Dodaj do ulubionych

aktualizacja

30.06.06, 10:16
wyskakuje mi błąd przy aktualizazji zarówno WB jak i RR i dodatki się same odinstalowywują=( nie wiem co mam robić dalej... próbowałam nawet tego sposobu z wyłączeniem programu antywirusowego i internetu, ale niestety nie dało to u mnie rezultatu=( dodam że TS2 mam na piratach, a dodatki to obrazy płyt... nie wiem może w tym jest jakiś problem=( bo mam to od kolegi i u niego wszystko działa jak należy z tym że on ma TS2 też obrazy a ja nie=( jest jeszcze jakis inny sposób na to? Czy bede zmuszona moze do skorzystania ze sposobu resetowania komputera podczas aktualizacji...?? kurcze no załamałam się=( prosze o wskazówki jakieś=(
Obserwuj wątek
    • anulcik Re: aktualizacja 30.06.06, 10:56
      NIE!!! nie resetuj!

blad przy aktualizacji powstaje przez dodatki i nasze sejwy. najlepiej zrob sobie kopie zapasowa i zainstaluj od nowa cala gre.
      • ludzina Re: aktualizacja 30.06.06, 22:19
        no ale właśnie cały czas odinstalowywuje wszystko i instaluje od nowa... i nawet nie zabezpieczałam nic żeby potem spowrotem nie wgrywać tych błędów... ale to nic nie działa... kurcze ja już nie wiem w czym problem=( może tego że nie mam obrazu 4 płyty TS2?=(
        • anulcik Re: aktualizacja 01.07.06, 00:18
          cracka tez nie dawaj. i jak odinstalujesz, to sprawdz czy jakies sejwy nie zostaly w 'moich dokumentach'
          wyslalam ci maila gazetowego.
          • ludzina Re: aktualizacja 01.07.06, 08:39
            odpisałam Ci anulcik=)
      • ludzina Re: aktualizacja 01.07.06, 16:28
        już wiem w czym tkwił błąd=D instalowałam wszystkie dodatki do jednego folderu - i to było źle!! teraz zainstalowałam każdy dodatek osobno i wszystko elegancko działa=D i teraz będę spielać całymi dniami chyba=D pzdr=P
        • anulcik Re: aktualizacja 01.07.06, 20:44
          aaa! no wlasnie smile musza byc do nnych big_grin

milego grania big_grin
          • ludzina Re: aktualizacja 01.07.06, 23:10
            dziękuję=D już pierwsze starcie mam za sobą=D kurcze ale ta gra wciąga=D jak narazie to nie radze sobie najlepiej w biznesie bo pracownicy odchodza ode mnie, ale jeszcze wyczaję o co im chodzi=P w ogóle cały simsowy dzień mam strasznie zalatany, a nic praktycznie nie pozałatwiałam=P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka