiesz co to znaczy znajdz w google )masz wirusy bo nie masz antywirusa. tak jest wlasnie twoja inteligencja to bylo do kupeczki jakby sie ktos pytal Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 20.10.05, 20:06 Co za idiotka !!! Czy tobie sie wydaje, ze twoj stary jest jedynym informatykiem na swiecie ? Jak ja sciagalam pierwsze pliki ty pewnie bawilas sie jeszcze lalkami Barbie. Twoje doswiadczenie jest niewiele wieksze od zera ! Tyle wlasnie wiesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 20.10.05, 22:31 A ty gowniaro nawet nie wiesz ile mam lat. a ty pewnie masz z jakies 11 i sie wypowiadasz zamknij sie bo az mi sie nie dobrze robi jak ciebie slucham a twoje doswiadczenie to nawet nie zero ale jeszcze mniej wiec odwal sie bo nawet sie na niczym nie znasz tylko sobie ubzduralas jakies gowno i trzymasz swoja strone a tak wogule to twoj nick swiadczy o twojej inteligencji i wogule sie najlepiej nigdzie nie wypowiadaj bo ludzie z drugiej strony pewnie spadaja z krzesel jak czytaj twoja posty Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 21.10.05, 19:52 Ku*** odezwala sie dojrzala, inteligentna i dorosla. Jak mialabym za kazdym razem wpisywac przy logowaniu tak zjebany nick jak "nivetta" i haslo "nivettatoidiotka" to zzygalabym sie !!! kupeczka nie wziela sie ot tak, a moje posty sa zawsze przemyslane i na tyle powazne ze moge komus pomoc w przeciwienistwie do ciebie mala, zazdrosna gowniaro ! Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 21.10.05, 20:33 no odezwal sie ekspert buhaha nie umiesz liczyc literek czy cos ci tam w glowce pstryknelo bo nivetta jest krotsze od zje.... nicka kupeczka666. twoje posty przemyslane nie rozsmieszaj mnie jak ja czytalam twoje posty to malo co z krzesla nie spadlam a tak wogule to o co mam byc zazdrosna o twoja glupote w zyciu!!! nigdy sobie bym nie pomyslala ze na swiecie ktos sie nazwie gowno to jest normalnie smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 21.10.05, 23:04 jak chcesz kiedys ci opowiem dlaczego kupeczka, ale na pewno nie w najblizszym czasie.. a twoj sposob wyslawiania sie wskazuje na to, ze jestes poprostu zarozumiala gowniara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 22.10.05, 01:30 niechce mi sie juz z toba klocic nude to juz jest a ty znowu swoje popierwsze nie jestem zarozumiala gowinara podrugie spierdal.. Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 22.10.05, 16:42 Czasem trzeba poprostu ustapic glupszemu... _________________________________________________________ Blondynki bawia sie lepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magda690 Re: Simsy na studiach 17.10.05, 18:20 No spoko, dzieki wszystkim!!! Ale sprawa nr 2 czy jest ktoś kto mógłby mi krok po kroku, opisać to z tym DEAMONEM, ale ja jestem ciężko kapująca, więć wiecie... THX z góry Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 17.10.05, 18:54 na e-maila mi napisz to ci wytlumacze niechce mi sie tutaj pisac Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: Simsy na studiach 18.10.05, 22:27 Tu masz opisane co i jak z daemonem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=29256708&a=29261569 Odpowiedz Link Zgłoś
magda690 Re: Simsy na studiach 22.10.05, 12:51 ale w jakich wypadkach sie tego uzywa bo ja mam tak. Sciagnelam emule S2University i są dwa foldery do rozpakowania: plytka 1 i plytka 2. I juz mam to dalej robic w deamonie? nie musze nic rozpakowywac, tylko od razu te spakowane pliki tam robic???? To takie skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Simsy na studiach 22.10.05, 22:31 Widzisz madziu to zalezy. Jak rozpakujesz i np. CD1 to plik .bin albo .mdf to tak, ale jak rozpakujesz a w folderze bedzie wiecej niz jeden plik to spakowany na daemona. _________________________________________________________ Blondynki bawia sie lepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Simsy na studiach 22.01.06, 22:33 Och, jak milo, kiedy wszyscy taki zgodni Uwielbiam kiedy przyjaciele sie rozumieja Odpowiedz Link Zgłoś
chaspera Re: Simsy na studiach 23.01.06, 16:41 A ja myslalam, ze to sa dwie przyjaciolki. Odpowiedz Link Zgłoś