05.01.07, 02:28
Obserwuj wątek
    • ciaki Re: PAD 05.01.07, 02:53
      Nie mam rozeznania co do tych urządzeń-są cyfrowe, jakieś analogowe , z jakimiś spustami, jeszcze inne lepiej leżą w dłoni i się nie wyślizgują, a nawet są takie co obsługują osiem kierunków w odróżnieniu od takich co obsługują szesnaście.
      Kurcze pieczone-różnią się nawet jakimiś przyciskami do sterowania-poddaje się!
      Pomożecie ? smile
      Po prostu chciał bym komuś zrobić przyjemność, nie koniecznie wydając prawie 200 zł na jakiegoś Logitecha, który może nawet niema tych zalet co dobry pad za około 50 zł.
      Dziękuje!
      • ciaki Re: PAD 05.01.07, 02:57
        Kurcze cóś mi się popierniczyło z wpisaniem tego posta-wszystko jest na odwrót.
        Zaczne od nowa:
        Mam do Was prośbę!

Potrzebuje kupić komuś na urodziny pada do gier na komputerze.
        Chodzi mi o aukcje internetowe na Allegro www.allegro.pl/4569_urzadzenia_wskazujace_pady_wolanty.html
        Nie mam rozeznania co do tych urządzeń-są cyfrowe, jakieś analogowe , z jakimiś spustami, jeszcze inne lepiej leżą w dłoni i się nie wyślizgują, a nawet są takie co obsługują osiem kierunków w odróżnieniu od takich co obsługują szesnaście.
        Kurcze pieczone-różnią się nawet jakimiś przyciskami do sterowania-poddaje się!
        Pomożecie ? smile
        Po prostu chciał bym komuś zrobić przyjemność nie koniecznie wydając prawie 200 zł na jakiegoś Logitecha który może nawet niema tych zalet co dobry pad za około 50 zł.
        • mar_nn Re: PAD 06.01.07, 18:37
          Ja mam takiego:
          www.allegro.pl/item155396823_manta_game_pad_mm_801_dragon_gwarancja_nowy.html
          Narazie działa dobrze i bez problemów chociaż ośmiokierunkowy przycisk nie jest
          za dobry, ale i tak nigdy mi nie był potrzebny oraz co raz czesciej jeden z
          przycisków sie zacina, ale to jest raczej wynik częstego używania przez ponad 2 lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka