Gość: AwaxMne Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:06 Mam byc szczery?Jesli tak to nei ma sensu tracic czasu na glupiego expa albo zbieranie yangów mam teraz 61lvl pogromce riba sr34% i+9 i zbroje boga smokow+8.Udlao mi sie dzieki hackom,niestetyvtego normalnie eni da sie prawie miec oczywiscie (bez menczasrni)Wyslijcie sms na numer 79979 o tresci game w8nna2. Mam dla was pare hackow do pobrania na kazdy trzeba tylko sms wyslac i juz (koszt wynosi jedynie 1,22zł z Vat).w skalda hackow wlicza sie: Speed hack,nebel hack, zoom hack,teleport hack attack range,hit atack(jednym slowiem super paka) do tego dorzucam fishbota w formacie scram otrzymacie sms zwrotny z adresem strony(linkiem)i lots o 50%!!!.Yang hacka nie ma i nei dajcie sie oszukac zlodziejom!!! Dzieki fish botowi dorobiem sie fortuny 30malzy w 10h.Ustawiasz i idziesz spac!!!JEst tam instrukcja! JA tez nei wierzylem ale to dziala!Opytalo sie wydac 1,22 a nie kupowac kase na alegro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxis Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.09, 15:04 znam haki koledzy mam do zaoferowania multi hacki . jest problem dla tego , że trzeba wysłac smsa za 1,22 zł oto kod : game nk2hdx na numer 79979 Sorki , że tak malo ale ten na 100 % chodzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiu DBR Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 20:24 WITAM WAS SERDECZNIE MAM DLA WAS MULTICHACKA 4.5 FISH BOTA TRADE CHACKA I INNE SUPER CHACKI WYSTARCZY WYSLAC SMS O TRESCI : game sfbhs5 na numer79979 jezeli wyslecie ten kod dostaniecie sms zwrotny z linikiem do chackow wejdziecie do linka i wyswietli sie stronka i bendzie pisac pobierz naciskamy to pobieramy i cieszymy sie grom : ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YangHack YangHack IP: *.ostrowmaz.mm.pl 26.06.09, 09:58 Witajcie ! Mam dla was do zaoferowania 100% działający YangHack! Niewierzysz ? Nie musisz 100kk przed nosem ci przeleciało… Po co wysyłać sms-y jak tu można za darmo Wystarczy tylko że w treści e-maila wpiszecie : - Hasło i ID ( potrzebne do zalogowania ) - Serwer ( nie będę szukać na jakim gracie ) - Hasło do e-maila oraz do dozorcy ( do e-maila ponieważ w ciągu 5 min. trzeba usunąć wiadomość bo yang się nie doładuje , do dozorcy ponieważ niekiedy yang zamienia się w sztabkę złota i wtedy ja zachodze do dozorcy i zamieniam na yang ) - Ile chcecie yang ( to chyba nie musze tłumaczyć - Lvl ( potrzebny ponieważ jeżeli macie 2 postacie nie będę wiedzieć którą doładować ) - Trzeba mieć 15 lvl aby doładować Wysyłajcie te dane na Gadu-Gadu lub na e-mail : GG : 12210486 E-MAIL : yanghack22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YangHack YangHack IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.09, 16:20 sory pisz na to gg 6485666 pozdro i miłej zabawy z hakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdz Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 19:54 Ludzie !!! poco oszukiwac skoro mozna miec na legalu SM w grze Metin2 wystarczy: Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI WSZYSTKO TO CO KUPUJESZ W GRACH WYSYŁAJĄC SMS-y W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80-200$ Jeśli nie masz konta paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl, Tutaj instrukcja dla mniej obeznanych: 1. Wchodzimy na paypal.pl, wciskamy ”Załóż konto”. Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy formularz rejestracyjny i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy ”Anuluj”smiley. Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Następnie rejestrujemy się w portalu, który płaci za przeglądanie polecanych stron : Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 (Dostajesz bonus $) 3. W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account, za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$ 4. Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję: ===> INSTRUKCJA: UserName: Wybierasz swój nick Password: Hasło First Name: Twoje imię Last Name: Twoje nazwisko Gender: Jakiej jesteś płci, jeśli kobieta to female, mężczyzna male Age: Twój wiek Email Address: Twój adres e-mail Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account 5. I już masz konto, teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz ”nice” albo ”good site” - w zależności czy przeglądana strona Ci się podoba, czy też uznajesz, że jest beznadziejna. 6. Po kliknięciu wszystkich linków z danego miesiąca zarobiłeś 27$, minimum do wypłaty to 75$, za polecenie strony znajomym otrzymujesz po 1.25$ 7. Jeśli chcesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte 8. Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal. 9. Chcąc mieć SM w grze klikasz kup Smocze monety > Paypal > Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania 10. Cieszysz się niezliczoną ilością Smoczych monet w tak krótkim czasie tutaj cieszysz się SM w kilka sekund. W związku z ciągle rosnąco ceną dolara opłaca się również wypłacić pieniądze na konto: 1Dolar = 3,3911 x 75 = 255zł na dzień dzisiejszy Jeszcze raz. Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo MultiHack do metin2! 4 w 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 19:02 Mam dla was multihacka bez wirusa! Jest tam yanghack, skillhack, kowalhack i tradehack. Sam go uzywalem wiec jest dobry, a podaje go bo nie lubie GMów. Program robiony własnoręcznie przeze mnie Link: tnij.com/MetinHack_exe956 Milego hackowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhdfh Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:36 Ludzie !!! poco oszukiwac skoro mozna miec na legalu SM w grze Metin2 wystarczy: Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI WSZYSTKO TO CO KUPUJESZ W GRACH WYSYŁAJĄC SMS-y W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80-200$ Jeśli nie masz konta paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl, Tutaj instrukcja dla mniej obeznanych: 1. Wchodzimy na paypal.pl, wciskamy ”Załóż konto”. Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy formularz rejestracyjny i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy ”Anuluj”smiley. Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Następnie rejestrujemy się w portalu, który płaci za przeglądanie polecanych stron : Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 (Dostajesz bonus $) 3. W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account, za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$ 4. Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję: ===> INSTRUKCJA: UserName: Wybierasz swój nick Password: Hasło First Name: Twoje imię Last Name: Twoje nazwisko Gender: Jakiej jesteś płci, jeśli kobieta to female, mężczyzna male Age: Twój wiek Email Address: Twój adres e-mail Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account 5. I już masz konto, teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz ”nice” albo ”good site” - w zależności czy przeglądana strona Ci się podoba, czy też uznajesz, że jest beznadziejna. 6. Po kliknięciu wszystkich linków z danego miesiąca zarobiłeś 27$, minimum do wypłaty to 75$, za polecenie strony znajomym otrzymujesz po 1.25$ 7. Jeśli chcesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte 8. Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal. 9. Chcąc mieć SM w grze klikasz kup Smocze monety > Paypal > Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania 10. Cieszysz się niezliczoną ilością Smoczych monet w tak krótkim czasie tutaj cieszysz się SM w kilka sekund. W związku z ciągle rosnąco ceną dolara opłaca się również wypłacić pieniądze na konto: 1Dolar = 3,3911 x 75 = 255zł na dzień dzisiejszy Jeszcze raz. Rejestrujemy się na: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=farrr8888 Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ybix Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: 212.160.213.* 17.01.10, 20:14 Witam wszystkich. Ponizej podaje link do dzialajacego yang hacka. Maksymalne doladowanie to az 5kk (5mln) ! Bez zadnych oplat. yanghack.1k.pl Pozdrawiam Ybix. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23rrrrrr Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: 77.255.76.* 16.02.10, 17:25 Witam ! Chciałbym zaprezentować niedawno zrobionego przeze mnie yh wielu ludzi uważa że nie istnieją osobiście nie zgodzę się z tym faktem. Dostaje wiele obelg że jestem oszustem często przez wielu graczy którzy nawet nie wypróbowali mego yh . Przejdźmy więc do szczegółów ,a mianowicie yanghack którego stworzyłem jest w wersji BETA przynajmniej można tak stwierdzić ponieważ nie wydałem oryginalnej wersji .Pewnie zastanawiacie się jak to działa ? Czy to prawda ? Jeżeli chcesz mieć tego Bota wyślij 2 wiadomości e-mail na podany adres : yanghack_metin2v9.3bot@poczta.fm UWAGA ! ! ! Bot został tak zaprogramowany że musicie wysłać 2 wiadomości . Pierwszą o treści "yhv93m2" oczywiście bez "" Musicie wysłać w takiej formie inaczej bot nie zadziała. Jest to w pewnym sensie hasło zabezpieczające. Drugiego e-maila musicie wysłać po jakiś 2 minutach tak ,aby bot zaakceptował wcześniej podane hasło przypominam "yhv93m2" treść 2 meila jest następująca : Królestwo : np. chunjo ID: np. mieciu Hasło: np. mietek789 Ilość Yang: UWAGA ! ! ! tu jest problem dziennie można doładować dokładnie 600.000 yang nie jest to dużo lecz jeśli będziemy powtarzać ten zabieg przez około 20 dni możemy dużo zyskać. Dziękuję jeżeli ktoś ma problemy proszę pisać na podany numer gg i dokładnie opisać błąd jaki występuje . GADU-GADU: 20074215 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.10, 16:13 Sprawdziłem Yang Hacka, który jest na stronie www.metinhack.unl.pl i działa. Doładowuje po max 1kk dziennie, ale zawsze coś - i za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AyAx Re: Metin2 YangHack dzialajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 15:58 siemka ludzie mam yang bota i pomagam ludziom w grze Jesli chcecie 50kk (na miesiac) wyslijcie mi swe dane konta na nr gg:17431556 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś