dotttek 27.11.05, 17:08 woolythinking.com/html/darkroomIE.html?o=0o tylko mi powiedzcie o co w tym chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loira Re: The Dark Room [cube] 29.11.05, 06:20 Fajnie zrobione, ale nie mam pojecia jak to przejsc. W filmowym cube tez bym polegla Odpowiedz Link Zgłoś
quentin84 Re: The Dark Room [cube] 08.12.05, 00:10 Na razie przeszedłem niebieski pomarańczowy i fioletowy nad resztą pracuje. Należy poprzez kombinacje kolorów otwierać poszczególne komnaty przyciskiem w rogu i rozwiązywać zagadki Kto potrzebuje więcej niech pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
arine Re: The Dark Room [cube] 09.12.05, 23:31 Mam problem z czerwonym pomieszczeniem Nie mogę doszukać się zasad zagadki...Biały pokój zostawiam na koniec -- Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: The Dark Room [cube] 10.12.05, 00:42 znalazlam "przejsciówke" na glownej stronie gry ;] ale nie mam cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: The Dark Room [cube] 21.12.05, 16:40 nie mam pojecia o co w tym chodzi - klikam, zmieniaja sie kolorowe wzorki, szescian kreci sie w kolko... ? Odpowiedz Link Zgłoś