Dodaj do ulubionych

Grand Theft Auto IV na torrentach

• Gość: puknijsie Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.autocom.pl 24.04.08, 22:07
      Obejrzalem zwiastun i coz dodac. Zwiastun mowi sam za siebie. Kompletne dno.
      Jesli rozbijanie sie po miescie Lambo, bieganie z bronia i zagladanie do night-clubow to ma byc cala frajda to ja dziekuje. Pierwsza czesc tej gry jeszcze jakos sie bronila (choc po mniej wiecej pol godzinie zaczynalem ziewac). Ale to Guffno.
      Wyborcza tak regularnie promuje ta gierke, zeby utrzymac opinie redakcji, ktora nie ma kompletnie nic do zaoferowania.
    • Gość: ~ Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 22:37
      Az dziw bierze, ze takie zainteresowanie jest ta gra - tez nie widze w niej nic ciekawego. Z nowosci wezme chyba The World Ends With You - zapowiada sie zdecydowanie ciekawiej niz to przereklamowane GTA IV.
    • Gość: JASIEX Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 22:53
      w gta ziewam po 15 minutach - gra ewidentnie dla pryszczatych, ale! to wlasnie target psow i xboxow wink
    • Gość: Colly Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.ver.airbites.pl 24.04.08, 23:27
      A, a, a... jeden gość się mocno myli. Na xboxie nie znajdzie MGS'a 4 tongue_out A poza tym wolę PS3 i nie spalić sobie całego domu. tongue_out Microsoft robi sprzęt tak samo dobry jak swoje superoprogramowanie, ot co. tongue_out
    • Gość: xax Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 83.168.90.* 25.04.08, 01:15
      Zarabiaj pieniądze ogladąjac reklamy! www.click4cash.pl SPRAWDZ! to nic nie kosztuje! DOWODY WYPLAT NA STRONIE! www.click4cash.pl
    • Gość: zzzzz Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.acn.waw.pl 25.04.08, 02:51
      tylko amiga cdtv!
    • Gość: ia Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.chello.pl 25.04.08, 10:02
      a ja się zastanawiam co wy z tym blue ray ... i tak 99% posiadaczy PS3 nigdy nie kupi filmu na blue ray bo jest za drogi .. a jak kupi to będzie mógł go sobie obejrzeć na stacjonarnym blue ray za 200 zł, w kompie w napędzie za 80zł ... tak tak .. jak ceny filmów blue ray będą takie jak teraz DVD i będą filmy blue ray dawać do gazetek to będzie to atut konsoli, że to ma .. a tak podniecanie jest tym co może być ... ważne co jest tu i teraz .. wyjdze za 2-3 lata nowa konsola i będzie miała wszystko co będzie wtedy potrzebne tongue_out

ja mam xboxa smile ale przecież nikt mi nie zabroni jak mi się x znudzi a na ps3 będzie kilka tytułów fajnych do pogrania kupić nowej konsoli

a co do samych zabezpieczeń .. hmm ... wszystko co wymyślił cżłowiek może złamać drugi człowiek ... a złamali na x-a bo po prostu więcej 'piratów' ma x-a i koniec tematu
    • Gość: pepepeep Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.cust.tele2.pl 25.04.08, 11:28
      E tam, ludzie i tak to kupią.
      Właściciele konsol są zazwyczaj za bardzo ograniczeni, aby poradzić sobie uruchamianiem piratów.
      To nie to samo co na PC, gdzie włączasz DAEMONA, ściągasz crack z gamecopyworld i już.
    • Gość: :D Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.astral.lodz.pl 25.04.08, 11:43
      big_grin pc-ty i tak sa najfajniejsze big_grin
      a GTA jest tragiczne sad
      dla kazdego cos innego smile brak sensu w tej grze... tongue_out to ja juz wole postzelac w COD do niemcow pojezdzic w NFS-ie i pobiegać w Adasiu i piracie barnabie tongue_out
    • Gość: lol Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 13:12
      wszystkie filmiki z gameplaya na gta sa z youtube kasowane lol
    • Gość: terence Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:44
      ssijcie wink
    • Gość: oi Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 86.43.197.* 09.05.08, 22:15
      hahah MGS4 na xboxa....hahaha jakim cudem ? Na 6 dwuwarstwowych dvd big_grin
    • sedes1990 Re: Grand Theft Auto IV na torrentach 16.05.08, 09:28
      DO IA!!!! odtwarzacz blue-ray za 200zl buahahah jak narazie to ps3 jest najtanszym odtwarzacz blue ray za 200zl to moze twoja stara daje du.py podsiecią sklepów Netto dla tej najbardziej wymagającej klienteli jaką są alfonsy, psy, koty no i oczywiście twój stary.a propa z tymi odtwarzaczami to za 200 zl czyba jak z KAMBODŻY SPROWADZI!!!!!!!!! CIECIU BEZ SZKOŁY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka