papirus14 19.03.06, 18:27 Już od długiego czasu to forum znajduje się tu : www.mojeforum.net/thesims2eve Dalej się rejestrować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: PRZENOSIMY FORUM ! 19.03.06, 19:29 e za daleko. ja wole byc na gazecie;> sorry Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: PRZENOSIMY FORUM ! 19.03.06, 20:21 widziałam waszą stronkę, kolorowa no i te okienka do postów wpisywania mają emotionki fajne, ale też jakos mnie się niechce teraz wynosić z gazety))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: PRZENOSIMY FORUM ! 19.03.06, 23:05 Tylko nie usuwaj tego, to bedzie chamstwo stulecia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: PRZENOSIMY FORUM ! 20.03.06, 15:52 Co za lenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet im sie zarejestrować nie chce!Ja to np. zrobiłam odrazu ! No dalej ruszyć cztery litery chociaż mi się wydaje, że tu nawet nie trzeba sie ruszać Co najwyżej myszką lol Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: PRZENOSIMY FORUM ! 20.03.06, 18:11 e nie, to nie problem rejestracji,tylko mi w zaden sposob nie jest tam po drodze.. ja jestem na gazecie i tu zostane.. latanie po jakis stronach mnie nie bawi.. za stara na to jestem;> Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: PRZENOSIMY FORUM ! 20.03.06, 21:02 Wam to tutaj tak fajnie, a nawet nie macie pojęcia jak trudno tu utrzymać porządek Ruszyć mysz i się rejestrować! Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: PRZENOSIMY FORUM ! 20.03.06, 22:23 tam bedzie latwiej szukac, bo sa rozne dzialy, a tutaj jest wszystko razem no i mam nadzieje ze za niedlugo tam bedzie wiecej osob, bo beda konkursy i galeria zdjec jest Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: PRZENOSIMY FORUM ! 20.03.06, 22:44 Ah, ale to niezastąpi nam strej dobrej gazety... Za każdym razem jak chce się rejestrowac to wyskakuje błąd, więc co tam po mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: PRZENOSIMY FORUM ! 21.03.06, 09:01 jza tam i tak zostaje tutaj.chozby nast tu zostala trojka;D Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: PRZENOSIMY FORUM ! 21.03.06, 15:24 maly_jelen ale ty już tam jesteś zarejestrowana(chyba, że to inny jelen, albo ja mam coś z wzrokiem) Chyba, że chodzi ci o logowanie... to może podajesz źle hasło, albo coś Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: PRZENOSIMY FORUM ! 21.03.06, 18:25 oki, się zarejestrowałam obym tylko niezapomniała zaglądac tam )) Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: PRZENOSIMY FORUM ! 22.03.06, 20:28 papirus14 napisała: > Ruszyć mysz i się rejestrować! Coś mi się wydaje, że chyba kijami ich stąd nie wygonimy Może myszy zastrajkowały? lol Odpowiedz Link Zgłoś
martixxx Re: PRZENOSIMY FORUM ! 16.04.06, 15:01 Teraz to forum ma nowy adres www.mysims2.prv.pl (oczywiście można wchodzić starym www.mojeforum.net/thesims2eve?index.php). I wystartował już pierwszy konkurs Miss Sims! Tamto forum to prawdziwe forum dla maniaków Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: PRZENOSIMY FORUM ! 11.05.06, 09:09 Podnoszę temat żeby nowi mogli się zarejestrować jeśli będą chcieli Konkursy ruszają powoli Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: PRZENOSIMY FORUM ! 28.05.06, 12:10 Tam nie jest fajnie... tam jest super^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: PRZENOSIMY FORUM ! 30.07.06, 12:00 Podnoszę temat : ) Rejestrować sie Ps. jest tam nowe FS :p 8) Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: PRZENOSIMY FORUM ! 31.07.06, 14:08 fotostory jest swietne polecam! jest tez fakny filmik... Odpowiedz Link Zgłoś