Dodaj do ulubionych

back from emptiness

26.05.06, 09:41
milej zabawy:
www.doodoo.ru/flashgames/backfromemptiness.htm
Obserwuj wątek
    • katimai Re: back from emptiness 26.05.06, 12:01
      matko i córko a co to takiego big_grinD
      jakies czarne kropki powciskałam na podłodze i tyle narazie
      ktos cos wie i mi powie ???big_grinDDD
      • kate_16 Re: back from emptiness 26.05.06, 15:19
        o grałam w to wczorajsmile nawet miałam wrzucić na forum, ale mi się zapomniało...

jeszcze nie przeszłam, ale do tej pory mam:
        -6 zapałek (podpowiem-pokombunuj potem z nimi i z dziura w podlodzewink
        -kawałek żaluzji
        -tynk ze ściany (do tego się żaluzja przydasmile
        -klamkę
        -gwódź
        pisać co dalej? bo ja jestem chyba już przy samym okńcu - a tak mi się
        przunajmniej wydajewink i nie chcę psuć Wam zabawysmile
        • kamelotka Re: back from emptiness 27.05.06, 15:11
          doszłam do klamki - jakoś udało mi się ją wcyiągnąć - zapałki poukładałam ale gwoździa nie mogę wyciągnąć sad

..........................
          skocz.pl/bljo
          • 1oo Re: back from emptiness 27.05.06, 18:08
            Gwoździa wyciągniesz z pomocą gałki z drzwi.
            • ladyinblack Re: back from emptiness 27.05.06, 22:10
              a żaluzja? kombinuje i kombinuje ale nie wiem jak ją zabrać. pomocy! smile
              • 1oo Re: back from emptiness 27.05.06, 23:14
                Bierzesz tylko kawałek - prawy dolny róg.
                • kate_16 Re: back from emptiness 28.05.06, 15:52
                  a jak wziąć druga cegłę?
                  • 1oo Re: back from emptiness 28.05.06, 18:18
                    Tak jak pierwszą - gwoździem.
                    • kate_16 Re: back from emptiness 28.05.06, 21:05
                      już mam...utknełam w kolejnym miejscu...

mam "omotaną" klamkę od drzwi, zrobiłam, że jej końcówki zmieniły
                      kolor...domyślam się, ze trzeba cos zrobic z tym kablem wystającym ze sciany ale
                      mi ne wychodzi...uncertain
                      • 1oo Re: back from emptiness 28.05.06, 21:31
                        Z kabla w ścianie też ściągnij izolację i połącz z klamką z drzwi. Będziesz
                        mogła jej użyć jak magnesu.
                    • krzysiazuzia Re: back from emptiness 19.07.06, 12:49
                      GDZIE SĄ TE CEGŁY sad
                      • 1oo Re: back from emptiness 19.07.06, 14:46
                        Cegły zobaczysz po wybuchu, który nastąpi po ułożeniu i zapaleniu piramidki z
                        zapałek.
                        • krzysiazuzia Re: back from emptiness 20.07.06, 14:17
                          Dziękuję bardzo za pomoc...
                          Przeszłam..

Krzysia
                • kurcze Re: back from emptiness 29.05.06, 14:20
                  Gdzie nalezy skrobac sciane???
                  Nic nie widze !!
                  • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 15:15
                    Lewy dół drzwi, a raczej wnęki czy jak to tam nazwaćsmile
                    • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 16:35
                      a co zrobić z cegłami?
                      • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 16:40
                        Cegłę kładziesz na podłodze, na to gwóźdź i drugą cegłę. Zrobi się z tego
                        gwoździa coś w rodzaju śrubokręta, którym odkręcisz klamkę z okna. Potraktuj ją
                        tak samo jak gwóźdź.
                        • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 16:46
                          ale w którym miejscu?
                          • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 17:59
                            Z planszy z drzwiami przejdź w lewo, tam gdzie wzięłaś cegłę z lewej ściany.
                            • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 18:09
                              wyciągnełam 2 cegły ale one jakoś są jedna na drugiej i nie mogę żadnej położyć
                              • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 18:27
                                W inwentarzu leżą jedna na drugiej? To dziwne, bo wszystkie znalezione rzeczy
                                same wskakiwały na swoje miejsce. Chyba to jakiś błąd w grze. Może spróbuj
                                jeszcze raz od początku?
                                • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 18:33
                                  >> W inwentarzu leżą jedna na drugiej?
                                  dokładnie

pewnie musze zacząć od poczatku sad
                                  • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 18:47
                                    udało się ale została mi klamka (potraktowałam ją cegłą), deseczka oraz klamka
                                    owinięta w kabelek i co dalej?
                                    • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 18:58
                                      Klamką z okna usuń izolację z kabla w ścianie i tego na klamce z drzwi. Potem
                                      połącz te kabelki - klamka zacznie działać jak magnes, którym wyciągniesz klucz.
                                      • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 19:59
                                        tylko gdzie szukać tego klucza?
                                        • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 20:03
                                          Myślałam, że już go znalazłaśsmile
                                          Jest pod drzwiami.
                                          • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 20:16
                                            nie ma sad
                                            jeszcze deseczka została
                                            • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 20:22
                                              Kurczę, zapomniałam o pajęczyniesmile
                                              Po prawej stronie drzwi, na tych odrapanych cegłach jest pajęczyna, mało
                                              widoczna, ale jest. Trzeba nią podwiązać żaluzję w oknie. Potem klucz będzie na
                                              miejscu.
                                              • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 20:23
                                                to zrobiłam już wczesniej a klucza nie ma
                                                • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 20:31
                                                  klucz widać ale nie ma jak go wyciągnać
                                                • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 20:32
                                                  Ale pokazuje Ci się ta ciemna plansza jak klikniesz u dołu drzwi? Jeśli nie
                                                  widzisz tam klucza, to już nie wiem.
                                                  Deseczką się nie przejmuj, ona zostanie.
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 20:35
                                                    A namagnesowałaś klamkę od drzwi? Może Ci się nie udało, spróbuj jeszcze raz.
                                                    Trzeba przyłożyć klamkę z owiniętym kablem do kabla w ścianie obok drzwi. Nie
                                                    pamiętam dobrze, ale chyba usłyszysz wtedy jakiś trzask.
                                                  • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 20:51
                                                    klucz widzę, pozostała mi klamka od okna a nie od drzwi. Ta od drzwi jest na
                                                    scianie obok drzwi (po lewej) polączona z kabelkami. Chyba cos namieszałam
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 20:54
                                                    Poczekaj chwilę. Otworzę sobie tę grę, bo jestem ciekawa jak Ci się to udało
                                                    połączyćsmile
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 21:04
                                                    No, mnie się nie udało tej klamki tam zawiesićsmile
                                                    Po usunięciu izolacji przyłożyłam klamkę z drzwi do kabli po lewej i, owszem,
                                                    na chwilę się zawiesiła, ale potem wskoczyła do inwentarza. Chyba Ci się gra
                                                    zawiesiła. Zaczniesz od nowa?
                                                  • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 21:09
                                                    pewnie tak sad
                                                  • asieczek.a1 Re: back from emptiness 29.05.06, 21:22
                                                    udało się dziękuje za pomoc smile smile smile
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 29.05.06, 21:27
                                                    Noooosmile)
                                                    Nie ma za co.
                                                  • aammsstt Re: back from emptiness 20.07.06, 10:15
                                                    Od 20 minut układam piątą zapałkę....wrrrrr - gdzie ten aktywny piksel sad((
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 20.07.06, 10:28
                                                    Może to nieodpowiednia zapałka? Musisz znaleźć 6.
                                                  • aammsstt Re: back from emptiness 20.07.06, 14:25
                                                    eee no chyba tak - bo faktycznie mam pięć a nie sześć...
                                                  • aammsstt Re: back from emptiness 20.07.06, 14:32
                                                    aammsstt napisała:

> eee no chyba tak - bo faktycznie mam pięć a nie sześć...

durnota ale jak to podpalić żeby wybuchło???
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 20.07.06, 15:12
                                                    Na ułożone zapałki połóż znaleziony wcześniej kawałek żaluzji z tynkiem
                                                    zeskrobanym ze ściany, a właściwie wnęki drzwiowej. Zapałkę zapal w dziurce od
                                                    klucza.
                                                  • avarja Re: back from emptiness 30.07.06, 20:13
                                                    Kurcze, gdzie ta 6 zapalka? sad
                                                  • rabarbara Re: back from emptiness 31.07.06, 21:04
                                                    Może podpowiecie skąd wziąść deseczkę, o której często była tu mowa?

Help.
                                                  • 1oo Re: back from emptiness 31.07.06, 21:31
                                                    To jest kawałek listwy podłogowej w którymś rogu, ale dostaniesz ją dopiero po
                                                    wybuchu.
                                                  • rabarbara Re: back from emptiness 01.08.06, 17:24
                                                    Dzięki za pomoc!
                                                    Przeszłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka