maea1 06.05.06, 09:00 Zainstalowałam za pomocą deamona grę, ale jak włączam Single player, pokazuje sie komunikat o włozeniu płyty. Otwieram ją przez deamona, klikam ok i nic o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamisio Re: Problem! Call of duty i Deamon Tools 06.05.06, 23:33 Chodzi o zabezpieczenie, które wykrywa brak oryginalnej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
luk1995 Re: Problem! Call of duty i Deamon Tools 08.05.06, 06:45 wypal grę na płytkę albo znajdz cracka do gry Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ka Re: Problem! Call of duty i Deamon Tools 05.06.06, 14:58 Ja mam na płycie i mam klucz ale problem jak wyżej. Co mam zrobić? NIe jestem mistrzem call of... Próbuje to zainstalować dla kogoś innego ale w tym też nie jestem mistrzem Mogę coś zrobić żeby sie dało grać czy to kwestia złej płyty? Pozdr. Od razu do zainstalowałam DirectX9.0b (było "w pakiecie")ale i tak nie działa PS. A mogę o odp. w trybie pilnym? Chciałabym to zrobić dziś wieczorkiem a zaraz wychodzę z pracki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: Problem! Call of duty i Deamon Tools 05.06.06, 21:12 sciagnij cracka z www.gamecopyworld.com Odpowiedz Link Zgłoś