10.04.07, 19:24
Wiecie już chyba że są pliki sims2pack(dodatki) i te które się wkleja w
downaloads... tylko te pliki package co się je wkleja do downloand nie
działają... w tym pliku była spox fryzurka do simsów i teraz jej nie ma...
jaqk robiż żeby działały? Plisss help
Obserwuj wątek
    • kasiullek2 Re: Sims2Pack 10.04.07, 20:11
      Te dodatki dajesz gdziekolwiek (niekoniecznie do Downloads) i klikasz na nie 2
      razy a później 'zainstaluj'.
      Pozdrawiam,
      K.
    • nivcia94 Re: Sims2Pack 12.04.07, 14:44
      Miałam ten sam problem ... Pliki package przestały mi chodzić! A więc wkurzyłam
      się wykasowałam wszystkie, zrobiłam w folderze download (w dokumentach)pod
      folder (fryzury,meble itp) wpakowałam do tych podfolderów (odpowiednio) pliki
      package i włączyłam gre- zaczeło mi chodzić wink a właśnie jeśli ci się pojawia
      okienko podczas startu gry czy włączyć "treść(chyba)" modyfikowaną to kliknij
      tak bo to są te dodatki
      • izabela-s1982 Re: Sims2Pack 14.04.07, 11:34
        Witam ja mam tez problem. Sciagnełam sobie bardzo duzo dodatkow i mam folder
        downloads oraz podfoldery ale dalej mi nie działaja dodatki w grze. Wczesniej
        mi działały ale musiałam na nowo zainstalowac gre i teraz nie chca działac. Co
        mam robic? Pomocy
    • negali Re: Sims2Pack 13.04.07, 12:43
      Niektóre dodatki są tworzone 'na podstawie' przedmiotów oryginalnych z Maxis'a a
      niektóre są tworzone zupełnie od nowa, na tzw. nowych 'meshach' Musisz więc przy
      ściąganiu dodatków czytać uważnie czy dana fryzura, przedmiot, ubranie nie
      wymaga ściągnięcia także mesha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka