Dodaj do ulubionych

Grand Theft Auto IV na torrentach

IP: 91.193.96.* 24.04.08, 11:44
Mysle, ze to nie bedzie mialo wplywu na sprzedaz, osoby, ktore maja kupic i tak kupia, zeby moc pograc po necie i miec calkowita przyjemnosc. Ci, ktorzy sciagna z torrentow pewnie zagraja raz i wyrzuca to do kosza bez wiekszego entuzjazmu a gdyby nie mieli dostepu do netu to pewnie nawet by i tak nie kupili zeby zobaczyc chcociaz jak gar wyglada. Ja zbieram na ps3 i jak tylko trafi w moje lapy to kupuje gta, juz sie doczekac nie moge smile
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianin Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.e-wro.net.pl 24.04.08, 12:19
      PS3 po co?? xBox 360 bije na głowę PS3
    • Gość: axl20 Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.and-net.pl 24.04.08, 12:30
      gdybym miał xboxa to bym kupił oryginał, ale najpierw ściągnął piracką wersję żeby zobaczyć czy warto... wink
    • Gość: anka Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 212.160.230.* 24.04.08, 12:56
      GTA zawsze warto kupić tongue_out
    • Gość: zl0ty Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 91.193.96.* 24.04.08, 12:57
      Czy xbox bije na glowe ps3 tego nie wiem i mysle, ze poziom jaki prezentuja jest wyrownany... mialem Psx'a jako jeszcze dziecko i pamietam jak sie zagrowalo po nocach, inne konsole tak mnie nie wciagnely, ani sega ani nintendo. Pozatym ten pad...zawsze go uwielbialem. No i oczywiscie tytuly, ktorych chyba na inne konsole nie beedzie Tekken, MGS, czy PES 2008, ktory podobno na ps3 jest owiele lepszy smile Zreszta kazdy lubi co innego smile
    • Gość: sdf Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.tvk.torun.pl 24.04.08, 13:33
      ok, super, dzięki za newsa, już zaczynam ściągać...
    • Gość: anonim Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.pke.pl 24.04.08, 14:10
      Przestać wydawać gier na XBox-a i PC-ty. Ograniczy to piractwo i spowoduje spadek cen gier na PS3.
    • Gość: Aris Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.acn.waw.pl 24.04.08, 14:21
      AHAHAHAHAHAHAHAH. anonim ales ty smieszny... Gry na konsole sa drogie bo to na nich jest zarabianie. Po jakims czasie konsola jest sprzedawana na granicy oplacalnosci. Tak bylo s ps2 bedzie i z xboxem ktory juz kosztuje lekko ponad 7,5 stówy. No ale jak klient zakupil konsole to i kupi gry i tutaj mamy cena jakie mamy. 2 PRzestac wydawac gry na xbx i pcty. Ja mysle ze se zazartowales bo byc takim yntelygentem to naprawde ciezko
    • Gość: jason Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 14:35
      Wiadomo,na X-a złamali tą giere niestety z Blu ray na PS3 już sobie rady nie dali i tu sony pokazało kto potrafi zadbać o swoje!
    • Gość: wyga Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 14:55
      ty wrocławianin jesteś w błędzie bo zobaczysz jak bedziesz płakał za rok moze 2 kiedy pazerny na kase microsoft wypuści na rynek nowego xboxa i a sony będzie supportowac ps3 dużo dłuzej dlatego że ma większe możliwości, no i wygrana wojna formatu blu-ray smile bill gates ssie !
    • Gość: mirek Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 208.50.83.* 24.04.08, 15:07
      xbox360 jest mily ale bardzo awaryjny nieststy, zmieni sie to dopiero na jesieni jak bedzie nowa wersja "flaczkow". a ps3 odtwarza dyski BR, czego o xbox nie da sie powiedziec. dodatkowo xbox360 jest glosny i w rozdzieczosci hdtv nieststy jest slabszy od ps3. a ja i tak wole peceta big_grin
    • Gość: przemas Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.08, 15:08
      a to na peceta w ogole wychodzi? big_grin
    • Gość: Anita321 Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.icpnet.pl 24.04.08, 15:37
      Do zł0tego
      Gry PSX biją na głowę większość produkcji aktualnych na PS3 i inne. Bo są grywalne.
      Na przykład PSP ma oficjalny emulator PSX-a, bo to co SONY prezentuje na PSP za kupę kasy jest w 90% badziewiem, bo gracze chcą grać a nie ogladać japońskie filmiki.
    • Gość: zl0ty Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 91.193.96.* 24.04.08, 15:42
      @ Anita
      Mnie nie musisz do konsolki Sony przokonywac, bo ja ich uwielobiam. Wiekszosc gier jest grywalna, nie wiem jak z PS3 jest ale z tego co widze po EA Skate, Pro Evolution Soccer czy Gran Turismo to bede napewno zadowolony smile
    • Gość: WiXa Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 15:59
      patrz.pl/WiXa/galeria/2319-1/GTA-IV-Gameplay/
      Sześć filmików gameplay z gry GTA IV w jednej galerii
    • Gość: argh Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: 80.51.101.* 24.04.08, 16:15
      xbox śmierdzi. ps3 nie. kupuje ps3 głównie dla tej gry
    • Gość: jak tego można słu Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.08, 16:34
      CO WY W OGÓLE PIE..CIE?! PES NA PS3 TNIE SIĘ, tekken i Pes są na x'360, jak również wychodzi mgs. Czemu tak faworyzujecie to ps3? Pograjcie sobie na 360-tce to zobaczycie, a pad? Najlepszy jaki miałem i nie zamieniłbym go na żaden inny. Pozdro.
    • Gość: ZKM Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 17:49
      tacy ludzie jaak ARGH są naprawde popie..ni smile "KUPUJE PS3 głównie dla tej gry" człowieku, zacznij kondony kupować a nie konsole, co będziesz .. ? kontakt do którego to badziewne ps3 podłączysz?
    • Gość: Sp1d3r Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.warynski.net 24.04.08, 18:39
      Ja tam preorder zlozylem dawno temu, a ps3 mam kilka miesiecy, jestem zadowolony z konsoli jak z tego ze bede mial oryginal GTA. a jak zlamia ps3.. to dobrze bo koszty "uzywania" sie mniejsza :]
    • Gość: tay Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 19:29
      Wydane w Polsce przez Cenega Vice City zawiesza się kiedy chcesz kupić broń... U wszystkich smile Jak gleboko trzeba miec w d... klienta zeby nie przetestowac kultowej gry przed wydaniem? O tym, ze na infolinii nikt nie odbierał kiedy dzwoniłem z reklamacją nie trzeba chyba pisać bo to standard przeciez smile Nie polecam kupowania czegokolwiek u nich.
    • Gość: aa Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 20:33
      Kupowac konsole dla tej dennej gry to naprawde jest juz kretynizm...
    • sydious Re: Grand Theft Auto IV na torrentach 24.04.08, 20:44
      Ech się nasłuchamy jeszcze głosów nienawiści. Do obu jakże pięknie pieklących sie stron sztucznego konfliktu, każdy kupuje to na co go stać i gra w to na co moze sobie pozwolić. która konsola lepsza, to sie okaże po zakończeniu generacji, bo choć PS2 była słabsza od Xbox'a, wygrała popularność konsumentów. Bierzcie lepiej pady w ręce i grajcie, dla przyjemności, z entuzjazmu i dla uciechy a nie obrzucacie sie syfem ... GTA4 to, GTA4 tamto ... ja od kilku dni juz niczego niezerkam i czekam tylko na swoja upragnioną wersję kolekcjonerską ... Wam życze wiecej radości niż nienawiści w życiu, piratom dziurawego pokładu a sobie, żebym was wszystkich dorwał po necie ...
    • Gość: str76 Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.08, 21:06
      Wlasnie gram i oderwac sie nie mogę.... grafika nie powala na kolana, ale miodnosc przednia
    • Gość: Zdziwiony Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.as.kn.pl 24.04.08, 21:22
      Dziwne. Myslalem, ze firmy wola wydawac gry na konsole, bo tam nie sie piracic, poniewaz gry sa na cartdridgach. A tu sie okazuje, ze jednak mozna. Ale w jaki sposob to sie robi? Jest jakas nagrywarka cartrigdy?
    • Gość: tr Re: Grand Theft Auto IV na torrentach IP: *.cable.ubr13.haye.blueyonder.co.uk 24.04.08, 21:24
      Szukam mapy gta IV. Takiej naprawde dokladnej z ulicami po ktorych mozna jezdzic. ktos kto juz gral moze powiedziec jak wygalda odwzorowanie ulic, detali NY?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka