kamakarwan 19.02.06, 22:17 Sciagam gry z internetu na PSX, i nie są one w postaci RAR albo ISO, i nie wiem jak mam to zrobić, jaka jest procedura zebym mogł odpalic ja w konsoli play station 1,, dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamisio Re: Jak odpalić grę na PSX??? 19.02.06, 22:23 jesli nie RAR i nie ISO, to zdradź nam może w jakim formacie - jakieś rozszerzenie ten plik mieć musi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamakarwan Re: Jak odpalić grę na PSX??? 19.02.06, 22:41 PRZEPRASZAM< SA one w POSTACI RAR i ISO, moja pomylka, wlasnie takie rozszerzenie maja te gry! Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio Re: Jak odpalić grę na PSX??? 20.02.06, 06:34 Jeśli masz zainstalowany program WinRAR, to plik ISO będzie miał ikonkę typową dla tego programu, czyli książeczki. Nie oznacza to, że WinRAR'a należy używać do otwierania tego typu plików. ISO to obraz płyty, mozna zamontować go w wirtualnym napędzie CD - Daemon Tools sprawdzi się doskonale - i jest to w przypadku emulatora polecane, szybsze wczytywanie, cicha praca itp. Można również obraz wypalić na płycie za pomocą chociażby Nero czy innego programu nagrywającego. Odpowiedz Link Zgłoś