ilekobietamalat 01.04.06, 10:09 jak ide z moim robotem(facet) do lozka to mam opcje postaraj sie o dziecko.. ale jakos jestem pochlonieta biznesem, i nie staram sie jeszcze o nie ale moze komus sie udalo?) jak to jest z tymi robotami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulcik Re: roboty 01.04.06, 11:05 to jest taka opcja?? kurcze nie probowalam ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: roboty 01.04.06, 11:48 O.o, a c.kaputrek mówiła, że nie miała O.o Ilekobietamalat wypróbuj to jak najszybciej! Chce wiedzieć co z tego wyjdzie czyżby małe robociki? a może roboto-simy, no niewiem czy twórcy zresztą by byli do tego zdolni Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: roboty 01.04.06, 13:43 ja mysle ze zwykle simy, bo gdyby sie mogly male robociki rodzic, to pani tobot by mogla miec dzieci, a moja nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: roboty 01.04.06, 19:01 tak kobitki ja tez bym chciała..... ale nie ma OpCjI pOsTaRaJ sIę O dZiEcKo: simka contra robot, ani sim contra robot...tylko BaRa-BaRa i PoCaŁuJ i GoRąCe PoCaŁuNkI... no chyba, że tylko w moich simach, jesli u was JeSt to napiszta mnie tutej)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: roboty 01.04.06, 19:02 GrAtUlAcJe!! udał się ToBiE docip z jęzorem przy myszce sprawdzałam;Ddddddd Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: roboty 01.04.06, 19:55 no tak dowcip rzeczywiscie bylby niezly..gdyby owym byl;> ale ja naprawde mam taka opcje jak nie wierzycie to wam zaraz screena zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat PANIE I PANOWIE 01.04.06, 21:55 mamy dziecko!!! coprawda zauwazylam ze opcji postaraj sie o dziecko nie ma w standardowych simsowych lozkach(nieznosze ich!) tylko w tych sciaganych z netu (ale mam wrazenie ze to nie powinno miec znaczenia). ale wlasnie dzis, przed chwila urodzilo sie dzxiecko moje i mojego robota;D pozdrawiam bezdzietne;P Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: PANIE I PANOWIE 01.04.06, 23:11 szczere GRATULACJE! ps. mi i moim robotom chyba natura odmawia rodzicielstwa, czas zatem udac się do bociana po poradę, a moze i wniosek adopcyjny.... zwazywszy na panujacą ptasią grype, ściagniecie nowych łóżek z netu przełożyliśmy na inny termin, gdyż pościel moze być zagrozona pozostałościami wirusa j/w))))) Odpowiedz Link Zgłoś