Dodaj do ulubionych

GTA IV - recenzja gry

• Gość: smutny zbys18 Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.centertel.pl 13.05.08, 12:28
      gralem na pegasusie ale lajtowo mi żabi. Czy sa jakies wskazowki dotyczace ustawien rozdzielczosci mojego pegaza ?
    • Gość: tomek Re: GTA IV - recenzja gry IP: 89.174.55.* 13.05.08, 13:08
      Kiedyś GTA, była zabawką, rzut z góry na miasto, wszystko było umowne. Teraz grafika na najwyższym poziomie. Ale co z tego - dla mnie po.. gra, w której gloryfikuje się przemoc. Czy na podstawie takiej gry moze powstać film? Oczywiście nie - nikt nie zniesie bohatera - moredercy. Nigdy w to gó.. nie zagram
    • Gość: tomek Re: GTA IV - recenzja gry IP: 89.174.55.* 13.05.08, 13:28
      "alt- jestes tak bezmozgim palantem ze bania mala" - i kto tu jest palantem, methody. jeśli podoba Ci sięzdobywanie punktów za załatwienie bejsbolem prostytutki to sam jesteś palantem, a nawet gorzej - masz zrytą psychikę, debilu. Ta gra powinna być zakazana prawnie. Tka jak zakazana jest przemoc.
    • Gość: blob GTA IV - recenzja gry IP: 80.51.232.* 13.05.08, 13:29
      Dla mnie najciekawsze jest to, co zrobił autor recenzji. ten,
      podobno "wybitny" trailer, czyli jej początek. Co z niego wynika? 1.
      można komuś dać w mordę, 2. można kogoć skopać po głowie, 3. dziwka
      tańczy jakby była z drewna, 4. można rozjeżdżać przechodniów, 5.
      można zabijać z guna policjantów. I jest fajnie. A autor na swojej
      stronie Gamehot.pl (radzę poszukać, bo to tak denna że aż fajna
      lektura), napisał tekst, w którym biadoli nad tym, jak to nie wie co
      zrobić, żeby gry o przemocy nie docierały do dzieci. A to co jest
      panie Konczalski? Żenada i hipokryzja.
    • Gość: blob GTA IV - recenzja gry IP: 80.51.232.* 13.05.08, 13:32
      Chciałem dać podobny komentarz na stronie Gamehota, ale tam
      cenzurują komentarze i mojego nie zamieścili. Bo krytykować to oni
      mogą, ale ich już nie. Wolność w tym internecie, nie ma co.
    • Gość: m Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.acn.waw.pl 13.05.08, 13:34
      Imigrant, nie "emigrant", ech
    • Gość: Dżon Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:25
      Blob, chyba ci się coś pogięło. Widzę dużo komentarzy krytycznych na GameHot.pl, choćby pod podkastem. Widzę dużo polemiki, więc chyba coś kręcisz. Może dali Ci bana za Twoje poprzednie dziecinne zachowanie i brak kultury?
    • Gość: blob GTA IV - recenzja gry IP: 80.51.232.* 13.05.08, 14:34
      Albo fobularna zamiast fabularna. Taki to język polski recenzenta.
      Dobrze, że nie pisze więcej, tylko gada, bo to dopiero by było.
      @Dżon. Wrzuciłem komentarze, ale się nie pojawiły. No to co to jest?
      Zbanowali? Ciekawe za co, przecież uprawiałem tylko dopuszczalną
      krytykę, taką jak ta tutaj. W porównaniu z tym, co wygaduje się na w
      podkastach gamehota to delikatnie jest. No, ale niektórzy to lubią
      krytykować i pouczać, a z przyjmowaniem krytyki to już gorzej. Ale
      prawda i tak zwycięży!!
    • Gość: X men Re: GTA IV - recenzja gry IP: 213.155.161.* 13.05.08, 15:04
      fajowa gra no szok ku.. a wyjdzie na pc odpowiedcie
    • radek.zaleski Re: GTA IV - recenzja gry 13.05.08, 15:16
      Drogi Blobie, zapraszam do sprawdzenia na łamach serwisu: gamecorner@g.pl
    • Gość: Mugen Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 16:33
      gralem w gre i musze powiedziec, ze nie jest jakas rewelacyjna. Nie podobaly mi sie tekstury na budynkach, bardzo brzydko wygladaly. Dodatkowo, gdy przeskakiwalem przez plot, Niko jedna reka trzymal sie w powietrzu... Nie przypominam sobie jeszcze jakichs razacych wad... Nawet spoko gra, choc nie nazwal bym jej najlepsza gra w historii
    • Gość: pastakiller Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.05.08, 16:36
      Seria GTA, a tym bardziej GTA IV nie jest najlepsza w historii gier zarówno konsolowych jak i pecetowych. Z każdą częścią dodają pełno niepotrzebnych badziewi. Jak dla mnie najlepszymi grami wszechczaów są: Baldur's Gate oraz Icewind Dale.
    • Gość: c Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 16:48
      nie mozna porownywac GTA i Bladura tongue_out to sa przeciez dwa oddzielne gatunki gier...
    • Gość: a Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 20:21
      Ocarina of Time to nie zaden RPG, tylko action-adventure, wiec gatunkowo jej nie tak daleko do GTA IV, tylko klimat zupelnie inny, no i OoT faktycznie powszechnie uwazana jest za najlepsza gre wideo jaka kiedykolwiek powstala
    • Gość: fallen Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 20:55
      Ja w to gram i jakos u mnie zadnych oznak debilizmu i glupoty nie widze...A najbardziej to mnie tacy fanboy'e PieCa wkurzaja...O co wy sie tutaj wogole klocicie?GTAIV może i nie jest najlepsza gra w historii ale napewno sie czyms tam wywyzsza.Gościu-a czy ten caly crysis ma tak rozbudowany teren jak GTA?
    • Gość: a Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 22:21
      a czy ja cos o crysis pisalem? nie gram w takie gry, bo nie lubie FPS-ow
    • Gość: Gość Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.slowianin.pl 15.05.08, 14:04
      Ten gościu to mnie dobił.
      Niko BeliĆ buhahahaha
      Niech sobie zadzwoni w grze do Romana i posłucha sekretarki. Roman wyrażnie mówi BeliK
    • Gość: Spierek Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.koronowo.com.pl 19.05.08, 18:02
      Jason >> Jedna z najlepszych gier w historii !

Było wiele, wiele, wiele lepszych. Super Mario Brothers 3. Ocarina of Time. Half-Life 2.

Alt >> Grand Hefty to "arcydzieła" subkultury motłochu, gery świadomie epatujące ludzkim zbydlęceniem, bo się najlepiej sprzedaje,

Zgadzam się w pełni.

ktos >> Ocarina of Time? A co to? Kolejny 'erpegie' jakich pełno?

Trzeba być naprawdę osobą ograniczoną, by OoT nazwać 'erpegie'. A Crysis ma do pokazania coś więcej niż tylko bycie FPS'em.

Aris >> FPS vtak?? first perspective shooter. mhm.tongue_out chyba TPP.

FPS - First Person Shooter - Strzelanka Pierwszoosobowa. TPP to napewno Crysis nie jest.

Aris >> Bedzie miec nie wiadomo jakie wymagania - patrz GTA 3.

GTA 3 ma nie wiadomo jakie wymagania dla komputerów z 2002 roku. Hello, witamy w 2008.

Methody >> jestes tak bezmozgim palantem ze bania mala
      Methody >> nie potrafisz docenic klasy calej serii GTA

Podziwiam cię. Nie no, serio. Podziwiam ludzi emanujących taką tępotą, a zwłaszcza to, że się tym chwalą. Jeżeli dla ciebie ta seria ma klasę, to pokaż mi teraz jak wyskoczysz na ulicę, zabijesz kilka osób, potrącisz kolejny tuzin, a na koniec będziesz uprawiać seks. Coś jeszcze?

Tomek >> Ta gra powinna być zakazana prawnie.

Nie powinna być zakazana, ale też nie może stanowić wzorców do naśladowania.

Fallen >> Gościu-a czy ten caly crysis ma tak rozbudowany teren jak GTA?

Szczerze? Co ma Crysis do wiatraka? *tfu* GTA? To jakby na to nie patrzeć zgoła odmienne gry.

A teraz komentarze co do recenzji:

Niko BelliĆ? To chyba jedyny błąd jaki znalazłem.
      Jest lepiej, coraz lepiej, nie odwalono takiej tragedii co przy DMC4.

A moderatorom tej strony życzę powodzenia, bo wypowiedzi niektórych "wizytatorów" są naprawdę bez sensu i nie na miejscu.
    • Gość: _gosc_ GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 22:58
      GTA to taka fajna karykatura świata gangsterskiego z domieszką głupawej gierki
      zręcznościowej. Ta cała przemoc itd. wygląda tak banalnie, że tu nie ma co
      dyskutować o brutalności w tej grze. Poza tym ilość osób mówiąca o klasie tej
      gry świadczy, że społeczność graczy zaczęła niestety schodzić na psy.
    • Gość: Pinki Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:26
      Najbardziej zaskoczył mnie wybuch samochodów pod koniec gry, nareszcie w gta wybuch oznacza naprawde duże bum! big_grin pozdrawiam i czekam na GTAIV [PC]
    • Gość: joł Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 18:08
      Z tym Bellic'iem to są dwie sprawy. W krajach anglojęzycznych nazwisko Bellic czyta się "belik", a w krajach ojczystych Nika(Jugosławia) czyta się "belić". Wiem bo uczę się w szkole j. rosyjskiego. A co do GTA IV to jest to gra dla tych, którzy chcą sobie pojeździć po mieście zwiedzając zakątki, przy tym można wiele rzeczy zrobić np. pograć w kręgle itp., można też 'przelecieć' jakąś panienkę. Ale to wszystko zależy od nas. Wg mnie GTA IV daje możliwości. Z każdą premierą coś dodają, odejmują co niepotrzebne. Dają nam taką wolną wolę, taką przestrzeń. I nie piszcie, że to jest jakaś głupia gra gdzie się robi rzeź.

Proste.. Jesteś głupi - robisz rzeź..
    • Gość: rajder Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:49
      zajeb.grafa szkoda tylko że nie ma na kompa
    • Gość: swayzak Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.chello.pl 04.06.08, 02:50
      niesamowita gra. mam od tygodnia spedzilem przy niej 60 godzin - mam 40% progress, spedze jeszcze wiele czasu...ide na zwolnienie z pracy smile
    • Gość: LB1989 Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 21:10
      Pieprzycie, kupuje dla GTA IV Xboxa tongue_out GTA to jedna z lepszych serii gier w ogóle - a czwóreczka jest tym czym GTA III miało być. Dobrze że seria spoważniała po kolorowo-simsowo-podobnym San Andreas...
    • Gość: tom Re: GTA IV - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:12
      to kit!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka