Dodaj do ulubionych

Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy kat...

12.12.07, 10:53
Słaby ten sajt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adie Re: Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy k IP: *.bater.net.pl 20.02.08, 19:58
      Video do gry nie działa
    • Gość: s Re: Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy k IP: 87.116.245.* 14.03.08, 20:57
      Gram w to ale to nie to co pop the two thrones sad
    • Gość: michalw Re: Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy k IP: 195.94.195.* 25.06.08, 18:33
      a guzik prawda. najlepsza historia, klimat? w dupie. gra jest płaska, nudna (nie dlatego, że nie ma akcji, tylko dlatego ze KAŻDA misja jest TAKA SAMA!), schematyczna, absolutnie nierealistyczna (nie mam na myśli wspinania się, skakania, itp itd. bardziej chodzi mi o zachowanie się strażnikow, którzy są chyba ślepi i głusi). absolutny przerost formy (niesamowitej, z tym sie zgadzam) nad trescia (nijaką).

...

i dziwić się, że konsolowych graczy uważa się za idiotów skoro taka gra dla nich jest najlepszym scenariuszem roku...

grrr...

gra ma TAAAAAAKI potencjał, którego nie umie wykorzystać w 1/100...dla mnie katastrofa.
    • Gość: a ch.. z MICHALW'e Re: Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 17:41
      Wideo nie działa, recenzja całkiem fajna. Gdyby tylko ta gra nie była taka droga smile
    • Gość: busiu Re: Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:51
      Video nie działa, a tak miałam na nie ochotę! D:

Ale czuję, że AS to coś dla mnie. Lubię skradanki, gry, w których nie jest najważniejszy cel, a droga do niego. No i uwieeelbiam piękną grafikę, choć mój komputer już nie tak bardzo... tongue_out
    • Gość: xXx Re: Recenzja: Assassin`s Creed - arcydzieło czy k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 08:29
      zgadzam sie w 100% z redaktorem artykułu jedna z najlpezych gier i w ciąga jak zaczołem ja przwechodzic to grałem 3 dnitongue_out prawie non stop puki nie przeszedłem ale to gra raczej dla osób po 20 bo bezmuzgie dziec ktore lubią rozlew krwi i zabijanie setkami itp to nie znajdą tu nic dla siebie ja zkolei bardzo lubie gry ktore sa w miare realne a nie jedna postac zabija setki innychtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka