kalkos Re: Bonvoyage-gotmail. 26.12.07, 00:11 nie bylo kiedys czegos podobnego? tzn z tej samej "wytworni"? pamietam kieliszki, grafike Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Bonvoyage-gotmail. 26.12.07, 11:46 było było gotmail wypuszcza raz na czas ripleje ;] jakby sequele tego co juz było z nowymi zagadkami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: Bonvoyage-gotmail. 18.01.08, 10:41 przeszedł ktoś? bo ja niestety stanęłam i nie mam pomysłu co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Bonvoyage-gotmail. 18.01.08, 21:10 Napisz coś więcej - w którym miejscu stanęłaś, co masz, co zrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: Bonvoyage-gotmail. 20.01.08, 21:44 mam rozgałęziacz, usb, żarówke, latarke, telefon, śrubokręt, aparat, dwa zdjęcia, baterię, muszlę i drugi rozgałęziacz...większość już wykorzystałam, weszłam za niebieskie drzwi wodę (nie wiem czy dobrze) i znalazłam znaki na ścianie za drzwiami...nie wiem co z tymi znakami i nie wiem jak rozpykac kolorki w szafce... Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: Bonvoyage-gotmail. 20.01.08, 21:45 chodziło mi o to, że zamknęłam wodę Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: Bonvoyage-gotmail. 20.01.08, 21:50 zapomniałam jeszcze, o dwóch literkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Bonvoyage-gotmail. 21.01.08, 00:57 Jeśli użyłaś żarówki, to na ścianie coś znajdziesz. Zabierz klamkę z drzwi - użyj w piwnicy. Komórki użyj na stole przy kuli. Kolory do szafki znajdziesz na wieży, za oknem, przy drzwiach. Jeśli użyłaś już muszli, zabierz ją, będzie potrzebna później. Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: Bonvoyage-gotmail. 27.01.08, 17:48 Gdzie znajde telefon, śrubokręt, aparat, > dwa zdjęcia i muszlę? Resztę z wymienionych wyżej rzeczy mam... Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: Bonvoyage-gotmail. 27.01.08, 18:59 Teraz brakuje już "tylko" telefonu, aparatu i zdjęć. Do czego ta farba?? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Bonvoyage-gotmail. 28.01.08, 00:12 Aparat jest chyba w baterii. Farbę wylej do brązowego, dużego naczynia, tego przy ścianie z obrazem. Przy zgaszonym świetle poszukaj czegoś na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Bonvoyage-gotmail. 28.01.08, 00:28 Telefon znajdziesz w skrytce za tym samym dużym naczyniem. Odpowiedz Link Zgłoś