nivetta 23.09.05, 23:04 Nio wiec mieszkam w Anglii i mam simsy nż po Angielsku dobra nie bede owijac w bawelne potrzebuje spolszczenia do The Sims 2 Night Life WAŻNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupeczka666 Re: The Sims 2 Night Life 25.09.05, 17:04 A to nie masz wersji MULTILANGUAGE ? Myslalam, ze na swiecie jest tylko taka wersja. A tak na marginesie to ile funtow kosztuje w anglii nightlife ? Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: The Sims 2 Night Life 27.09.05, 20:44 problem juz rozwiazany a jesli chodzi o cene to naprawde nie wiem bo dostalam ta gre od rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: The Sims 2 Night Life 27.10.05, 18:27 Ha, Nivetta, daj grabe! Tez mieszkam w Angli! Odpowiedz Link Zgłoś
nivetta Re: The Sims 2 Night Life 27.10.05, 18:55 hehe naprawde a gdzie bo ja w nottingham Odpowiedz Link Zgłoś
zylcia Problem! Pomożcie PLEASE!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 15:07 Witam Wszstkich. Mam taki problem tzn. Zainstalowałam z powodzeniem dodatek Nocne Życie ale nie wiem codalej mam robic tzn. trzeba gdzies zainstalowac skopiowac Mini-image czy cos takiego a podobno ze przez program Demon Tools tylko ja nie wiem o co chodzi(((( Czy ktoś mi pomoze? Byłabym BAAAAAAAAARDZO WDZIECZNA! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Problem! Pomożcie PLEASE!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:04 Hmmm...W sumie to w UK, w Irklandii północnej w Enniskillen Odpowiedz Link Zgłoś