Gość: Yaro IP: *.ngates.nasze.pl 21.08.08, 14:43 to chyba musze zbierac na nowe częsci do kompa a Yotube to faktycznie, będzie miał cięzko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heks Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 14:50 to jeszcze czekamy na wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:48 Jak te foty pochodza z PC to z tymi rewelacjami sobie darujcie.A co co wyskakiwania przedmiotow przed nami to byl od zawsze mankament PC.Co do tlocznosci na ulicach to juz i tak jest tloczno.50 samochodow w danym momecie widzenia gry to normalka.. Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: Co nowego w GTA IV PC? 21.08.08, 17:41 Jason ja wam nie zazdrościłem waszej wersji GTA,daruj sobie.Wiesz lepiej od twórców jak będzie wyglądała ich gra? Co do tematu:będzie wzbogacona nie tylko o lepsze tekstury,zasięg widzenia,ale też cienie i oświetlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Co nowego w GTA IV PC? 21.08.08, 17:48 Jason daruj sobie a ponoć to PCtowcy zawsze atakują konsolowców. To chyba normalne że na PC są lepsze tekstury a wyskakujące budynki na horyzoncie to znak firmowy konsol kto grał ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: Co nowego w GTA IV PC? 21.08.08, 17:49 Dla fanów serii CoD - nowy gameplay(Berlin) www.callofduty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=858&Itemid=118 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.aster.pl 21.08.08, 19:27 wszystko fajnie tylko proszę o minimalną konfigurację na której te wszystkie nowe smaczki będą widoczne. 50% ludzi i tak będzie miała wersję biedniejszą w stosunku do konsol ... 20% nawet nie będzie mogła zainstalować tej gry ... 30% wymieni sprzęt lub już ma odpowiedni... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Co nowego w GTA IV PC? 21.08.08, 19:35 I to jest właśnie piękne w PC. Ktoś będzie miał słabego kompa - też pogra, tyle że na niskich detalach. Ktoś będzie miał mocnego kompa - pogra na detalach przewyższających te konsolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:02 Hehe co jak co ale to pctowcy plakali jak nie bylo wiesci o gta 4 na blache. Po drukie przed mowca 'ja' ma racje 80% graczy pc i tak bedzie gralo w jakosci gorszej od konsolowych.Ni wspominajac jak bedzie cielo.A co do wyskakujacych obiektow ludendorf ,to taka przypadlosc ma Xbox,PS3 od tego uwalnia nie wielka instalka,ale skad mogles wiedziec skoro pewnie przechodzac obok Ps3 w sklepie pomyslales ze to lustro bo zmylila cie lsniaca obudowa w ktorej poprawiales uczesanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdsdfa Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:03 grafika wymiata podobnie jak w crysis ale najwazniejsza jest grywalnosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 00:52 asdsfa- trafiles w samo sedno,a ta jest rowna na wszystkich platformach(o ile gra jest dobrze przekonwertowana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: 92.21.79.* 22.08.08, 01:21 gta 4 nie do wiary ze bendze na pc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sp1d3r Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.warynski.net 22.08.08, 01:55 no wiec, ja sobie juz pogralem sporo na ps3 w GTA4, teraz czekam na wersje PC ze wzgledu na to, ze jednak shootery i konsole to chybiony pomysl.. sterowanie padem i analogami to nawet niejest biedne rozwiazanie... zalosne ( a sam mam ps3 od dluzszego czasu ) WSAD i mysz to jedyne czym da sie sensownie grac, a GTA4 w wielu momentach takze tego wymaga dlatego z przyjemnoscia znow sobie zagram w ta grew na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Co nowego w GTA IV PC? 22.08.08, 04:29 Jason prawie udało ci się zgadnąć ale z tym sklepem nie do końca tak było byłem na zakupach i przypomniało mi się że miałem kupić nowy chlebak i w pośpiechu przez pomyłkę włożyłem PS3 dopiero przy kasie się zorientowałem było mi głupio ale kasjerka powiedziała że nie ja pierwszy się na to nabrałem oczywiście niewłaściwy towar odłożyłem na miejsce.... Co do tematu to akurat jestem w tych 20% co zagrają na wyższych detalach niż konsolowcy a mimo to nie dowartościowuje się w ten sposób i nie obrażam użytkowników konsol z tego powodu w przeciwieństwie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek79 Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 10:42 "A co do wyskakujacych obiektow ludendorf ,to taka przypadlosc ma Xbox,PS3 od tego uwalnia nie wielka instalka,ale skad mogles wiedziec skoro pewnie przechodzac obok Ps3" i mówi to ktoś kto nie wie, że wersja na ps3 chodzi w 620i! a nie w 720p jak na Xie. Proponuje najpierw poczytać a później pisać takie bzdury, a i nie zapomnij sobie patcha zainstalować żeby Ci gra nie stawała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:32 Ludendorf,pewnie kasjerka ci kazała odnieść bo cena chlebaka była za wysoka,a w domu byś się przewrócił ze szczęścia że masz taki sprzęt. Gadacie o GTA a ja już dawną ją skończyłem,teraz czekam na Killzone 2 Prawdopodobnie najładniejsza strzelanka FPP świata A tu macie scenery dość stare,a teraz ta gierka wygląda już lepiej.Pamiętacie słynny trailer z 2005 r.? No to macie oddanie gry w akcji,tylko że już w leciutko lepszej oprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Co nowego w GTA IV PC? 26.08.08, 10:56 A mi się teraz tylko śmiać chce z konsolowców. Mówili: "Nie będzie GTA4 na PC..." itp. Po tym jak R* powiedziało że będzie w listopadzie, to oni na to: "Będzie miało gorszą grafikę od X-a i PS3-ki" Wymagania pewnie będą podobne jak w Mass Effect, czy Assasins Creed'zie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmer Re: Co nowego w GTA IV PC? IP: *.centertel.pl 31.08.08, 15:04 I co konsolowcy?? Mówiliście że nie będzie na pc. Łyso wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny chlopak Co na jakie forum nie wejde to klotnie o PC vs PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 18:32 A jak myslicie bo praktycznie ze wzgledu na ta gre nowego kompa skladam athlon 5200 2gb ram 9800gt 512 czy na wysokich w to pogram?? A moze ramu malo?? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Co nowego w GTA IV PC? 15.09.08, 20:38 Filmik 30 sekund wstecz, to rozwiązanie, które było w Vice City na PC - czyli w sumie żadna nowość Odpowiedz Link Zgłoś