Dodaj do ulubionych

THE WHITE DAY

14.03.07, 12:13
www.gotmail.jp/whiteday/
Zaczynam smile Coś jak ucieczka z kawiarni...
Obserwuj wątek
    • iskra14 Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 13:00
      Zaczęłam. Da sie zapisać stan gry? Zdaje sie, że zaparzyłam kawę, póki co mam
      kilka przedmiotów. Intryguje mnie jednorożec.
      • m_finka Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 13:06
        właśnie trochę utknęłam.... zapisać może się i da, ale nie znam
        japońskiego/chińskiego/czy jaki to tam język jest smile i nie moge tego fortepianu
        otworzyć
      • m_finka Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 13:23
        Ha! Juz wiem po co ten jednorożec smile Musisz lodówkę otworzyc, ten sejf pod barem
        • m_finka Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 13:27
          Wyszłam! smile
          • iskra14 Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 17:08
            Ale jak otworzyć tę lodówkę pod barem? Podłączyłam jakiś kabel i nic z tego. Mam
            jakąś zapalniczke w kształcie faceta, coś w torebce, cos białego ( tak jak
            pisałam zdaje sie, że zaparzyłam kawę.kostka cukru?)
            • m_finka Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 18:11
              a podpaliłas cukier? musisz znaleźć butelkę z alkoholem, podpalić cukier, w nim
              jest klucz. Może powinnam oszczędniej podpowiadać? Powinna być mozliwość
              ukrywania spoilerów wink
              • iskra14 Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 21:31
                Butelkę mam, spróbuję
                • iskra14 Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 21:33
                  pojawiły sie jakieś kolczyki
                  • m_finka Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 21:45
                    czasem są kolczyki, czasem pierścionek, a czasem drugi ludzik smilenieważne co
                    masz, ale będzie Ci potrzebne w związku z jednorożcem
                    • iskra14 Re: THE WHITE DAY 14.03.07, 23:00
                      Tyle że niczego z niczym nie mogę połączyć, kombinuje i jakoś nic.Wpatruje sie w
                      jednorożca na ścianie i na obrazku... i chyba za głupia jestem. Albo znowu będę
                      szła skokami, codziennie mały kroczek. Tyle, że tutaj ciągle od początku. Chyba
                      że znowu jakiegoś olśnienia dostanę.
                      • m_finka Re: THE WHITE DAY 15.03.07, 09:44
                        Do jednorożca najpierw potrzebujesz świeczki. Żeby dostać świeczkę, musisz
                        otworzyć lodówkę, zeby otworzyć lodówkę musisz pokombinować z kawą i
                        fortepianem.
                        • iskra14 Re: THE WHITE DAY 15.03.07, 15:42
                          Znalazłam łyżeczkę i filiżankę, długo tego szukałam, bo wydawało mi sie
                          logiczne, że będą potrzebne, ale nie mogłam otworzyć szuflad.
                          • iskra14 Re: THE WHITE DAY 15.03.07, 15:45
                            Ale jak nalać kawę do filiżanki?
                            • iskra14 Re: THE WHITE DAY 15.03.07, 15:52
                              Dobra nalałam, idę dalej, gadam tu tak sama do siebie, ale to podobno pomaga.
                            • m_finka OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 15:52
                              musisz wziąć kawę ze środkowego pojemnika, potem wsypać ją do tego czerwonego
                              urządzenia. Nie w zbliżeniu, tylko od góry. włączasz urządzenie i ono mieli
                              kawę; zabierasz. potem wsypujesz do szufladki ekspresu i wciskasz czerwony
                              guzik, jak się zaświecą 3 zielone światełka, to uzywasz filiżanki na ekspresie.
                              Potem kładziesz łyżeczkę na filiżance, na łyżeczce cukier, polewasz alkoholem i
                              podpalasz. w spalonym cukrze jest klucz do fortepianu.
                              • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 16:06
                                OK nie czytam,spróbuje iść dalej, muzyczka zagrała i mogę kombinowaćze świeczka
                                • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 16:35
                                  Pisze prace i od czasu do czasu zaglądam, mam ciacho i cztery siódemki.
                                  • m_finka Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 16:46
                                    to jeszcze tylko klucza potrzebujesz smile zapaliłaś świeczkę? sprawdź czy się
                                    spaliła smile
                                  • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:13
                                    Ustawiłam świeczkę, kod do drzwi... no i pewnie potrzebny klucz, który jest na
                                    obrazku z jednorożcem
                                    • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:16
                                      Schowek w schodach zaskoczył mnie
                                      • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:19
                                        Za jakiś czas wrócę do kalendarza
                                        • m_finka Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:22
                                          swieczkę sprawdź smile
                                          • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:41
                                            to znaczy?
                                            • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:42
                                              Nie było pytania, wiem, co znaczy.
                                              • iskra14 Re: OPIS!!! KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA :) 15.03.07, 17:44
                                                No to wyszłam, czy przyszłam tu po te torebkę kawy?
                                                • iskra14 Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 15.03.07, 17:44
                                                  • m_finka Re: Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 15.03.07, 20:10
                                                    Szukam smile A co do tej kawy - też sie nad tym zastanawiałam, pewnie bonus za
                                                    wyjście smile
                                                  • mamma31 Re: Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 20.03.07, 16:08
                                                    A gdzie jest ta cholerna zapalniczka?
                                                  • 1oo Re: Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 20.03.07, 16:58
                                                    Zapalniczkę dostaniesz kiedy położysz kawałek bambusa na odpowiedniej cegle.
                                                  • mamma31 Re: Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 20.03.07, 17:15
                                                    Juz mam , a gdzie teraz szukać świeczki?
                                                  • mamma31 Re: Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 20.03.07, 17:35
                                                    Gdzie mam ustawić tą świeczkę żeby ją spalić ?
                                                  • 1oo Re: Moze masz w zanadrzu jeszcze cos ciekawego? 20.03.07, 19:23
                                                    Gdzieś na pięterku.
    • ameraa Re: THE WHITE DAY 21.03.07, 00:01
      Fajniutka, szkoda, ze taka krótka sad
      • moncia111 Re: THE WHITE DAY 01.05.07, 00:08
        Uff.. udało się. I to bez Waszej pomocysmile

Mój czas to : 41 minut, hehe. wiem, wiem słabo. Pozdrawiamkiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka