Dodaj do ulubionych

clickdragtype

11.11.05, 18:36
zagadki lewelowe:
www.funflashgames.com/clickdragtype.htm
Obserwuj wątek
    • kalkos Re: clickdragtype 11.11.05, 18:45
      przy drugim potrzebuje pomocy anglojezycznej, nie rozumiem tych rachunkowsad
      • loira Re: clickdragtype 11.11.05, 21:14
        No prosze, a myslalam, ze znam angielski...
        wydaje mi sie(!) ze slysze: 12-10+1, 8-6, 20-24+4 oraz cos w rodzaju 3*5i cos
        jeszcze czego nie slysze. generalnie to bardziej chba dobry sluch potrzebny niz
        znajomosc ang. no nic, moze pozniej sprobuje jeszcze raz
        • 1oo Re: clickdragtype 12.11.05, 00:17
          Jestem w 4, ale nie wiem, co to jest, to czerwone, ani jak to zapisać.
          • kalkos Re: clickdragtype 12.11.05, 00:41
            100, podaj jakos zakamuflowanie liczby do drugiegosmile nie rozumiem tej maszyny..
            • 1oo Re: clickdragtype 12.11.05, 01:09
              Posłałam Ci wiadomość.
              • loira Re: clickdragtype 12.11.05, 01:18
                Ja tez poprosze. I gratuluje sluchu
                • kalkos Re: clickdragtype 12.11.05, 01:22
                  100 dziekujesmile
                • 1oo Re: clickdragtype 12.11.05, 01:30
                  Posłałam.
                  Generalnie, to ja z angielskim jestem na bakier, a nawet na dwasmile
                  Z liczbami jakoś sobie radzę, ale tak jak Ty nie dosłyszałam 3 pozycji więc
                  wykombinowałam eksperymentalnie.
                  • 1oo Re: clickdragtype 12.11.05, 01:42
                    Do usług, kalkossmile
                    To czerwone, o które pytałam a propos 4, to chyba alfa, ale jak to zapisać w
                    cyfrach? Muszę się dokształcić.
                    • loira Re: clickdragtype 12.11.05, 02:31
                      Ja tez dziekuje. Bylam bliskosmile
                      A co do czerwonego , to rzeczywiscie wyglada jak alfa. a moze to ma byc 10 albo
                      1 bo alfa pierwsza w alfasmilebecie? no nie wiem, uloze reszte i zaczne
                      kombinowac. Mam nadzieje ze pozostale bardziej przypominaja cyfry
                      • loira Re: clickdragtype 12.11.05, 02:49
                        no i po zabawie sad szkoda ze takie krotkie
                        • kalkos Re: clickdragtype 12.11.05, 11:38
                          ano krotkie...
                          • katg1 Re: clickdragtype 12.11.05, 12:18
                            czy wam się też ładowało długo ? Ja już czekam 20 min
                            • katg1 Re: clickdragtype 12.11.05, 12:44
                              nie radzę sobie z tym kluczem na 1 poziomie.
                              • monika_gda Re: clickdragtype 09.07.06, 10:13
                                Dość stary wątek, ale dopiero teraz na niego wpadłam. Nie mogę sobie poradzić z
                                3 levelem. Wydaje mi się, że łączę kabelki tak jak trzeba, ale nic się nie
                                dzieje.
                                • 1oo Re: clickdragtype 09.07.06, 10:53
                                  Po ułożeniu kabelków dostaniesz wiadomość przez telefon. U mnie było bardzo
                                  cicho.
                                  • monika_gda Re: clickdragtype 09.07.06, 11:55
                                    A co z tą alfą w 4 levelu? Jaką cyfrą to zastąpić? Ma to jakiś związek z całą
                                    łamigłówką? Nie znalazłam stałej wartości alfy.
                                    • 1oo Re: clickdragtype 09.07.06, 12:57
                                      To nie alfa, to liczba dwucyfrowa, ale chyba już na to wpadłaśsmile
                                      • monika_gda Re: clickdragtype 09.07.06, 15:55
                                        No niestety... Nie widzę żadnej liczby dwucyfrowej. Wpisałam każdą możliwą
                                        kombinację (od 00 do 99) i nic z tego. sad Pomocy!
                                        • 1oo Re: clickdragtype 09.07.06, 16:37
                                          A to 10 jestsmile
                                          • monika_gda Re: clickdragtype 09.07.06, 16:58
                                            No a mi nie wchodzi... sad sad
                                            • monika_gda Re: clickdragtype 09.07.06, 17:01
                                              Coś jeszcze trzeba zrobić oprócz wpisania tych czterech liczb na kolorowych
                                              polach? Wpisałam, klikam zieloną strzałkę i nic sad
                                              • monika_gda Re: clickdragtype 09.07.06, 17:02
                                                Ok, juz mam. Nie pomyślałam, że może jakąś cyfrę wpisałam odwrotnie. smile
                                                Konkretnie tą żółtą. smile
                                                • katimai Re: clickdragtype 11.07.06, 13:17
                                                  nie mogę zczai o co tu choddzi juz w ppierwszym levelu - może mała podpowiedz?
                                                  • katimai Re: clickdragtype 11.07.06, 13:20
                                                    oczywiscie zaraz po napisaniu posta EUREKA smile)
                                                  • monika_gda Re: clickdragtype 11.07.06, 17:53
                                                    Często tak bywa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka