Gość: vonsu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 20:03 w radiu Rodzina 92FM piątek od godz. 22 do 24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ceglar Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.04, 22:22 hihi - ale egzotyka - mikke i huskowski w radiu rodzina ;))) ale w radio to juz w ogole mikkego nie bedzie mozna zrozumiec..;/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.04, 22:25 pan huskowski pan korwin i pan mikke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 22:42 haha.. wlasnie slucham co panowie maja do powiedzenia.. rozmowa jest dosc rozsadna..obaj panowie..wypadaja dosc dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 10:21 koriwn...rozsadnie..cos mi tu nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 10:32 eh..ceglar ceglar... kiedy Ty wydoroslejesz co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.mm.pl 06.03.04, 10:51 patrz no ceglar vonsu sie za wielka polityke bierze... a przed nami zostaja administracyjne stolki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Debata Huskowski - Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 11:22 eeeh..predo.. ja myslalem ze to ty w wielkiej polityce siedzisz.. :P ja z ceglarem to najwyzej.. lokalni pieniacze..;) Odpowiedz Link Zgłoś